No chyba Dariusz W. cos podzwonil, bo to sie w pale nie miesci co ta jagielonie gra, ( juz nawet pomijajac gre w 10) ... przypomina sie mecz kolejke temu z bruk-betem, gdzie ich obroncy ewidentnie zapomnieli jak sie gra w pilke :)
Cuda Panowie Cuda !!
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 28 kolejki
Ale ta potoczanka jest słaba. Zero jakiejkolwiek agresywności.
dobra bo jutro sporo psiaków w robocie spotkam to co mam mówić? ostatnio mówiłem, że wdowczyk kupił a teraz? cisnąć na farta?
lepiej żeby się nie rozpędzali, bo mają tam kilku psiurów jak Brożek czy Głowacki, wróci im Mączyński i murzyn, ciekawe transfery jak Wolski czy Ondrasek, jak jeszcze coś dokupią to kadrowo są w przyszłym sezonie na pierwszą piątkę, pytanie czy Wdowczyk sobie poradzi, oby nie
Boks byście oglądnęli na polsacie a nie psiage oglądali.Nie do Wiary!!!!!!!!!
no to niech beda na pierwsza piatke byle bysmy my bili ne pierwsza trojke
PS: jak myslicie jak dlugo beda biegac bez pieniedzy?
Wygląda na to, że nikt z dołu nie chce grać w górnej ósemce.
kupiony mecz to. jeb^^^ wolski
Ondrasek w takim tempie to do 3 goli w zyciu sie nie doczolga. Szkoda bo gracz kompletny.
Santo, mów że gdyby nie czerwona kartka to by nie wygrali.
Co to się dzieje ? Jeszcze gts będzie w grupie mistrzowskiej.. Nie ma to jak przegrywać wszystko, wygrać dwa mecze i już jesteś w środku tabeli.. Polska piłka.. :X
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Santo, mów że gdyby nie czerwona kartka to by
> nie wygrali.
dobra a może dorzucę, że pies burliga się dogadał z tarasovsem czy jak mu tam?
Pasiak 1906 Napisał(a):
> Co to się dzieje ? Jeszcze gts będzie w grupie
> mistrzowskiej.. Nie ma to jak przegrywać
> wszystko, wygrać dwa mecze i już jesteś w
> środku tabeli.. Polska piłka.. :X
A jeśli będzie w grupie mistrzowskiej, to po tym kretyńskim podziale punktów nawet na puchary może się załapać. Wot, sprawiedliwość! I jeszcze pod wodzą tego skorumpowanego oszusta i bezczelnego typa. Ja mu pamiętam to "Antkowiak czy jakoś tak" i że "kupował, po Cracovia też musiała kupować"... Tak, on do milicjantów pasuje. ale czemu wygrywają? :X
a niech beda w mistrzowskiej :) dostana w derbach kolejny wpi****ol ! :)
ale tak na serio to male maja szanse, ruch i zaglebie gra teraz fajna pilke :)
Prędzej czy później musieli zacząć grać na poziomie składu jaki maja. Nie oszukujmy się na papierze maja na pierwsza 5. Obrona prawie najlepsza w lidze, bramkarz tez okey, do tego mąka, wolski, i kilku niezlych. Także niestety śmierć przedwczesna. Myślę że kadrę mają mocniejszą od naszej. Mam nadzieje że nie wejdą do pierwszej ósemki bo mogłoby być różnie.
Może być tak, że niewiele im zabraknie, ale jednak nie wejdą do pierwszej ósemki.
Betony, Śmierdziele i "Wielkie" zapunktują w tej kolejce.
tomecki Napisał(a):
> Może być tak, że niewiele im zabraknie, ale
> jednak nie wejdą do pierwszej ósemki.
> Betony, Śmierdziele i "Wielkie" zapunktują w tej
> kolejce.
Oby. Mam nadzieję, że po tej kolejce będzie im jeszcze trochę brakować tych punktów. :)
del_piero Napisał(a):
> Prędzej czy później musieli zacząć grać na
> poziomie składu jaki maja. Nie oszukujmy się na
> papierze maja na pierwsza 5. Obrona prawie
> najlepsza w lidze, bramkarz tez okey, do tego
> mąka, wolski, i kilku niezlych. Także niestety
> śmierć przedwczesna. Myślę że kadrę mają
> mocniejszą od naszej. Mam nadzieje że nie wejdą
> do pierwszej ósemki bo mogłoby być różnie.
Chyba żartujesz. Jakieś dawne kompleksy się odzywają.
Tam kilku dziadeczków ma potencjał na zagranie od czasu do czasu dobrego meczu i nic więcej.
Ruch zgtsem też odpuści mecz
A Ondraszek dzisiaj znowu 10/10 , szczególnie ten strzał z 10 metrów w trybuny :) Wiem, wiem gdyby nie grypa ustrzeliłby hattricka klasycznego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)