Zgoda potter. Poki maja wlasciwe Paski i nazywaja sie CRACOVIA wszystko jest w porzasiu.
-
-
nowy sponsor-brawo P. Misior!!
hamer - racja :)
Nawet gdyby miało nie być nazwiska na koszulce to dla mnie w ogóle nie ma problemu. Potter - jeżeli wyglądało to na biadolenie to przepraszam :)
Mimo wszystko wielka hopka dla Misiora ;-)
Nie będę powtarzał wpisu, który popełniłem wczoraj pod innym tematem, ale dodam tylko pytanie pod adresem sceptyków : jak się czujecie pasieści bracia mniejsi ?
Wiadomość zmieniona (04-03-04 16:25)
no niech moja zona kupi teraz jakąs inną galaretke niz Gellwe ...
to Ją (żonę) wyślę do sklepu z reklamacją ...
:-)
GELLWE 100% PASY
Bardzo sie ciesze, ze ciagle przychodza nowi sponsorzy.
Jezeli naprawde teraz nie dalo sie umiescic loga Gellwe w innym miejscu i nie bedzie nazwisk pilkarzy to chyba dobrze, ze ta umowa obowiazuje tylko przez 12 miesiecy.
Gdy wreszcie awansujemy bedziemy mogli podjac rozmowy z lepszej pozycji. Zwlaszcza, ze zanosi sie, iz I. liga w jakiejs formie zagosci na ekranach publicznej telewizji.
[post poddalem edycji:)]
Wiadomość zmieniona (04-03-04 19:48)
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/spr441179.jpg[/img]
HEJJJJJJJJJJ HEJJJJJJJJJJJJ CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przy takim logu sponsora nie ma problemu z nazwiskami zawodników na koszulkach ...
wystarczy "wpisać" numer w biały kwadrat ...
nad i pod kwadratem były by reklamy sponsorów ...
a pod górna ramką kwadratu a jadnozcesnie nad numerem małą czcionką spokojnie zmiści sie nazwisko piłkarza ...
widziałem takie rozwiązanie w jednym z klubow ligi włoskiej ...
No dobra, nie marudzę, ale na tej koszulce nie ma nie tylko nazwiska, ale i numeru ?!
Ciekawe, że wszystkie reklamy na koszulkach są niebieskie. Te koszulki staja się więc...
Babka Ucierana:
20 dag mąki pszennej, 5 dag mąki ziemniaczanej, 10 dag masła, 12 dag cukru pudru, masło do formy, skórka otarta z cytryny, 1 cytryna, 4 duże jaja, cukier waniliowy Gellwe, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, polewa czekoladowa Gellwe.
Mąkę zmieszać z proszkiem, przesiać. Masło utrzeć na pulchną masę, dodawać stopniowo żółtka, cukier, cukier waniliowy, otartą skórkę z cytryny i sok z cytryny. Starannie utrzeć. Z białek ubić pianę, połączyć z przygotowaną mąką i masą, delikatnie wymieszać całość. Wyłożyć do formy, włożyć do średnio nagrzanego piekarnika na 30-40 min. Upieczoną, wystudzoną babkę polać polewą Gellwe wg przepisu.
Babkę wypada zadedykować Prezesowi Misiorowi !!!
Łubu dubu, łubu dubu,
niech nam żyje PREZES NASZEGO KLUBU,
niech żyje nam!!!
ważniejsza kasa od nazwiska (tymczasowo oczywiście)
łubu dubu PREZESIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (04-03-04 16:41)
heh zabrzmialo niemal komercyjnie ;P
Rustical-o ile dobrze przeczytałem to reklama jest nie tylko do końca tego sezonu, ale przez najbliższe 12 miesięcy, a więc do marca przyszłego roku!
hmmm koszykarze Wisły Kraków tez mieli Gellwe za sponsora i ...... niedoczekali się obiecanych pieniążków ... Zaraz powiecie że Wisła to Wisła i dobrze jej tak ale uważajcie żeby to też na was nie trafiło.
ważniejsza - miało być oczywiście :-)
Czy Prezes nie wolałby innej BABKI ?
No ważniejsze oczywiście, ale czemu nie wejdziesz sobie do tego posta i nie poprawisz tam. Przy swoich postach na dole po prawej stronie masz funkcję :edytuj mój post.
Pozdrowienia dla Prezesa naszego najlepszego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)