Oglądałem powtórki: strata Budzika powodem bramki wyrównującej, druga na konto Polczaka.
-
-
[30] Śląsk Wrocław - Cracovia 2 : 1
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Octop jak chcesz osiągnąć te puchary? kim?
> nasza sytuacja kadrowa jest dramatyczna, w
> następnym meczu za środkowych obrońców będą
> robić pewnie Jaroszyński lub Covilo z
> Wołąkiewiczem.
Rozpłakałeś się już?
Poza koszulką na bramce możemy zagrać np. tak:
koszulka
Deleu - Wołąkiewicz - Covilo - Jaroszynski
Cetnarski - Kapustka
Jendrisek - Budzinski - Wójcicki
Vestenicky
Jeśli uważasz że to przegrany skład to od razu postaw u buka całą wypłatę lub kieszonkowe na Piasta i będziesz "zarobiony"
Sorry za te słowa, nie chcę Cię obrazić ale notoryczne płacze na forum o całokształt zaczynają mnie wk..wiać...
Mamy najlepszy wynik od lat. I święty spokój na 8 kolejek przed końcem ligi. Dawno już tak nie było -9 lat temu mieliśmy 4 miejsce, 8 lat temu 7 a potem dołowaliśmy straszliwie. Więc więcej wiary. I wsparcia dla WSZYSTKICH chłopaków - nawet dla "koszulki"
Jak jechałem do jednego sympatycznego miejsca oglądać mecz, to jakoś czułem, że oliwa będzie sprawiedliwa i że przegramy ten mecz i spadniemy w klasyfikacji na miejsce na jakie faktycznie zasługujemy po fatalnej wiośnie ! :( Ale z drugiej strony serce rośnie, że gts-u z nami juz nie ma i może już (nigdy) nie będzie ! >:D< A propo, Wołąkiewicz i Polczak out ! :X
kkk_84 Napisał(a):
> Problem był sędzia, Pawelec powinien dostać
> kartkę za faul na Kapustce, nie dostał. Powinien
> dostać czerwoną za kopniecie w głowę, nie
> dostał.
No właśnie. W Canal + powiedzieli, że zwycięstwo było japońskie, bo pierwsza bramka padła po strzale Japończyka, a drugą tenże osobiście strzelił... Mieli rację, tyle, że zwycięstwo zawdzięczają dwóm Japończykom, bo i sędziemu.
Za znacznie mniejszy faul niż ten na Bejanie kilka lat temu Klich wyleciał z boiska. Jak ktoś kopie nogą w twarz zawodnika, który ma twarz na tej wysokości co trzeba, to jak można nie dać za to kartki? Czy za faul na Kapustce w 1 połowie Pawelec bodaj nie powinien bezdyskusyjnie dostać kartki? I za faule jeszcze parę kartek się należało, a tak, to oni się rozbisurmanili i zaczęli ciąć... Przy bramce na 1:1 Śląsk powinien grać w 10, a przy tej na 2:1 w 9. Przy braku kartek za to, jak można dać kartkę Polczakowi za przepychankę?
A w ogóle, to naprawdę fajnie, że jesteśmy w "8" - jeszcze z kontuzjami, przecież wiosną ANI RAZ nie graliśmy w podstawowym składzie (i nie o Rakelsa mi chodzi)...
MisioPas Napisał(a):
Tyle że pewnie na forum tego nie
> wyraziłem bo jakiś czas na nim się nie
> pojawiałem ;)
I, MisioPas, nie pojawiaj się dalej, dobrze? Ta fala bluzgów w tym wątku od Ciebie przekracza wszelkie granice przyzwoitości...
PrzemoWZG Napisał(a):
> Koniec sezonu juz...8 miejsce i H.UJ WAM W DUPE
> C.IOTT JEBANEEE!!!
człowieku ogarnij się
Chwostek Napisał(a):
> Oglądałem powtórki: strata Budzika powodem
> bramki wyrównującej, druga na konto Polczaka.
Budzik dał ciała ale co zrobił Sandomierski? NIC !!!!!
nie jestem zwolennikiem karania/banow przy wyrazaniu swojego zdania, ale w tym wypadku zostaly granice sporo przekroczone, mysle ze pasuje dac misiopasowi minimum 2 thg bana.
