No trzeba się cieszyć, że do stajemy srogi wpierdol od Lampucery ,nie?? Jest powód do zadowolenia.
-
-
Legia Warszawa - Cracovia 22.04.
nikt sie nie cieszy, glaskac po glowach ich trzeba ze wyszli jak cipy do meczu ktory mogl ich przyblizyc do pucharow, tak?
Nawet najsłabsze drużyny tego sezonu nie grają tak tragicznie i wystraszone jak my dzisiaj. Koszmar. Ależ ciężko się to ogląda
wojtiPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No trzeba się cieszyć, że do stajemy srogi
> @#$%& od Lampucery ,nie?? Jest powód do
> zadowolenia.
Trzeba iść na Wielicką i wszystkich zwyzywać i dać strzała w ryj, bo zagrali słabszy mecz z zespołem, który w tym roku będzie mieć mistrza i puchar Polski! Nasz cel to LE i ta porażka w walce o ten cel była jak dla mnie wkalkulowana!
Styl tej porażki też też sobie wkalkulowałeś ?
Beznadzieja 4 : 0
szkoda ale mimo wszystko fajnie bylo widziec tak walczaca wygrywajaca po 5-1 czy wygrywającą z rzeka na ich terenie.
dzisiaj niestety poleglismy bardzo
I po co Polczak na boisku jest
pierdole...
a psy pewnie wygrają 4:0...
pasiasty68 Napisał(a):
> Styl tej porażki też też sobie wkalkulowałeś
> ?
Gra się tak jak przeciwnik pozwala, dziś nam na nic nie pozwolili!
za tydzień o tej porze pewnie będziesz pisać, że super, pieknie puchary blisko....
Jestesmy swiadkiem zbiorowego gwaltu na Cracovi i boli to tym bardziej ze jego sprawca jest legia ...a jeszcze bardziej boli ze sprawiedliwie ...nasze gwiazdy NIE ISTNIEJA ...Jedrisiek po takim meczy powinien dostac pare kolejek przerwy jak Budzik ... mam nadzieje ze Filipiak to widzi i rowniez jest mu wstyd, wstyd ze przed ROK czasu nie udalo sie sprowadzic napastnika z prawdziwiego zdarzenia ...
pawlus17 Napisał(a):
> Same płaczki, ja pier... Większy żal jest w tym
> wątku teraz niż na boisku!
jeszcze coś do dodania???? 4:0
Nie jeden tylko 7 ostatnich. A widzę, ze ekstaza po zakwalifikowaniu do 8 przyćmiła niektóry zasady logicznego myślenia. Jakby rzeka miała sklad na mistrza i dostawalibyśmy 3:0 tez byś mówił, ze jest OK ??
To nie jest mecz trzeciej drużyny ligi z pierwszą, tylko drużyny z trzeciej ligi z drużyną z ekstraklasy. Cały sezon jest znakomity, ale ten mecz to absolutne dno w naszym wykonaniu
Co innego porażka a co innego rozłożenie nóg.
A my wyglądamy dziś jak byśmy prosili się o wydymanie
Przegrac mozna, ale w jakims stylu.A dzisiaj jest totalna kompromitacja ...
pawlus17 Napisał(a):
> Trzeba iść na Wielicką i wszystkich zwyzywać i
> dać strzała w ryj, bo zagrali słabszy mecz z
> zespołem, który w tym roku będzie mieć mistrza
> i puchar Polski! Nasz cel to LE i ta porażka w
> walce o ten cel była jak dla mnie wkalkulowana!
To jesteś, najzwyklejszym na świecie minimalistą. To, że gramy z przyszłym mistrzem Polski, nie zwalnia naszych piłkarzy z zaangażowania w mecz. Można wkalkulować porażkę ale po zaciętym meczu, różnicą jednej bramki a nie taki cyrk odstawiać i to w dodatku KOLEJNY raz na Łazienkowskiej.
knur Napisał(a):
> To nie jest mecz trzeciej drużyny ligi z
> pierwszą, tylko drużyny z trzeciej ligi z
> drużyną z ekstraklasy. Cały sezon jest
> znakomity, ale ten mecz to absolutne dno w naszym
> wykonaniu
i tą wypowiedzią, w 1000% celną zamknij ten wątek proszę.
Gdyby nasi walczyli na 100% to może byśmy przegrali, ale nie byłoby pogromu.
Przeczytalem ostatnie 5 stron ....i mi wystarczy .Laska panska na pstrym koniu jezdzi - to oczywiscie cytat.
Panowie jak wy uwierzyliscie w trend- ktory paru waznych Forumowiczow probuje przeforsowac ,ze Cracovia jest wielka i nikogo nie musimy sie bac - to dzis nie dziwie sie czemu takie opinie powstaja na tym Forum .Przegrywamy , fakt - to nie koniec swiata !Legia nas wyprzedza o pare klas - zwlaszcza w organizaji i nie zmieni tego ostatnie (nie dzisiejsze) spotkanie kiedy bylismy lepsi a przegralismy......tak samo jak z Lechem
Dzis Legii strasznie Farci - w calej rundzie nie miala takich strzalow jak z nami - to tez fakt - szkoda ....ale ogarnijcie sie !
Ten mecz byl stracony ,ale wciaz mamy 4 spotkania z rywalami ktorych mozemy pokonac ! Tak wiec nie zalamujcie sie jeszcze !
Te cztery spotkania pokaza gdzie jestesmy i jakich mamy pilkarzy !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)