[quote='STARA HUTA 82' pid='1323965' dateline='1531238150']
Katarzyna Król pozamiatała ich aż miło. http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/wisla-wciaz-bez-stadionu-zarzad-rozmawia-z-radnymi-i-przedstawicielami-miasta-na-zywo_26268.html Gdyby ktoś chciał jej dodać otuchy do dalszej walki to tutaj https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=66594 Panowie oby to skończyło się po naszej myśli. Upadek gts tak bliski jak nigdy!
[/quote]
zwłaszcza że Pani Prezydent niestety musi się użerać na codzień z takimi osobami jak radny Seraczyn
Jakub Seraczyn
@seraczyn
Pani vice Prezydent Król nie rozumie czym jest ponad 110 lat historii Wisły ,czym jest nasz klub dla tego miasta, nie rozumie tego co my mamy głęboko w sercach. Jest urzędnikiem który liczy cyfry w exelu, sprawdza przelewy na konto i czyta suche opinie prawne.
Na szcześcię dla tego miast Pani Prezydent rozumie czym jest przestrzeganie prawa i obowiązujących umów :cool:
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
"16:39
Posiedzenie komisji dobiegło końca. Sytuacja wciąż jest patowa."
Hahaha pat? To jest szach i mat.
- Edytowany
[quote='dangorka' pid='1323925' dateline='1531231776']
[quote='Osmendka' pid='1323913' dateline='1531230758']
list kibica rzeki do jednego z urzędników
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/37008573_1753312944716656_8151907035147927552_n.jpg?_nc_cat=0&oh=6c5314657930a67612ee4240bd736bba&oe=5B9FA9D1[/img]
[/quote]
zainspirowany powyższym meilem również postanowiłem skontaktować się z Panią Prezydent
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif]Szanowna Pani Prezydent,[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif]Z zaciekawieniem ale i pewnym zaniepokojeniem śledzę relacje z dzisiejszego posiedzenia Komisji Budżetowej Rady Miasta Krakowa. Z zaniepokojeniem gdyż w ostatnich dniach w mediach pojawiały się kontrowersyjne komentarze radnego Seraczyna i Hawranka którzy jasno dawali do zrozumienia że klub Wisły Kraków może liczyć na ich przychylność mimo nie wywiązywania się z podpisanych umów z miastem (pragnę przypomnieć że w tym przypadku mamy do czynienia z podmiotem który według sprawozdania finansowego wykazuje 25 milionów przychodu, w tym prawie 5 milionów dochodu z wynajmu skyboxów i który wypłaca rocznie członkom swojego zarzadu ponad 700 tysięcy złotych wynagrodzenia)[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif] [/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif]W imieniu mieszkańców miasta Krakowa chciałbym przekazać moje szczerze podziękowania że w przeciwieństwie do powyżej wspomnianych radnych stoi Pani na straży prawa i tak stanowczo sprzeciwia się działaniu na szkodę miasta czy niegospodarności. [/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif]Z wyrazami szacunku[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif]Obywatel Krakowa[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif][color=#000000]Katarzyna.Krol@um.krakow.pl[/color][/font][/size][/color]
[color=#222222][size=small][font=arial, sans-serif][color=#000000]pisać meile, odwiedzać ich w Urzędzie Miasta, niech wiedzą że mieszkańcy patrzą im na ręce i zdecydowana większość wyborców pragnie stanowczego stanowiska w sprawie stadionu GTS-u[/color][/font][/size][/color]
[/quote]
Napisałem maila do Pani Prezydent z podziekowaniem, Po minucie dostałem potwierdzenie odczytania wiadomości!
Pisać , wysyłać , DZIĘKOWAĆ !!!!
Twoja wiadomość
Do: Król Katarzyna
Temat: dziękuję bardzo
Wysłano: 10 lipca 2018 17:34:58 (UTC+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb
została przeczytana o godzinie 10 lipca 2018 17:35:21 (UTC+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb.