Co najmniej 3 osoby przekroczyły dziś wszelkie granice dozwolonej i zrozumiałej krytyki, a już gość który rzuca piłkarzom, którzy dali nam w tym sezonie masę radości nieznanej przy Kałuży od pokoleń, "cioty je...e" zasługuje na natychmiastowego i permanentnego bana.
Co rozsądniejsi Forowicze jak widzę unikają dziś taplania się w tym bajorku w które zamieniono Forum, czas zrobić to samo ale na koniec na otarcie łez co poniektórych powiem, że gdyby przed meczem ktoś mi dał do wyboru gładkie zwycięstwo Pasów połączone z awansem gts do ósemki i bolesną porażkę, spadek na 5 miejsce ale z sąsiadką broniącą się przed spadkiem, to bez wahania wybrałbym to drugie.
My jeszcze możemy wszystko, nawet zdobyć wicemistrzostwo, ale pieskom została tylko drżączka przed kompromitującą hańbą, której przyzwyczajeni do sukcesu "kibice" mogliby nie przeżyć, i daj Boże by ta drżączka skończyła się w maju wielkim skowytem.
qtec Napisał(a):
> nie jestem zwolennikiem karania/banow przy
> wyrazaniu swojego zdania, ale w tym wypadku
> zostaly granice sporo przekroczone, mysle ze
> pasuje dac misiopasowi minimum 2 thg bana.
ban globalny, na meczu dostał by po prostu w pijacki pysk
co do meczu, brak formy i kadrowy widoczny, na cale szczescie, że jestesmy w gornej 8 w tym momencie
dodatkowo nie ma farta ... jak nie idzie to nie idzie. Druzynie jak i trenerowi i tak naleza sie wielkie slowa uznania za caloksztalt ... w zasadzie szli piecem od tamtego roku, tj od przyjscia Jacka i podziału na grupy ... defensywa do poprawy ewidentnie. Na koniec sezonu mozna sprawiedliwie powalczyc o 4 lokate.
PS. Do reszty którym się marzą puchary czy tam majster ... druzyne na puchary nie buduje sie w jeden sezon, nie mniej jednak ja widzę potencjał aby grac w gornej osemce i małymi krokami wspinac sie coraz wyzej. W następnym sezonie Cracovia zdecydowanie nie udzwigneła by gry w pucharach i w lidze, co skutkowało by odbiciem na formie i złą grą ... a co za tym idzie jechaniem trenerowi i zawodnikom za wyniki, oczywiście dochodzi sprawa transferów, ale wiadomo jak z tym jest
hahahahhhahahahahaha,ale jajajajajjajajajaja!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))
Po okresie dobrej gry zamarzyła się nam czołówka i puchary stąd rozgoryczenie ostatnią formą i grą.Osobiście dla obniżenia przyszłego stresu zmieniam miejsce zespołu z "pudła" na 6.Każde lepsze będę wtedy miał za sukces.
Kacyk Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Problem był sędzia, Pawelec powinien dostać
> > kartkę za faul na Kapustce, nie dostał.
> Powinien
> > dostać czerwoną za kopniecie w głowę, nie
> > dostał.
>
>
> No właśnie. W Canal + powiedzieli, że
> zwycięstwo było japońskie, bo pierwsza bramka
> padła po strzale Japończyka, a drugą tenże
> osobiście strzelił... Mieli rację, tyle, że
> zwycięstwo zawdzięczają dwóm Japończykom, bo
> i sędziemu.
>
> Za znacznie mniejszy faul niż ten na Bejanie
> kilka lat temu Klich wyleciał z boiska. Jak ktoś
> kopie nogą w twarz zawodnika, który ma twarz na
> tej wysokości co trzeba, to jak można nie dać
> za to kartki? Czy za faul na Kapustce w 1 połowie
> Pawelec bodaj nie powinien bezdyskusyjnie dostać
> kartki? I za faule jeszcze parę kartek się
> należało, a tak, to oni się rozbisurmanili i
> zaczęli ciąć... Przy bramce na 1:1 Śląsk
> powinien grać w 10, a przy tej na 2:1 w 9. Przy
> braku kartek za to, jak można dać kartkę
> Polczakowi za przepychankę?
