Jestem nie minimalistą tylko realistą i nie zaklinam na siłę rzeczywistości!
-
-
Legia Warszawa - Cracovia 22.04.
Widzę że na forum dokonał się podział na Twardzieli i Płaczków :)
Twardziele twierdzą - oczywiście twardo, że zagramy w pucharach, a Płaczki (Płaczkowie ?) płaczą, że spadniemy... (jak nie teraz to za rok). :)
Nic, że kompromitacja. Nic, że hańba. Nic, że nasza Cracovia ośmieszona przez lampucere. Co jest z Wami?? Jeszcze rok temu to bylo nie do pomyślenia.....
Widze Pawlus ,ze tylko My probujemy trzymac fason - i przelknac porazke z oczywistymi faktami .. Milo nie byc samym w tej przykrej porazce !
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widzę że na forum dokonał się podział na
> Twardzieli i Płaczków :)
>
> Twardziele twierdzą - oczywiście twardo, że
> zagramy w pucharach, a Płaczki (Płaczkowie ?)
> płaczą, że spadniemy... (jak nie teraz to za
> rok). :)
a co z tymi, którzy twierdzą, że w pucharach nie zagramy ale spadek nam nie grozi przez najbliższe 3 lata? Obojnaki?
wojtiPASY Napisał(a):
> Nic, że kompromitacja. Nic, że hańba. Nic, że
> nasza Cracovia ośmieszona przez lampucere. Co
> jest z Wami?? Jeszcze rok temu to bylo nie do
> pomyślenia.....
A jakoś NASZEJ kompromitacji na trybunach nie pomogłeś uniknąć a taki z Ciebie wielki wojownik!
Tego nie wiem :)
pawlus17 Napisał(a):
> Jestem nie minimalistą tylko realistą i nie
> zaklinam na siłę rzeczywistości!
Nie jesteś realistą. Realista wkalkulował by przegraną po zaciętym meczu, pewnie jednym golem bo tylko do tego były podstawy (nie tylko patrząc na nasze mecze ale również na ostatnie mecze ległej).
Jeśli uważasz, że ta demolka wynikała z czegokolwiek co obie drużyny grały wcześniej, to jesteś człowiekiem, który po prostu mówi "a nie mówiłem" by błysnąć na moment.
Nie sądzę by ktokolwiek o zdrowych zmysłach, zakładał, że nasza drużyna wyjdzie tak niemiłosiernie wystraszona i przegra mecz już w głowach przed meczem i to w takim wymiarze.
Polczak to chyba dzis nie mial zadnego celnego podania :D Koles jednak powinien siedziec na lawce :D
Do tych co probuja udawac "twardzieli" ...oczywiscie ze z legia nie wstyd przegrac ale wypadalo by cos pokazac ... wszytkie gole stracone po bledach jakich nie popelniaja dzieci w "pucharze Tymbarku" ...no to jest zenada, to co dzis pokazali !
A co ma piernik do wiatraka?? Ja tam kopię piłkę, czy piłkarze. Dostaliśmy 4 od zielonych ze stolicy i uważasz, ze wszystko jest ok?? Ze to jest porażka wkalkulowana?? Od kiedy porazka 4:0 z kimkolwiek jest porażką wkalkulowaną. Od kiedy porażka w jakimkolwiek wymiarze jest wkalkulowana??? Hmm?? Nie lepiej oddać walkowerem??
Polczak na boisku to wisienka na torcie w tym meczu,takiego topora to w tej lidze nie ma
pawlus17 Napisał(a):
> wojtiPASY Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nic, że kompromitacja. Nic, że hańba. Nic,
> że
> > nasza Cracovia ośmieszona przez lampucere. Co
> > jest z Wami?? Jeszcze rok temu to bylo nie do
> > pomyślenia.....
>
> A jakoś NASZEJ kompromitacji na trybunach nie
> pomogłeś uniknąć a taki z Ciebie wielki
> wojownik!
A Ty pomogłeś "wojowniku"?
pawlus17 o pucharach nic nie pisałam bo brak wzmocnień w odpowiednim czasie to po mojemu czytelny znak że "na górze" nie chcą pucharów i śniegowej kuli wydatków.Co się tyczy meczu to myśmy na wszystko pozwolili legii więc grali jak chcieli i co chcieli marnując jeszcze na marginesie kilka setek.Za tydzień jak wrócę z roboty a przejebiemy z Ruchem to będę szukał z ciekawości twoich netowych kalkulacji.
Dobra, nie takie wpi*rdole sie już przeżywało. Liczy się tylko medal MP!
Rock Napisał(a):
> Dobra, nie takie wpi*rdole sie już przeżywało.
> Liczy się tylko medal MP!
Już mamy. Złoty. W hokeju - z takim bramkarzem szanse z Lechią oceniam na 0
pasiasty68 Napisał(a):
> pawlus17 o pucharach nic nie pisałam bo brak
> wzmocnień w odpowiednim czasie to po mojemu
> czytelny znak że "na górze" nie chcą pucharów
> i śniegowej kuli wydatków.Co się tyczy meczu to
> myśmy na wszystko pozwolili legii więc grali jak
> chcieli i co chcieli marnując jeszcze na
> marginesie kilka setek.Za tydzień jak wrócę z
> roboty a przejebiemy z Ruchem to będę szukał z
> ciekawości twoich netowych kalkulacji.
A właśnie, ze puchary będą i wtedy szukaj moich postów!
kasior Napisał(a):
> Polczak na boisku to wisienka na torcie w tym
> meczu,takiego topora to w tej lidze nie ma
Obronił jedną "setkę" Legii - w przeciwieństwie do Sandomierskiego
Najlepiej to chyba Knur podsumował ten "spektakl". Tę Żabę zjemy i idziemy dalej bez specjalnych nadziei wszak Mojżeszowi się tylko raz morze rozstąpiło a meczy jeszcze bodaj cztery.
W Hokeju to już mamy wiadro medali, czas na piłkę.
A z Lechią nam się akurat dobrze gra. Szkoda, że Chorzów mamy na wyjeździe bo u nas też zawsze to jakoś wygląda.
Trudno, mecz katastrofalny. Miejmy nadzieję, że po tym meczu Chłopaki otrząsną się i już nie będziemy oglądać takich kwiatków jak dzisiaj. Nie ma dzisiaj kogo pochwalić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)