trybuna którą niby wypełniają a jej nie wypełniają ma 5800 miejsc. zakładają nawet, że jest ich tam 5 tysięcy to nie uwierzę w drugie pięć na reszcie stadionu. nie ma o czym mówić
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 26 kolejki
I karnetów sprzedanych przed sezonem ;) U nich wszyscy karnetowcy w komplecie są zawsze ;)
Meczu nie widziałem, ale po ilości "hahahahaha" na forum odrobinę żałuję, że nie załapałem się na karnego obrożka.
Na koniec superpątku pokazali piękną sekwencję. Głowacki leży na murawie z rękami na twarzy, sadlok zalamany, a małpecki bije się pięściami po głowie.
A tam tylko ECHO... ECHO....
na trybunę która ma prawie sześć tysięcy składa się 5 sektorów a zapełnione są trzy, trzy piate z 5800 to jest niecałe 4 tys, na trybunie vis a vis kamery było około max 1000 osób, po prawej goście a za ławkami pustka, więc jak było 7 koła to max.
Spadek z ekstraklasy byłby pięknym ukoronowaniem kariery Głowackiego i Brożka "Ikony ladacznicy " na dnie .
Piękne czasy nadchodzą.
Podejdźmy do tego na chłodno. Ani ich spadek nie jest nierealny (jak niektórzy twierdzą), ani tym bardziej nie jest przesądzony. Na ten moment wylądują na 99,999% w dolnej ósemce i nawet gdyby zaczęli wygrywać jakieś pojedyncze mecze nie jest to jeszcze gwarantem niczego.
Walka o utrzymanie będzie pełna przypadku, bo z jednej strony dół tabeli będzie po podziale totalnie spłaszczony, z drugiej, w dolnej ósemce znacznie więcej wyników jest dziełem przypadku niż w górnej :)
Optymalny scenariusz to ostatnia kolejka i taki sam karny dla gts w 90+ minucie jak dziś, od którego zależy utrzymanie i powtórka z rozrywki ;)
Ja się nie boję o derby w przypadku upadku rzeki w niebyt. Zawsze można wymyślić mecze o herbowa tarczę Krakowa i łoić ich co roku.
Po co tarcza, rezerwy ich będą łoić ;)
Na ostateczne decyzje jest zdecydowanie za wcześnie w marcu się nie spada z ligi.Oczywiście jakieś tam nadzieje są.
Nie spadną... Są jeszcze baraże....
no dokladnie narazie nie ma sie co jeszcze jarac , we wtorek zeby im Korona dojebala to jest bardzo wazne
a pozniej Nieciecza pokazala to co z legia i mozna corazbardziej myslec o ich spadku :)
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie spadną... Są jeszcze baraże....
?
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12832487_823033844490304_1825854363394772066_n.png?oh=4c3653020f5830797598d1efc26441dc&oe=57657ACA[/img]
Witam wszystkich na forum. Jestem tu nowy i postanowiłem się przywitać. Jestem z woj. łódzkiego (miasto Łódź). Tu też są fani Cracovii:) Pozdrawiam wszystkich
Teraz się dopiero zacznie drukowanie pkt 7egłej xDD
Spokojnie z tymi spadkami i europejskim pucharami, po podziale punktów zacznie się prawdziwa gra. Upadek wisły jest realny ze wzgedu na to ze drużyny tam walczą o zycie i wątpię czy taka rozbita i napakowana najemnikami druzyna będzie potrafila się w takiej sytuacji odnaleźć, presja będzie na pewno ogromna. My natomiast będziemy musieli jechać na ambicji i woli walki, mam nadzieję że piłkarze czują ze mogą osiągnąć coś historycznego i zagrają na 200%, zreszta mecz z ruchem pokazał ze wystarczy trochę walki i można wszystko ;)
Dla każdego klubu MP jest historyczne, ale ciśnienie będzie rok po roku.
Dokładnie tak, przy obecnej formule rozgrywek, zarówno w grupie mistrzowskiej jak i spadkowej wszystko jest możliwe. Różnica 6 pkt może okazać się bardzo łatwa do nadrobienia. Również przewaga 6 punktów przed kasacją połowy, może nie być taka bezpieczna jakby się mogło wydawać. Na pewno Cracovia piłkarsko jest w stanie załapać się na europejskie puchar, trzeba jedynie konsekwentnie walczyć w każdym meczu i nie oglądać się na innych. W dzisiejszej lidze nie ma drużyny, która byłaby poza zasięgiem Pasów.
Meczu niestety nie ogladalem, ale z tego co czytam to ludzie pisza ze ten mecz wygladal jak by druzyny sie zamienily miejscami w tabeli, wisla podobno miala pare setek / bardzo dobrych okazji do strzelenia bramki, a Piast nie bardzo + ten niestrzelony karny w ostatniej minucie meczu :D. Jesli rzeczywiscie taki byl przebieg meczu to trzeba sie cieszyc z tego remisu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)