>
> A w ogóle, to naprawdę fajnie, że jesteśmy w
> "8" - jeszcze z kontuzjami, przecież wiosną ANI
> RAZ nie graliśmy w podstawowym składzie (i nie o
> Rakelsa mi chodzi)...
Zacznijmy od tego, że np. sędzia z Warszawy nie sędziuje meczów Warszawskim klubom
więc czy sędzia Japoński powinien sędziować mecz, gdzie gra jego rodak ?
warchoł Napisał(a):
> PrzemoWZG Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Koniec sezonu juz...8 miejsce i H.UJ WAM W DUPE
> > C.IOTT JEBANEEE!!!
Piłkarze cioty bo przegrali ??
A jak nazwać kogoś kto mówi, że się założy, a jak pojawia się chętny do zakładu, to wychodzący z propozycją znika z forum ??
Nam na prawdę ostatnio szczęście nie dopisuje. Gdyby Covilo strzelił z głowy to co wczesniej ładowal z palcem w tyłku to z Legią bysmy zremisowali i wczoraj minimum 1 pkt (a nawet i 3 bo mial dwie pilki na glowie).
W jesieni gdy wypadal jeden zawodnik wchodzil inny i motorek sie kręcił, a teraz... Generalnie wszyscy w zespole siedli, nie wiem czy to tylko zmęczenie czy potrzeba im jakiegoś impulsu.
Ciekawe gdzie sie Kapustka wybierze po takim zjeździe formy.
Bartka będą oceniać po grze w reprze. Zatem nie ma powodów do obaw. Choć nie da się ukryć że zespołu sam nie zbawił a szkoda bo czytałem że jest to w stanie zrobić.
quentin Napisał(a):
> Bartka będą oceniać po grze w reprze. Zatem nie
> ma powodów do obaw. Choć nie da się ukryć że
> zespołu sam nie zbawił a szkoda bo czytałem że
> jest to w stanie zrobić.
naprawdę sądzisz, że on na tym Euro coś pogra ?
Spokojnie. Jest stabilnie...
Aha, no i sąsiadce krowa zdechła, znaczy nie dostali się do ósemki.
Nigdy tak pięknie nie było na Cracovii za naszego życia, włączając nawet Kolegę Szuwarka.
Wszyscy zjechali na wiosne by nie byc sprzedanym :D
Rynek sie podoba za bardzo ;)
Naprawdę, jest dobrze.
Tych, którzy skarżą się na kiepskie wyniki tzw. "wiosną" - ugraliśmy istotnie tylko 9 punktów w 9 meczach, ale w poprzedniej rundzie, z TYMI SAMYMI DRUŻYNAMI mając 5 spotkań u siebie (teraz mieliśmy 4) ugraliśmy 13... Oczywiście, więcej, ale bez przesady.
Nadto teraz graliśmy mocno osłabieni - już pal sześć Rakelsa, ale defensywa! Początek bez Covillo, pauzuje Jaroszyński, potem odpada Dąbrowski - jeszcze Deleu... Ani jednego meczu nie zagraliśmy w podstawowym składzie.
Wszystkie porażki jedną bramką, gra z Legią jak równy z równym, trzy porażki z mocnym udziałem sędziów (Legia, Zagłębie, Śląsk), porażka z Lechem pechowa, ze Śląskiem nad wyraz pechowa - gdyby kickbokser ze Śląska nie znokautował Bejana, albo za ten faul dostał to, co mu się należało (i paru innych też) to byśmy pewnie wygrali...
Jesteśmy w ósemce, zagwarantowaliśmy to sobie kilka rund przed końcem, to jest piękne!
A że nie ma trzeciego miejsca? Może i lepiej, punktów tyle samo, różnica jednego punktu co nie jest tak wiele, a może mniejsze obciążenie psychiczne... I jeszcze ta sąsiadka w dolnej połówce...
Jest dobrze, i tego się trzymajmy. Patrząc NA CAŁOKSZTAŁT brawa dla Zielińskiego i brawa dla chłopaków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)