Ale się Wiara rozmarzyła ,,,,,,,,,, i powróciła "pamięć wsteczna", bo ją się najlepiej pamięta.
Czas na teraźniejszość, jak nie teraz to ,,,,,kiedy ?
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
cracovia1616 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na chwilę obecną poszło 5701 oczywiście bez
> kibiców gości i skybox. Pachnie kompletem :)
> szkoda porażki z Lechem, ale na ciężkim terenie
> pokazaliśmy że potrafimy b. dobrze grać. Teraz
> trzeba to powtórzyć u siebie i o wynik jestem
> spokojny :)
Moim zdaniem kompletu nie bedzie, licze na okolo 12k (:P)
Dla mnie może być 999 widzów, byleby wyniki był zwycięski dla Pasów :D
Qba mecze z lat 80-tych pamiętam jak przez mgłę, bo w odróżnieniu od młodszych kolegów wino już pijałem :)
Doskonale za to pamiętam z tego pierwszego, wygranego 1:0 meczu jak się kibice cwks cały mecz podlizywali, szukając szansy na zgodę (zgoda z Lechem nie była jeszcze pewna, była jakaś taka półoficjalna). Nawet część naszych poszła wówczas na sektor ległej i wspólnie tam podśpiewywali "Cracovia też..."
Ech.. stare dzieje
No to nie jak przez mgłę :)
https://www.youtube.com/watch?v=yANljoK4MHY
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Kartka_P3_11-83.jpeg[/img]
To był schyłek stanu wojennego, ale coś tam po meczu można było kupić na "płukanie gardła" :)-D
Sprzedano już 6044 biletów na tą chwile ;) bilety idą w przerażającym tempie kto nie nabył niech smiga jak najszybciej pod kasy ;)
Widać, że będzie to dobry mecz, to czuć w powietrzu :) i może dlatego tak szybko bilety schodzą: na I4 nie ma już biletów, na F4 dwa zostały, na F3 jeden. Oj będzie niezła atmosferka.
Do boju Cracoooovia!
Ani trochę nie jesteśmy piłkarsko gorsi. Trzeba trochę tylko więcej skoncentrować się na tyłach, uważać na kontry i będzie dobrze.
O przody jestem spokojny, choć pewnie błedów z Niecieczy Pizdan & co. nie powielą ale jak się ze dwa razy nie dogadają to zaczynaja panikować.
Możemy nie być mistrzem ale TEN MECZ musimy WYGRAĆ...
Z okazji ich jubileuszu :)
Będzie komplet. Do kasy dziś spora kolejka ok 17.
Witam, chcę zabrać tate na jego pierwszy mecz. Czy jeśli kupie mu wcześniej bilet, może zrobić zdjęcie w dniu meczu?
ps. przepraszam że w tym temacie, pisząc w wątku o biletach przy wysłaniu wiadomości, wyskakuje błąd.
nie musisz robić zdjęcia, podajesz przy zakupie imię i nazwisko taty, adres, numer pesel i kupujesz bilet. Teraz nie ma obowiązku robić zdjęcia.
Jeśli tata nie był jeszcze nigdy na Cracovii (na nowym stadionie), to jest promocja z biletem za złotówkę. Szczegółów nie znam, ale widziałem takie info na oficjalnej.
Super, dzięki chłopaki :)
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie komplet. Do kasy dziś spora kolejka ok
> 17.
Nie będzie, bo jakiś buc przełożył mecz z niedzieli na sobotę :X
sobota 18 super termin
Myślę, że Arro daje znać, że nie będzie mógł przyjść.
Współczuję.
Chyba będzie wtedy w trakcie lotu do PL z tego co pamiętam, a to boli jeszcze bardziej.
Nie będzie kompletu, mam karnet na F4 ale niestety wtedy bedę w Itali ale duchem zajmę wszystkie wolne miejsca.
Tylko zwycięstwo !!! CRACOVIA MISTRZ MISTRZ!!! CRACOVIA MISTRZ MISTRZ!!! CRACOVIA MISTRZ MISTRZ!!!
Arro, nawet nie wiesz, jak dobrze się rozumiemy. :X
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)