Ivory THC KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co Wy macie z tymi statystykami one sie nie licza
> !!!! to jest pilka nozna a my dzis nie mielismy
> argumentow na wygrana a i remis bylby szczesliwy
Moze i sie nie licza ale pokazuja co sie dzialo na boisku. Nie mielismy argumentow ? np. Bouba gdyby wykorzystal sytuacje wrecz 100 % to strzelil by z 2 bramki. Piszesz tak jak bysmy przegrali 0-3 i grali totalny piach a tak nie bylo 8-)
Mecz zagralismy przyzwoity a dzis po prostu trzeba uznac wyzszosc rywala i szukac punktow w kolejnych meczach a nie plakac nad rozlanym mlekiem...
-
-
[26] Lech Poznań-CRACOVIA 2 : 1
Mecz absolutnie do wygrania! Przez większą część meczu mieliśmy kontrolę nad grą, ale powtórzę jeszcze raz: Bez zgranego dobrze funkcjonującego bloku defensywnego nic z tego nie będzie!
Ivory THC KSC Napisał(a):
> to co takiego widzicie w naszej grze dobrego chyba
> to ze nie przegrywamy 3-1a wzrok mam bardzo dobry
> [b]zgredziki[/b]
To, że pier.dolisz głupoty jak potłuczony, można akurat ścierpieć, nie jesteś jedyny w tym wątku, ale przystopuj z bajerą synku, bo najwyraźniej zbyt długie siedzenie przed kompem ci szkodzi.
MSC Napisał(a):
> Żeby wygrywać musimy strzelać 3 bramki...
> ... bo zazwyczaj 2 tracimy
to na koniec sezonu mielibyśmy ponad 100 bramek(:D
szuwarek Napisał(a):
> MSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żeby wygrywać musimy strzelać 3 bramki...
> > ... bo zazwyczaj 2 tracimy
>
>
> to na koniec sezonu mielibyśmy ponad 100
> bramek(:D
To może mało prawdopodobne, ale 50 straconych jak nic... :(
tomecki Napisał(a):
> Piłka jest niesprawiedliwa , były momenty w
> których Lech z połowy nie wychodził ,a jednak
> wygrali ...
Cicho, nie znasz się, graliśmy dziś tragicznie, kompletny brak pomysłu na grę, tikitaka, z której nic nie wynika i trzecioligowa obrona. Czeka nas rozpaczliwa walka o utrzymanie.
Aha, Budzik won, Cetnar na ławę, wszyscy obrońcy do wymiany, trener popełnia tragiczne błędy, a prezes nie kupił żadnego Ondraszka, ale to oczywiście celowe działanie, bo na pięterku wszyscy chcą grać o utrzymanie z założenia.
Ja osobiście jestem dziś straszliwie rozczarowany. O ile bardzo bałem się wyjazdu na Ruch to widzac "co Kolejorz gro" liczyłem na pewną wygraną.
Jak nieczęsto czepiam się waadzy to tu kogo mamy winić ,że od czerwca mówi się o lewym obrońcy a po 1-ej kontuzji do wyboru mamy środkowego mikrusa Zajdlera albo prawego pomocnika Wójcickiego? Przecie nie trenera.
Szkoda bo ten mecz może nas kosztowac miejsce w górnej 4-e (przed podziałem).
Po pierwsze brak napastnika nie oszukujmy się nie ma go, druga sprawa nie ma ławki rezerwowych , transfery dno. Djabang masakra, zmiany za późno chodź nie ma kogo wpuścić, Kapustka dramat gość drugi mecz niedokładny. Po co nam tylu młodych zawodników, których nakupiliśmy jak i tak za rok bronimy się przed spadkiem. Filipiak miał szanse w tym roku na wysokie miejsce, ale zmaścił pokupił ludzi, którzy nie są na teraz nikt mi nie napisze, że Rakelsa brak nie wpływa na nasze wyniki! Ale my nie chcemy kominów płacowych rzecz jasna !!!! Nigdy nie zbudujemy drużyny z Tabiszem!!!!!!
Ja nic nie napiszę bo ; nie wiem co po kolejnym meczu napisać poza ty że linia ataku jakoś jest a zarazem jej nie ma.
Aston - coś dziś skromnie piszesz (brak przekleństw) :?
