Fanatyk_1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiadomo juz na jakim kanale będzie transmitowany
> mecz?
Nick typu Fanatyk 1906 wstydziłbyś się nawet pytać kanał jest tylko jeden.NA STADIONIE(GLOS)
-
-
(WIKTORIA)Cracovia-Lechia 2 : 0
Rozumiem, że każdemu tutaj nigdy nic nie wypadlo i nie dał rady iść na mecz osobiście (tu)
Co może wypaść w niedzielę o 18? Zwłaszcza fanatykowi.
Już się lepiej tłumacz, że chcesz nagrać.
leszeczek Napisał(a):
> Co może wypaść w niedzielę o 18? Zwłaszcza
> fanatykowi.
>
> Już się lepiej tłumacz, że chcesz nagrać.
Np. Delegacja zagraniczna z nakazem wylotu w weekend, nie miales takiej sytuacji?
W niedziele musimy pokazac ze potrafimy grac dobrze w pilke (m.in skutecznie). Innego wyjscia nie ma ... tym bardziej ze jest to ostatni mecz w sezonie i walka o puchary, wiec musza dac z siebie 200 %.
Ja sie boję o walkę w powietrzu...Kto zastąpi Miro...
Będzie ku#@#sko ciężko, oj będzie. Najgorszy możliwy rywal nie licząc Warszawy grającej o tytuł. Jedno jest pewne, to jest już koniec, ostatni mecz sezonu. Wygrany bierze wszystko, przegrany nie ma szans na poprawę.
zubereg Napisał(a):
> Ja sie boję o walkę w powietrzu...Kto zastąpi
> Miro...
Przed 36 kolejką pisałeś w którymś wątku, że Puchary już są, pozostaje tylko walka o medal....a ja naiwny uwierzyłem Ci ;)
Nie piszę że nie będzie, ale że będzie cięzko;)
zubereg Napisał(a):
> Ja sie boję o walkę w powietrzu...Kto zastąpi
> Miro...
Będzie trzeba strzelać z daleka zamiast grać głowki - Cetnar, Kapi, Budzik, mają potencjał, do tego jest jeszcze Vestenicky i Jendrisek. Musi być dobrze.
Szymon Marciniak arbitrem meczu Cracovia - Lechia. Niczego dobrego nie oczekuje.
Ja bardziej niz sedziego obawiam sie jednak ich zawodnikow oraz ich determinacji w dazeniu do celu. Po obejrzeniu skrotu meczu z Lampucera, czuje strach,ze nas rozjada. Niemniej jednak jak nauczyla mnie historia, w takich chwilach PASY zaskakiwaly i zwyciestwo smakowalo podwojnie.
Co do meczu L-L....wynik tego meczu nie dziwi w kontekście wyników tych drużyn w poprzednich kolejkach 3 rundy. Lampucera na wyjeździe nie strzeliła ani jednego gola ( tylko cudem nie stracił żadnego w meczu ze słabiutkim Ruchem), betony u siebie golą wszystkich.
Przekładając to na nasz mecz z betonami, oni na wyjeździe słabiutko, my u siebie wszystko wygraliśmy i to do zera z tendencją wzrostową 1-0, 2-0 .... ;) Tak się pocieszam i zaklinam rzeczywistość ;)
misiekm Napisał(a):
> Kałuży 1
Mistrzowska odpowiedź :D Lubię to!!!
Za Miro spróbowałbym Bejana na defensywnym
A może na DP spróbować Polczaka ?
Polczak bedzie faulował. Zawsze sobie rękami pomaga przy walce w powietrzu. Betony będą mieli stałe fragmenty, a Polczak szybko kartke zarobi. Ja tak jak pisałem wcześniej, widziałbym na DP Wójcickiego.
Marciniak nam sedziuje! Moje modły zostały wysłuchane, flavio ma przejebane hehehehszki :D.
Ja bym widział linie obrony tak: Wójcicki - Polczak, Bejan - Wołąkiewicz. Prędzej widzę Deleu na defensywnym, szybkość Wójcickiego przyda się na boku, a wciąż będą grać blisko siebie. Plusem Deleu jest to, że piłkę podać potrafi dalej niż do najbliższego kolegi z zespołu. Obok niego absolutnie nie Budziński, znów się robi elektryczny... myślę Kapustka. Budzik jeśli dostanie plac niech zagra za napastnikiem (Vestenickim), Cetnar na prawe wahadło, Wdówka na lewe, ewentualnie Jendrisek. Odpada nam scenariusz z dośrodkowaniami na Covilo, myślę też, że za bardzo się pchamy skrzydłami, bo nie mamy wykonawców. Trzeba zagrać jak z Lechem w pierwszej połowie i Ruchem, ale przez cały mecz na pełnej koncentracji i kontrować. Jak sie otworzymy to może być kolejny czteropak w plecy.
MakuKSC Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Co może wypaść w niedzielę o 18? Zwłaszcza
> > fanatykowi.
> >
> > Już się lepiej tłumacz, że chcesz nagrać.
> Np. Delegacja zagraniczna z nakazem wylotu w weekend, nie miales takiej sytuacji?
Mam +/- co drugi tydzień, ale szczęśliwie zawsze gdy gramy na wyjeździe :)
A jak już będzie w tym samolocie to jak będzie oglądał?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)