Wszyscy w lidze grają pod nas, to oczywiście musimy przej....ać.
-
-
[31]Piast Gliwice - Cracovia 1 : 1
Budzik i Cetnarski dziś przechodzą samych siebie. 95% niecelnych podań... Cały zespół gra pytę nie z tej ziemi, wyglądają jakby mieli nogi z ołowiu.
Ciekawe czy trener ma sobie coś do zarzucenia czy dalej bedzie wszystko zrzucał na brak Rakelsa i Dąbrowskiego. Reszta chyba złapała jakąś depresję przez ich nieobecność bo nie wyglądają nawet jak piłkarze.
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piast siadzie okolo 75 minuty a my mamy mlode
> wilczki w obwodzie ktore zakreca ich .
> BEDZIE DOBRZE!
Też tak myślę :)
P.S. Wiśniówka z sokiem daje radę ;)
Zęby bolą od patrzenia na I połowę...
Nos trenerski cos nie tego, skoro kapitanem robi sie najgorszego na placu
... od sierpnia ub.roku strzelają nam na wyjazdach
Jaroszyński heh kabaret, ktos mowil ze on jest dobry w defensywie, jest tak slaby i malo zwrotny ze szkoda.
Piast gra - my tylko przeszkadzamy. O przepraszam - próbujemy przeszkadzać bo nawet to nam nie wychodzi. Zero koncepcji, zero polotu, zero dokładności i zero z przodu :X
Nie wiem czy tylko ja odnosze wrazenie , ze ewidentnie im sie nie chce biegac? Zero agresji, zero pomyslu na gre. Przetrwac 90min i nara
Jakiś bojkot czy strajk w szatni?:D
Piast 7 fauli, my 4.
Chyba komuś zależy bardziej.
Widać, że z naszych zeszło powietrze. Jest ósemka, plan wykonany.
Jak to napisał Kajak miesiąc temu "utrzymaliśmy się, jeszcze 10 sparingów i wakacje"
Panie Procesorze,gramy o mistrzostwo?
O nie nie. Wczesniej wejdzie Filipiak do szatni i zaczniemy grać :) A potem z szatni wyjdzie Zieliński i grać przestaniemy na kilka kolejnych lat.
po rundzie wiosennej widać ten brak Rakelsa.. + kontuzja Dąbro.. Budzik to nie to samo..
Jednak muszę sobie dolać bo na trzeźwo nie dam rady dokończyć oglądania tych męczarni. Nadzieja umiera ostatnia - więc: DO BOJU CRACOVIA!!!
I nie chcę widzieć już dzisiaj na boisku nr 27...
Sandomierski kolejny raz ,,wypluwa ,, piłkę przed siebie
Chłopcom wyraźnie się nie chce
Człapacz zszedł, chwalmy pana.. oby Tomas dobrze się zaprezentował
Zieliński czyta forum :)
Do boju Pasy!
Eee... Jazda z kur wami!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)