Ma ktoś na I odsprzedać bilet? Priv
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wyglada na to, ze jedna osoba mi sie wysypala i bede miec 1 bilet na B do odsprzedania, jak cos to priv.
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może pójdzie więcej kas.
> Przy ok. 200 minutach oznacza, że 5 biletów na
> minutę - możliwe. Bo sprzedaje około 10 okienek
> - [b]czyli jeden bilet by musiał być sprzedawany
> wolniej niż 10 minut na okienko.[/b]
To też jest możliwe :D:D:D
klaros Napisał(a):
> Może pójdzie więcej kas.
> Przy ok. 200 minutach oznacza, że 5 biletów na
> minutę - możliwe. Bo sprzedaje około 10 okienek
> - czyli jeden bilet by musiał być sprzedawany
> wolniej niż 10 minut na okienko.
Nie wiem jak liczyłeś mi z tego wyszło wyszło 2 minuty na bilet.
E super frekwencja. Jak coś może z kilkaset biletów zabraknąć do kompletu, no zobaczymy. Pewno sporo osób jak zwykle będzie chciało kupić bilet przed samym meczem - taka tradycja na której można się przejechać.
Na jakie sektory sa jeszcze bilety?
Na te z wolnymi miejscami :)
kkk_84 Napisał(a):
> Na te z wolnymi miejscami :)
Płaczę :D
gaudeamus Napisał(a):
> Pewno sporo osób jak zwykle będzie chciało
> kupić bilet przed samym meczem - taka tradycja na
> której można się przejechać.
Życzę sobie (i Wam), żeby ta tradycja braku możliwości zakupu biletu przed meczem stała się u nas rzeczywistością w każdej kolejce u siebie :)
Taka "tradycja" może powtórzyć się na CWKS i tyle.
czy jest mozliwość że karta kibica traci ważność?dzisiaj przykładam karte do czytnika i 'karta nieaktualna' dobrze ze zawsze zabieram bilet na mecz bo bym chyba umarł jak bym na derby nie weszedł
Dziwna sprawa z sektorem A1, sektor w części zamknięty z uwagi na sektor buforowy, a można kupić na niego bilet przez neta.
A jak to jest z tym sektorem na górze przy rodzinnym, to jest chyba sektor H? Zawsze odkąd pamiętam, nawet jeśli stadion jest dość szczelnie zapełniony, to tam są puste miejsca, czy to jakieś miejsca zarezerwowane dla sponsorów, znajomych królika i tych biletów nie ma w sprzedaży otwartej, więc jak ktoś się na stadion nie pofatyguje to dlatego tam taka dziura jest?
Stosunkowo drogie bilety, daleko od młyna, byłem tam razem i mi się nie podobało, nie ma tam atmosfery.
Poza tym z części tego sektora nie widać 1/4 boiska ;)
15 dni później
Jezeli chce isc na inny sektor niz ten na ktory mam kupiony karnet to musze kupowac oddzielny bilet czy mozna jakis przebukowac na jeden mecz?
gimli Napisał(a):
> Stosunkowo drogie bilety, daleko od młyna, byłem
> tam razem i mi się nie podobało, nie ma tam
> atmosfery.
Też byłem tam tylko raz(z Legią 3-3).Nie polecam.
P.S.Empe,z sektora H widoczność jest na całe boisko ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)