Zobaczymy, czy to zasłona dymna Urbana, czy też naprawdę tak wielu graczy jest kontuzjowanych. Niewiadomą jest także wpływ przegranego finału na psychikę graczy Lecha. Może zadziałać zarówno demotywująco, jak i zdeterminować ich do udowodnienia sobie, że sezon jeszcze nie jest przegrany. No cóż, jutrzejszy mecz wyjaśni, czy sezon dla Lecha już się zakończył, czy też o coś jeszcze walczą. Ja liczę na dobry mecz Pasów i kolejne zwycięstwo, zwłaszcza że ostatni mecz przegraliśmy trochę pechowo.
-
-
(WIKTORIA)[35] CRACOVIA - LECH 2 : 0
http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/fatalna-sytuacja-kadrowa-lecha-poznan-przed-meczem-w-krakowie,9962644/
Jak wygląda obecnie sytuacja z biletami kupie jutro bilet jeszcze ?
gadget Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy w zwiazku z karami spodziewamy sie duzej
> ilosci kibicow z Poznania?
>
> https://www.youtube.com/watch?v=uTo8RhKevck
ze wględu na brak naszego kapitana, nie chciało Nam się przyjechać :D
Poważnie jednak i tak mieliśmy na meczu stać na D a nie sektorze gości także zakaz nie wiele zmienił.
Szczupak Napisał(a):
> Jak wygląda obecnie sytuacja z biletami kupie
> jutro bilet jeszcze ?
Jasne. Jeszcze dużo biletów jest
Poza derbami i meczem z (L)ampucerą bilety są zawsze. choć może dożyjemy czasów, kiedy bilety będą znikać parę dni przed meczem (marzy mi się 100% karnetów).
Pauzuje ktoś w Naszej drużynie za kartki?
Ave Cracovia Napisał(a):
> Pauzuje ktoś w Naszej drużynie za kartki?
nie, tylko Dąbrowski niedostępny
100% karnetów i tak będzie oznaczać mniejszy lub większy luz na trybunach. Nigdy nie jest tak, że wszyscy karnetowicze stawiają się na meczu. Gdyby jeszcze te karnety były na rodzinę lub okaziciela.
Ja myślę, że krokiem na przyszły sezon powinny być przynajmniej dwa komplety na trybunach (w tym sezonie było to jedynie podczas meczu z Legią), na derbach trochę zabrakło. Przy utrzymaniu formy jest to całkiem możliwe do osiągnięcia, a nawet powalczenia o bardzo dobry wynik podczas meczu z takimi drużynami jak Lech czy betony.
mlody3xL Napisał(a):
> Ja myślę, że krokiem na przyszły sezon powinny być przynajmniej dwa komplety na trybunach
Półfinał LE, a drugi kiedy?
dddarek Napisał(a):
> 100% karnetów i tak będzie oznaczać mniejszy
> lub większy luz na trybunach. Nigdy nie jest tak,
> że wszyscy karnetowicze stawiają się na meczu.
> Gdyby jeszcze te karnety były na rodzinę lub
> okaziciela.
100% karnetów nie równa się 100% miejsc na trybunach
Dobrze byłoby w przyszłym sezonie przynajmniej połowę meczów rozegrać z widownią ponad 10 tysięczną. I pełny stadion 2-3 razy (z runda dodatkową).
Z tego co kojarzę, to jest jakiś przepis, że nie można sprzedać 100% karnetów. Jakaś część biletów musi iść do wolnej sprzedaży.
mlody3xL Napisał(a):
> Ja myślę, że krokiem na przyszły sezon powinny
> być przynajmniej dwa komplety na trybunach (w tym
> sezonie było to jedynie podczas meczu z Legią),
> na derbach trochę zabrakło.
Bardzo chciałbym komplet na meczu z Areczką. Na [i]C[/i]([b]c[/b])[i]W[/i]([b]s[/b])[i]K[/i]([b]k[/b])[i]S[/i]([b]a[/b]) [i]Warszawa[/i] wystarczy 8000 aby fanatycy z Żyrardowa nie truli że przyszliśmy na ten mecz specjalnie dla nich :)
To co panowie, dzisiaj piłka wodna? :D do zobaczenia na Kałuży i dosłownie i w przenośni :)
Tak leje w Krk? Ja własnie się zbieram na mecz :)
hmmm pochmurno jest ale lac nie leje jak narazie...
lało ale już przestało
czas wychodzić
edit: znów zaczęło :X
Burić - Ceesay, Kamiński, kadar, Volkov - Tetteh, Linetty - Lovrencsics, Gajos, Jevtić, Pawłowski
Bez Arajuriego (tylko na ławce), bez żadnego napastnika, ale z Tettehem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)