No to co?
Vestenicky też nie nasz i co?
Przecież nie pisze o naszych juniorach tylko o młodych zawodnikach, bo ocena Wdowiaka musi być odnoszona do nich.
Zaczyna mnie już wk...ć to sakralne podchodzenie do spraw czysto profesjonalnych. Super sprawa że mamy juniorów w kadrze, jeszcze bardziej super że są wśród nich wychowankowie i że ładują piękne bramy nielubianym klubikom, ale na tym poziomie, jeśli mamy włączyć się w walkę o najwyższe cele, to nie ma mowy o jakiejkolwiek taryfie ulgowej.
Zresztą przez to całe zaklinanie rzeczywistości przeziera znowu ta mentalna zaszłość, która każe nam się skupiać na małych sprawach, cieszyć drobiazgami, zamiast śmiało patrzeć w przyszłość. Zapewniam Cię szuwarku, że tak jak Ty chciałbym żeby połowa składu Cracovii to byli nasi wychowankowie, ale jeśli Vestenicky okaże się lepszy to ma grać, choć nie jest nasz. A poza tym, wszystkoi w nogach i głowie Wdówki. Kto powiedział ze on tej rywalizacji o miejsce w "11' nie wygra.
-
-
[29] Cracovia - Górnik Łęczna 0 : 0
Albo żle odczytałeś mój post, albo ja się niezręcznie wyraziłęm
Nie ma wyjścia! Tylko 3 punkty !
Wszyscy na stadion! (WIKTORIA)
Remis
3-1
Przydałoby się w końcu 3:0 (WIKTORIA)
VelVet Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przydałoby się w końcu 3:0 (WIKTORIA)
Przydałyby się w końcu 3 pkt.
Musi być 3:0 i nie ma dyskusji...
(WIKTORIA)(WIKTORIA)(WIKTORIA)
Licze na przełamanie i skromne 4-0 :)
Dla ochłodzenia głów: http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1138976
Niech zagrają ci co są w najwyższej formie / i zdrowi / i mecz nam wygrają .Amen .
Sędzia pewnie będzie z Warszawy :D
leszeczek Napisał(a):
> Dla ochłodzenia głów:
> http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1138976
cała Polska wie że trzeba pilnowac Bonina :P
innej opcji niz 3 pkty tutaj nie ma, trzeba podreperowac bilans 2016 bo na razie przeciętnie to wyglada
Coś tam jeszcze gra Arak z młodzieży (L)ampucery.
leszeczek Napisał(a):
> Dla ochłodzenia głów:
> http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1138976
To był najgorszy nasz mecz za kadencji Jacka , więc mamy duże prawdopodobieństwo ,że takiej buc@wy już nie zagramy.
Najgorszy bo Łęczna nas zajechała pressingiem. W dalszym ciągu średnio sobie z tym radzimy (gdyby nie dzień konia w Szczecinie to bylo by 0 pkt.).
Panowie tylko zwyciestwo. 3-0. Inaczej tego nie widze
kaleb Napisał(a):
> Coś tam jeszcze gra Arak z młodzieży
> (L)ampucery.
Arak obecnie gra w Sosnowcu :)
Co do ostatniego przegranego meczu w Lecznej, to fakt ze siedli na nas pressingiem, ale to nie byla jedyna przeczyna tego ze przegralismy tylko po prostu praktycznie caly zespol zagral wtedy bardzo zle. I zgadzam sie z osoba ktora napisala wyzej ze to byl najgorszy mecz za kadencji Zielinskiego bo taka jest prawda (:P). Wierze ze po tej przerwie wrocimy na wlasciwe tory i bedziemy caly czas punktowac.
Rock ja w Szczecinie nie widziałem pressingu. To była jednak inna gra niż w Łęcznej. Nie widzę innej opcji jak 3pkt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)