I sprawiedliwości stało się zadość. Drewniak Brożek nie strzelił i dobrze!!!! Niech te kurwy wypierdalaja z ligi na jakieś 10-15 lat!!!!!
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 26 kolejki
buahahahahahaha :D
Poplułem ekran po karnym :D:D:D:D
Hahaha
Ogólnie Wisła K. dramat, a Piast jeszcze większy dramat. Z jednego i drugiego się cieszę :).
Moja reakcja po karnym https://www.youtube.com/watch?v=hBGdoTvAs6A
Kundle przejeły naszego pecha z poprzednich lat :D
Ale beka hahahahahahahahha :D to ich jeszcze dobije :)
hahahah sedzia aptekarz
I dobrze, że był ten karny, już się witali z gąską, a tu taki ch.uj :D Lepiej być nie mogło :D
Brozek, przeciez on ma z pare kilo nadwagi,co za debile,ze go puscili do karnego. Tam widac, kazdy jest posrany po gaciach, bramka z farta a z gry I liga :)
Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Pięknie!!! Załamią się jeszcze bardziej :D
Piast umieralnia więc liczę, że ich wnet przeskoczymy. Dla gts ten remis jest jak porażka - przebekowe okoliczności =)
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przemas78 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ondrasek też się kopie już po głowie,
> jeszcze
> > ze dwa mecze to razem z Wolskim będą się o
> > sznurówki zabijać z tym poziomem ;-)
>
>
> no tak, dwa super podania które powinny sie
> skonczyc asystami, wywalczony karny, ale zaraz
> jakis Aston wyskoczy z tym jaki to ondrasek jest
> cienki :D
Przecież ja cały czas piszę, że to znakomity zawodnik, podobnie jak rozrabiaka uważam, że jak na naszą ligę 10/10 :D
W ogóle często zmieniam zdanie i przyznaję się do błędów, bo na Twoim przykładzie wiem, że idąc w zaparte można zrobić z siebie błazna ;)
E, Panie to już nie ten GTS co dawniej. My umiemy wygrać nawet przegrany mecz a oni remisują wygrany, różnica ligi.
hahahahaha , nawet czorni im pomagaja i tego wykorzystac nie moga!!
niech placza dziwki teraz
Piast cieniutki.
Oglądałem ostatnie 30 minut.
1. Piast koszmarnie słaby obecnie
2. W. przerabiała ostatni kwadrans ich na kluski śląskie ...mogła ze 3-4 zapakować
3. Karny chyba z sufitu ale nie chce mi się powtórek oglądać.
Ale najważniejsze: wynik świetny dla Cracovii i tylko o to się rozchodzi :)
Oglądałem kawałek tego meczu i jeżeli to ma być kandydat na mistrza Polski, to brak słów. Natomiast jeżeli chodzi o przeciwników Piasta, to słyszałem jak komentator mówił, że ostatni raz mieli tak słabe statystyki po 24 meczach chyba 22 lata temu gdy spadli z ligi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)