Oni w tej propagandzie są naprawdę mocni.... Mają lata doświadczeń:) Dokładnie "Miszczu" zamiast tu tracić czas myślę że tam dałby radę :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Wywołany do tablicy, Miszczu chyba podejmie rękawicę !
[quote='pasiak na zawsze' pid='1325668' dateline='1532015569']
[/quote]
Mam taki pomysł, aby osoby „ nasze” podawały swoje nicki na Twitterze , tak aby można było je obserwować i podawać dalej twitty, lajkowac itp. Tylko wtedy, to będzie miało sens. Może potrzebny oddzielny wątek twitterowy?
[quote='rooberto' pid='1325670' dateline='1532016277']
[quote='pasiak na zawsze' pid='1325668' dateline='1532015569']
[/quote]
Mam taki pomysł, aby osoby „ nasze” podawały swoje nicki na Twitterze , tak aby można było je obserwować i podawać dalej twitty, lajkowac itp. Tylko wtedy, to będzie miało sens. Może potrzebny oddzielny wątek twitterowy?
[/quote]
Adminini forum może coś na tt za działają aby się tam odnaleźć ? :)
A tak z innej ,,beczki,, Lech może za chwilę odpaść z pucharów przegrywa 0-2 z drużyną której nazwy nie jestem w stanie nawet powtórzyć!
- Edytowany
Komisja ds. Licencji Klubowych PZPN na dzisiejszym posiedzeniu zajęła się weryfikacją nałożonych nadzorów na kluby szczebla centralnego.
Po analizie wniosków komisja postanowiła:
Uchylić nadzór nałożony na klub Górnik Zabrze w związku z ustaniem przyczyny jego nałożenia.
[font=Arial Black]Nałożyć na klub Ubeckiego Scierwa nadzór infrastrukturalny w związku z koniecznością monitorowania sytuacji związanej z umową najmu stadionu przy ul. Reymonta 22. [/font]
Nałożyć na klub Zagłębie Sosnowiec karę regulaminową w postaci obowiązku zapłaty kary pieniężnej w wysokości 5000 zł w związku z naruszeniem kryterium I.10 Podręcznika Licencyjnego.
Nałożyć na klub MKS Chojniczanka Chojnice karę regulaminową w postaci obowiązku zapłaty kary pieniężnej w wysokości 2500 zł w związku z naruszeniem kryterium I.23 Podręcznika Licencyjnego.
No to punktow naodejmowali...he he :) kara jak uj...
Kropla drąży skałę. Na razie mają przewagę w mediach społecznościowych, ale każdy wpis dokonuje wyłomu. Już to, że się muszą tłumaczyć, a nie tylko przedstawiać swój punkt widzenia jest krokiem do zmiany sytuacji.
Monitorować powinni ich budżet. Przecież nie mieli nawet 100 tysi do zapłaty na stadion...Top chyba świadczy o budżetowej dziurce...
[quote='Andrzej.ksc' pid='1325675' dateline='1532017795']
A tak z innej ,,beczki,, Lech może za chwilę odpaść z pucharów przegrywa 0-2 z drużyną której nazwy nie jestem w stanie nawet powtórzyć!
[/quote]
Gandzia cos wiec pewnie sa na dopingu :)
- Edytowany
84 minuta i Lech dostaje w pi.de 2-0... czyli w dwumeczu 2-2....
Ten Musonda na skrzydle Gandzasaru.. Konkretny grajek.
Ja pierdo.e jaka ta liga jest slaba
Cały dzień przy kompie pracowałem a oczy mi pękły dopiero po 5 minutach oglądania Lecha.
Lech ratuje tyłek niemal w ostatniej sekundzie doliczonego czasu 1-2 !
[quote='KamilloLce' pid='1325683' dateline='1532018910']
Ten Musonda na skrzydle Gandzasaru.. Konkretny grajek.
[/quote]
O dziwo ten drugi mudzin po przeciwnej stronie tez cos szarpal,ale ten o ktorym mowisz w ciagu tych 15 minut, ktore widzialem robil tyle szumu ile u nas Wdowiak przez cala poprzednia runde.
Czyli co? Teraz Górnik Soligorsk?
Tak jest. Nasi starzy znajomi.
Narazie inny Górnik już przegrywa... Gdzie my jesteśmy w tej europejskiej piłce...
I Górnik już 1-0 w plecy
Jest gdzieś transmisja ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)