CRAXA_KSC Napisał(a):
> Po pierwsze brak napastnika nie oszukujmy się nie
> ma go, druga sprawa nie ma ławki rezerwowych ,
> transfery dno. Djabang masakra, zmiany za późno
> chodź nie ma kogo wpuścić, Kapustka dramat
> gość drugi mecz niedokładny. Po co nam tylu
> młodych zawodników, których nakupiliśmy jak i
> tak za rok bronimy się przed spadkiem. Filipiak
> miał szanse w tym roku na wysokie miejsce, ale
> zmaścił pokupił ludzi, którzy nie są na teraz
> nikt mi nie napisze, że Rakelsa brak nie wpływa
> na nasze wyniki! Ale my nie chcemy kominów
> płacowych rzecz jasna !!!! Nigdy nie zbudujemy
> drużyny z Tabiszem!!!!!!
Kapustka "dramat" a jako jedyny strzelil bramke, Djabang "dramat" a jako jeden z nielicznych zasuwal w ofensywie i wywieral presje na przeciwniku ...
Aston1906 Napisał(a):
> Ivory THC KSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > to co takiego widzicie w naszej grze dobrego
> chyba
> > to ze nie przegrywamy 3-1a wzrok mam bardzo
> dobry
> > zgredziki
>
> To, że pier.dolisz głupoty jak potłuczony,
> można akurat ścierpieć, nie jesteś jedyny w
> tym wątku, ale przystopuj z bajerą synku, bo
> najwyraźniej zbyt długie siedzenie przed kompem
> ci szkodzi.
z tego co widze to zgredzik siedzi dosc dlugo i ciagle placze mi sie gra Pasow bardzo podoba niestety dzis to co napisalem sie sprawdzilo a spadki sratki i inne pitolenie mnie nie interesuje od 3ligi czekalem na taka gre jak w tym sezonie i to co jest i jak jest bardzo mi odpowiada niestety jaksie wchodzi na to forum to sie pisze rozne rzeczy profesorze
Kapustka strzelił bramkę i tyle, piłka mu podskakuje, wywala się, podaje bez zrozumienia! Djabang nie rozumie naszego stylu gry, już nie mówiąc o strzelaniu goli bo to fikcja! Covilo wracaj bo bez Ciebie w powietrzu wyglądamy blado!
Khalid Napisał(a):
> Ja osobiście jestem dziś straszliwie
> rozczarowany. O ile bardzo strasznie bałem się
> wyjazdu na Ruch to widzac "co Kolejorz gro"
> liczyłem na pewną wygraną.
Esktraklasa for you :)
Tak nota bene, jeśli na finiszu rozgrywek mielibyśmy mieć - teoretycznie - 3 lub 4 miejsce to ja biorę tę niższą lokatę w ciemno.
Tak wiem, mniej kasy z C+ ale przynajmniej bez wycieczko-wpier.doli euro-azjatyckich.
4 miejsce to moim zdaniem optymalna lokata na ten sezon.
Jeśli się solidnie wzmocnimy w lecie (he he he) to wtedy jest sens walczyć o coś więcej.
Wszystko dramat! Kuwa pakujmy sie i spadajmy !....razem z placzkami.
Jeśli grają chujowo jak dzisiaj to nie ma powodu żeby tego nie skrytykować.
Video
http://www.przegladsportowy.pl/skrot-meczu-lech-poznan-cracovia-2-1-,artykul,652481,1,12684.html
pasiasty68 Napisał(a):
> Jeśli grają chujowo jak dzisiaj to nie ma powodu
> żeby tego nie skrytykować.
Ale myśmy na wyjeździe w Poznaniu całą druga połowę z drobnymi przerwami grali sobie na połowie Lecha.
Przegrywamy przez dwa głupie zachowania w obronie...
Mecz przegrany z powodu braku pełnowartościowej ławki - w odróżnieniu od Lecha, gdzie każdy nowy grajek coś wniósł, a Gajos po prostu strzelił zwycięskiego gola. Stłamsili nas w końcówce ich rezerwowi siłą i szybkością w bezpośrednich pojedynkach. Z naszych rezerwowych Vestenicki w miarę pozytywnie, pozostali 2 nie wnieśli nic (Adamczyk wszedł tylko symbolicznie).
4 miejsce, mówicie? Ja marze o tym, żeby zapewnić sobie ósemkę, bo na chwilę obecną nie jest to wcale oczywiste. Zagraża nam ciągle Jagiellonia, Lechia i Termalica, a nawet teoretycznie Śląsk; musimy zdobyć co najmniej 2 punkty, a podium... marzenie.
Mecz nie byl zly. Zarowno my zagralismy niezle, podobnie Kolejorz. Braklo wykonczenia i lepszej gry w obronie - wychodzi brak konkretnych wzmocnien w zimie. Zobaczymy co teraz - czekaja nas dwa bardzo ciezkie mecze.
I podziekowania dla Kolejorza za super przyjecie w Poznaniu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)