kiedy rusza sprzedaż na VIP-a?
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Jakie miejsca kupiliście na A10 na oba mecze ?
Kupiony karnet dwumeczowy na A10 :)
[quote]W późniejszym czasie ruszy stacjonarna sprzedaż biletów w kasach Punktu Obsługi Kibica przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1).[/quote]
Co za kretyn wymyślił sprzedaż przez e-bilet. Jest powtórka z rozrywki z mistrzostw Świata. Syf jakich mało. Nie ma dostępności gdzie sobie chcesz tylko jakiś "ogryzki" rzędami PIONOWYMI =- czyli z kumplami już nie posiedzisz.Albo nic innego nie rób tylko "poluj" przez cały dzień czy jakiś jełob zwolni jakis sektor czy część sektora w układzie poziomym. ŻENADA
W jakim pionowym ? Przecież sektory A mają po 17 rzędów, trza czytać tak, że pion oznaczony 1 to 1-szy rząd, a 17 to 17-ty rząd !
Jak masz widok całej areny i klikasz na sektor np. A10, to powiększa się tak, jakbyś miał lodowisko z lewej strony !
Co nie zmienia faktu, że nie da się na razie kupić tego co się chce, czyli biletu na oba mecze w rzędzie 17-tym ! :(
A w ogóle to jak do cholery 10 minut po uaktywnieniu się możliwości zakupienia biletów na stronie większość miejsc była niedostępna? Tak się Brać Pasiasta na bilety rzuciła? ;) Czy "ktoś" przed uruchomieniem sprzedaży "zarezerwował" sobie 3/4 miejsc? Chyba, że naprawdę bilety poszły jak bułeczki...
Przecież Radek pisał, że e-bilet uruchamia następne rzędy w miarę sprzedaży wcześniejszych.
Nikt się nie rzucił, nic się nie wysprzedało, a aplikacja zakupowa rzeczywiście badziewna i mało czytelna.
Czego się nie da kupić? Ja od strzała kupiłem bilety na te same miejsca na oba mecze.
Ale gówno!!!
Chciałem kupić bilety w "pakiecie" za 30 zeta (kategoria 4) na C12 lub C13 ale k.u.r.w.a są niedostępne.
Ta sama kategoria na C1 i C24 - są ale nie koło siebie!, raptem 9 wolnych miejsc.
Dzwonię do konsultanta i co się dowiaduję? że jak są miejsca niedostępne, to znaczy że na nich nie są przewidziane pakiety.
Oczywiście wchodząc na pojedyncze dni można kupić prawie wszędzie.
To po co są te pakiety???
[u]NIGDY WIĘCEJ "eBilet.pl" !!!![/u]
No cóż ebilet nawet nie stał koło ticketportal.
Oby za rok MKS podpisał umowę właśnie z ticketportal.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież Radek pisał, że e-bilet uruchamia
> następne rzędy w miarę sprzedaży
> wcześniejszych.
No jednak nie w moim przypadku. Gdy kupowałem bilet dzisiaj chwilę po 12 to były "wyprzedane" zarówno miejsca poniżej mojego, jak i powyżej. Wiem w tym przypadku nie było to prawdą, że sprzedają "po kolejności" rząd za rzędem.
> Nikt się nie rzucił, nic się nie wysprzedało,
> a aplikacja zakupowa rzeczywiście badziewna i
> mało czytelna.
> Czego się nie da kupić? Ja od strzała kupiłem
> bilety na te same miejsca na oba mecze.
Tylko jakim cudem o 12:10 70-80% miejsc było wyprzedanych? Albo nie wiem - w każdym razie większość miejsc była nieaktywna i nie dało się ich wykupić.
Właśnie dlatego o 12:10 te 70 proc miejsc było 'wyprzedanych', bo eBilet stosuje praktykę, o której pisałem. Będą te miejsca dostępne po faktycznym wyprzedaniu tych, które są obecnie wolne.
Ten system to jest jedno wielkie badziewie. Sorry, no ale taka prawda. Badziewny jest i już, beznadziejny. Trudno, nic nie poradzimy, trzeba kupować jak jest, ale oby nigdy więcej takiej fuszerki.
Jak matke kocham to ebilet to jest niezle pokrecone, chce kupic 2 pakiety na 2 dni a11 to mi pokazuje 1 wolne miejsce. Po przelaczeniu sie na pojedyncze bilety miejsc znajduje sie od metra. Wyglada na to ze jak narazie miejsc dostepnych w pakietach 2 dniowych jest jak na lekarstwo.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Właśnie dlatego o 12:10 te 70 proc miejsc było
> 'wyprzedanych', bo eBilet stosuje praktykę, o
> której pisałem. Będą te miejsca dostępne po
> faktycznym wyprzedaniu tych, które są obecnie
> wolne.
Nie ogarniam tej kuwety ;) Ale co tam - ja wszak prosty kibic jestem. Na menadżerstwie znać się nie muszę. A że dziwne toto? No bywa.
Rmszar, tylko czy np. skoro na sektory A10 i A11 bilety dwudniowe były/są sprzedawane tylko na całe rzędy 9-11, a na całe rzędy 12-17 są sprzedawane tylko bilety pojedyncze na każdy mecz, czy należy przez to rozumieć, że w tych rzędach 12-17 bilety dwudniowe nie będą sprzedawane wcale ? Czyli, np. jeżeli chcę koniecznie siedzieć w rzędzie 17, to trza niestety kupić pojedyncze bilety na każdy mecz ?
Jak dla mnie to sposób sprzedaży jest kompletnym niewypałem. Zachęcają na oficjalnej, że w pakiecie na dwa mecze się bardziej opłaca a tymczasem tak mało miejsc do wyboru udostępnili na dzień dobry...
Dobrze, że miałem możliwość być przed komputerem po 12 bo kupiłem pakieciki na takie miejsca jakie chciałem. Ale jakbym nie mógł być w gotowości wtedy, to teraz bym zachodził w głowę - kupować badziewie, które zostało dostępne??? Czy może zapłacić drożej na pojedyncze mecze żeby mieć wybrane miejsce??? A może czekać jak pisze rmszar jak się wyprzedadzą pakieciki rzucone na odwal się i może ebilet coś dorzuci???
TOTALNA PORAŻKA!!! I współczuję tym którzy nie byli w tak komfortowej sytuacji jak ja i teraz właśnie mają takie dylematy jak wspomniałem wyżej...
Jurrasicu, nie mam pojęcia jak to wykombinują ludzie z eBiletu.
Mkp- ciesz się, że nie oglądasz ich raportów sprzedaży.
Zapewne większość wolałaby sprzedaż przez Ticketportal czy nawet Eventim, ale trzeba się cieszyć, że w ogóle bilety przez internet można kupić, bo to jedyny sposób na zapełnienie hali.
Nie ma się z czego cieszyć. Dystrybucja biletów to totalna porażka. Z rozmowy telefonicznej z firmą e-bilet - wynika że taka forma sprzedaży jest zgodna z wolą organizatora czyli kogo?
Jeżeli klub chciał być taki dobry dla kibiców i zaproponował pakiet na 2 mecze np. na sektory A w cenie 97,50 zł ale nabyli je tylko nieliczni mający czas na bieżąco śledzić strone e-bilet a pozostali mogą obyć się smakiem.. Bo oczywiście jak chcę kupić na sektor A pojedyncze bilety na 17 i 19 sierpnia to taka możliwość istnieje nawet na te same miejsca ale już za 130 zł.
Po co komu w takim razie pakiet jak jest trudno dostępny?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)