Moze czas wprowadzic technike chelsea Adamczyka? :D
-
-
[31]Piast Gliwice - Cracovia 1 : 1
Andrzej.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dlaczego my jesteśmy na czwartym a nie na trzecim
> miejscu w tabeli skoro mamy lepszy bilans
> bezpośrednich spotkań od Pogoni
Kajak Napisał(a):
> Liczy się miejsce w sezonie zasadniczym.
Andrzej.ksc Napisał(a):
> To jest kompletnie bez sensu! Powinno się liczyć
> to co jest tu i teraz!
Niestety, właśnie to jest w tej idiotycznej reformie z sensem.
Bo efekt brania pod uwagę miejsca po 30 spotkaniach jest DOKŁADNIE TAKI SAM jakby punkty nie były zaokrąglane w górę i liczyły się połówki... Przy równej liczbie punktów na koniec wyższe miejsce po "30" daje dokładnie to samo, jak gdyby za każdy punkt w sezonie zasadniczym dawano pół punktu...
Nie mówić o sprawach takich - jak liczyć mecze bezpośrednie, skoro nie jest ich tyle samo u siebie i na wyjeździe? I o "efektach ubocznych", że do rundy 30 opłaca się "grać o miejsce", bo może być ważne...
Co nie zmienia tego, że dzielenie punktów to paranoja.
eredin Napisał(a):
> Wiem, ale od meczy z Ruchem niel=wiele.. jedna
> bramka - Śląsk i [b][s]NIC[/s][/b]. To troszkę słabo jak na
> to, by gość miał plac za zasługi. Kapi w
> środku gra najlepiej i trzeba go tam spróbować
> nie w 80 minucie jak przegrywamy, tylko
> wcześniej... by zacząć wygrywać
No nie do końca nic, bo między tymi 2 bramkami były jeszcze dwie asysty: z Pogonią i Lechem
Na Lubin Budzik wypada za kartki
LiD.Z. Napisał(a):
> Na Lubin Budzik wypada za kartki
W przypadku wygranej Budzik może na dłużej wypaść
Ważne spostrzeżenie z meczu. Wbrew niektórym opiniom, to nie fizyczne przygotowanie jest naszą bolączką. Wczoraj kondycyjnie lepiej wyglądaliśmy niż Piast. Niestety słabiej grają rutyniarze - Budzik, Didi i Cetnar - którzy powinni być gwarancją jakości :/
Polczak na defensywnym? Z jego zwrotnością i motoryką? ::o
Brawo Panowie za ten jeden punkt.Teraz będzie tylko lepiej.....
Jeszcze raz gratulacje
Seria bez zwycięstwa trwa nadal.Sporo chaosu i niedokładności.Jednak była walka do samego końca i trochę szczęścia.Nie płakać,nie na&^%#! tylko we wtorek wszyscy na mecz!
Ale jest walka do końca , widać, że chłopakom zależy . O jakimkolwiek odpuszczaniu mowy być nie może . Brakuje trochę skuteczności i szczęścia .
Obserwując mecz miałem wrażenie że Piast gra bardziej zdeterminowany, przepychał naszych zawodników. A w końcówce się piastunki po.rały, stanęli. Jak Miro zacznie trafiać to będzie dobrze:). Co sezon jak sam mówi ma średnią 7 goli-oby ją wypełnił:)
Pierwsza polowa padaka druga duzo lepsza ..Akcje strzaly w koncu gol wyrownujacy.
Ogolnie ja jestem zadowolony z tego wyniku...
Zakladalem ze w tej rundzie ugramy jeden remis,jedna wygrana a reszta meczy lipa...
Remis mamy...Zaglebie jest w naszym zasiegu... reszta meczy bedzie milym zaskoczeniem...
Meczu niestety nie ogladalem, ale tak myslalem ze przegramy ewentualnie zremisujemy bo zawsze gdy inne druzyny "graja pod nas" to my nie potrafimy tego wykorzystac 8-). Ten punkt trzeba szanowac biorac pod uwage to ze bramke na 1:1 strzelilismy w samej koncowce meczu.
Vola1906 Napisał(a):
> Vestenicky na + , Wdowka na +... zjawka pokazal
> głowka podbramkowo-autowa esencje swych
> umiejetnosci. Budzik na lawe.. zeby wszyscy tak
> zadupcali jak miro i kapi to bysmy dzis mogli
> wygrac. A nie widzialem dokladnie calej sytuacji z
> deleu. Jak go wepchnal w ten banner powinna byc
> zolta? Bylo to z premedytacja? Ciekawe czy zlamany
> lokiec..
Z Deleu wszystko w porządku, był na rozruchu porannym.
Jeden pkt stracilismy we Wrocku w doliczonym czasie to teraz dzyskalismy takze w doliczonym czasie. W powtorkach widac jak Miro wbiegajac w 11 tke Piasta podnosi reke w strone Wdowki.....wiedzial co chce zrobic(:P) tym wieksze gratulacje dla Wdowki! Centra co do milimetra!
Zjswa powiniem wykupic korepetycje u Miro z przedmiotu: gra głową.....
a kto zakłada temat najbliższego meczu ? Pasuje podyskutować o tym, jak rozpieprzymy Lubin ;)
ian thorpe Napisał(a):
> a kto zakłada temat najbliższego meczu ? Pasuje
> podyskutować o tym, jak rozpieprzymy Lubin ;)
Ja?
mecz był na remis, i dobrze, że tak się skończyło. my jesteśmy w dołku, Piast ma najlepszy dorobek w meczach u siebie, a do tego pierwszy raz nie wygrał zdobywając pierwszemu gola u siebie. walcząc o trzecie miejsce, nie musieliśmy tego meczu wygrać, a Piast walcząc o mistrza musiał. ogólnie, jestem umiarkowanie zadowolony po tym meczu.
PrzemoWZG załóż.
Oglądam Ligę plus extra.Widziałem tylko 15 min naszego meczu,ale...i tak wiem,że ten Kazek-Wynalazek pierdollli głupoty na potęgę.Wstyd go znać....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)