Jest znacznie lepiej niż się można było spodziewać. Brawo za walkę. Już 3 bramki zapakowaliśmy Sparcie :)
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Oczywiście jest widoczne że w newralgicznych momentach kiedy za bardzo zagrażamy Sparcie, potrafią podkręcić tempo tak że niewiele możemy zrobić, ale brawa jeszcze raz brawa za ambitna walkę!
W trzeciej tercji będzie na pewno b.ciężko ale póki co gra wygląda naprawdę przyzwoicie! Brawo dla chłopaków!
4:4!!!
Brawo Pasy!
Niesamowite 4:4 Drzewko !!!!
Oby to dowieź do końca i zdobyć jakiś pkt :) marzy mi się to :)
Było tak blisko.. :( Rewelacyjne spotkanie w naszym wykonaniu, bardzo dobra skuteczność, mądrze rozegrane spotkanie. Tak blisko 4-4, kto wie co by było, gdyby nie kara Kolarza w 3 tercji?
Kara z kapelusza, duża szkoda ,niemniej wielkie brawa pamiętać należy że graliśmy dziś w osłabionym składzie, żal tej pierwszej minuty.
Graty ,nawet za ten przegrany mecz 5-4 ze Spartą
Chovan jednak potrafi strzelać ładna bramka dla nas w przewadze
Sędziowie musieli trochę pomagać Sparcie by nas pokonali ,kara dla Kolarza z kapelusza!
Szkoda bo duzo do mega niespodzianki ,nie było!!
BRAWO CRACOVIA mimo przegranej.
Sparta była zdecydowanie lepsza i zasłużenie wygrała. Nie popisali się kilka razy sędziowie i realizator transmisji. IMO dwie kary dla Czechów nie odgwizdane (zahaczanie przy stanie 2:3 i grze w 4 na 5 oraz wjazd przez nikogo nie atakowanego gracza Sparty w Radzika). Kary dla naszych nie wiem czy słuszne bo realizator czasem gts wie co pokazywał zamiast powtórek ważnych sytuacji.
Jestem z Was dumny brawo Pasy. (WIKTORIA)
Realizatora transmisji zapraszam do osiedlowego domu kultury na przyspieszony kurs "Kamera - magia ruchomych obrazków" ;)
Tylko Pasy Tylko Cracovia nie napisze dzieki ponieważ nie mam slowa które byłoby odpowiednie napisze tylko Tylko Pasy tylko Cracovia!!!!!!!
Dodam od siebie - nie wiem jak było u Was, ale u mnie pojawiła się na kilka minut (ba, może nawet i dłużej) w głowie myśl, że faktycznie możemy tutaj ugrać jakiś punkcik.. :) Niesamowicie piękne uczucie, przed rozpoczęciem naszych poczynań w CHL nawet nie wierzyłem że coś takiego u mnie może się pojawić. Dla całej Ekipy - wielki szacunek!
Czyli widać po wyniku - jest postęp. Gdyby tak regularniej grać z lepszymi drużynami możemy mieć hokej na europejskim poziomie. Brawo Cracovia.
Gratulacje. szkoda - tradycyjnego - braku koncentracji w początkach tercji
ale gratulacje za walkę i wynik
Duma. Dzisiaj jest duma!
Brawo Pasy!!!
Siedzę na spotkaniu biznesowym w Pradze i zaglądam na forum dumny z Pasów i mogąc pochwalić się przed Czechami. Jakich czasów dozylismy!
Brawo chłopaki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)