Póki co, to żadnych biletów na portalu e-bilet nie widzę.
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Mając na myśli poniedziałek, zapewne chodziło im o późne popołudnie. ;)
Problem w tym, że nikt nie podał "jak późne" ?
A może o Poniedziałek Wielkanocny ? :)
Ewentualnie za 5 tygodni :D.
Apropo cen; uważam, że są zachęcające. Dla każdego coś się znajdzie.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mając na myśli poniedziałek, zapewne chodziło
> im o późne popołudnie. ;)
19.06 ;-)
Dodzwoniłem się na infolinię e-bilet.
Ponoć bilety mają być od 12-tej.
a w ogole zastanawialiście się gdzie będziecie kupować bilety? tak ogolnie pytam- jak ktoś nie chce zdradzać to ok, ale sam patrze na ten plan i się zastanawiam gdzie i po której stronie zasiasc...mysle ze na dole na prostej
Ja się wybieram na któryś z kategorii I lub II.
Mam zamiar kupić 8 biletów w kategorii I.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Superpuchar to zdaje się pierwotnie miał też
> być a TA. Miały być trzy mecze w krótkim
> odstępie czasu. Ale ostatnio coś chyba ucichło,
> co pewno znaczy że nie będzie SPP w TA :(
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom. Dyrektor Kowal nie miał nawet zamiaru podejmować rozmów z zarządem PZHL na temat organizacji Superpucharu po meczach Cracovii w CHL.
Też będę celował w kategorię I lub II (bardziej pierwszą). W końcu są konkrety. Teraz tylko czekać aż e-bilet się ruszy.
Ja celuję w kategorię II.
https://www.ebilet.pl/sport/sporty-druzynowe/hockey/
bilety
niesamowicie irytuje mnie to ze nie można sobie wybrać dowolnego rzedu czy krzesełka tylko podswietlaja czesc...i po co to tak? tak samo jak dostepna tylko prawa strona hali
Taka jest praktyka sprzedaży przez eBilet. Wrzucają do oferty co drugi rząd i na początku odpowiednie sektory. Potem, w miarę wyprzedawania miejsc, dodają kolejne rzędy.
na pojedynczy mecz dostepna jest [s]cała hala[/s] edit: większość hali
jesli chce sie kupić pakiet to dostepne sa tylko niektóre miejsca
no wlasnie - w kategorii I dostępne rzedy to 9,10,11 - reszta nie i wchodzić codziennie i sprawdzać czy np. 16 jest dostępny a potem się może okazac ze nie będzie bo sobie ktoś wykupi pojedynczy bilet.
i tak jak MSC pisze - dziwna ta praktyka ze pojedyncze można dowolne miejsce a pakiet już reglamentowane
z pojedynczej sprzedaży wylaczone te które można kupic w pakiecie, coz, nie ma się co czepiac bo pewnie mysla ze sprzedadzą więcej jednorazowych
sektory A1 i A20 - w ogole niedostępne...ciekawe ;)
Z tego co widzę, to wszystkie trybuny będą rozłożone, a nie jak podczas PP i MŚ, że pierwsze cztery były złożone i odległość trybun do lodowiska to było jakieś nieporozumienie.
No to kupione 8 biletów na A11 :)
Straszny bu... tzn. tfu pezethael na tym ebilecie jest. Aż się tęskni za panią w POKu, która markerem odznacza na karteczce które już zajęte, a które jeszcze wolne. Generalnie - jak będzie jakaś opcja oceny przez kibiców robiona dla Klubu, pod kątem następnych ewentualnych wydarzeń to ebilet ma ode mnie najniższą ocenę w dostępnej skali. Żenóa i w ogóle system działa nie dla klienta, tylko tak żeby było. Żenówa na maksa!
A poza tym - naszym sponsorem i właścicielem jest Comarch, a my zamiast samemu ogarnąć sprzedaż to dajemy zarobić jakimś ebiletom, które nawet nie potrafią zrobić systemu obejmującego równolegle sprzedaż na pojedyncze mecze i na podwójne, tylko robią to na łapu capu, byle było, to jest smutne.
[b][large]Proces rozprowadzania biletów na CHL jest [color=#FF0000]TRAGICZNY! BARDZO, BARDZO ZŁY![/color] Nigdy więcej![/large][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)