- Edytowany
[quote='dangorka' pid='1323966' dateline='1531238462']
[quote='STARA HUTA 82' pid='1323965' dateline='1531238150']
Katarzyna Król pozamiatała ich aż miło. http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/wisla-wciaz-bez-stadionu-zarzad-rozmawia-z-radnymi-i-przedstawicielami-miasta-na-zywo_26268.html Gdyby ktoś chciał jej dodać otuchy do dalszej walki to tutaj https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=66594 Panowie oby to skończyło się po naszej myśli. Upadek gts tak bliski jak nigdy!
[/quote]
zwłaszcza że Pani Prezydent niestety musi się użerać na codzień z takimi osobami jak radny Seraczyn
Jakub Seraczyn
@seraczyn
Pani vice Prezydent Król nie rozumie czym jest ponad 110 lat historii Wisły ,czym jest nasz klub dla tego miasta, nie rozumie tego co my mamy głęboko w sercach. Jest urzędnikiem który liczy cyfry w exelu, sprawdza przelewy na konto i czyta suche opinie prawne.
Na szcześcię dla tego miast Pani Prezydent rozumie czym jest przestrzeganie prawa i obowiązujących umów :cool:
[/quote]
Nie życzę sobie aby radny miasta Krakowa wypowiadał się w imieniu mieszkańców "nasz klub", jeżeli chce niech powie "klub, któremu prywatnie kibicuję" !!!
Teraz to do PZPN wypada pisać ;) jak to możliwe żeby była taryfa ulgowa dla klubów co jawnie grają w H.u.j.a
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Już otworzyłem jedną buteleczkę, jest pięknie!
Podobno mają plan szybkiej spłaty zadłużenia!
Rośnie konkurencja dla Ubera.
Tez 4 litery. Nazwa bliźniaczo podobna...Ale bardziej dopasowana do 110 lat historii którą niektórzy mają w sercach...
...UBEK
Również pozwoliłem sobie na napisanie maila do Pani Prezydent, chwalącego stanowczą i słuszną postawę. Nie mogę wyjść z podziwu.
Piękny dzień :)
Przede wszystkim brawa dla Pani Prezydent.
Co mi najbardziej utkwiło w pamięci :
podpisywaliscie ugody, trzeba było tego nie robić. Ale te ugody to na potrzeby komisji licencyjnej, a nie po to by spłacać dług :)
Pies Golda: jeżeli będziemy musieli się przenieść na inny stadion, zostanie podcięta gałąź, na której siedzimy . Hehe, No jasne, Niecieczy trza będzie zapłacić, a gminę można dalej dymac
Na sam koniec Trela pyta psa Golde - PZPN oczekuje od was umowy w środę, tymczasem prezydent jest na urlopie. Ten dopowiada, ze ciężko mi się do tego odnieść, ze prezydent jest na urlopie, skoro wiemy, ze jeszcze poprzednim tygodniu był w Krakowie :D
[quote='squier strat' pid='1323975' dateline='1531239831']
podpisywaliscie ugody, trzeba było tego nie robić. Ale te ugody to na potrzeby komisji licencyjnej, a nie po to by spłacać dług :)
Pies Golda: jeżeli będziemy musieli się przenieść na inny stadion, zostanie podcięta gałąź, na której siedzimy . Hehe, No jasne, Niecieczy trza będzie zapłacić, a gminę można dalej dymac
Na sam koniec Trela pyta psa Golde - PZPN oczekuje od was umowy w środę, tymczasem prezydent jest na urlopie. Ten dopowiada, ze ciężko mi się do tego odnieść, ze prezydent jest na urlopie, skoro wiemy, ze jeszcze poprzednim tygodniu był w Krakowie :D
[/quote]
Dajcie jeszcze maila do Majchra ,jemu trzeba też podziękować i pogratulować Takiej Pani Prezydent.:)
[quote='piotrek67' pid='1323979' dateline='1531240335']
[quote='squier strat' pid='1323975' dateline='1531239831']
[/quote]
Dajcie jeszcze maila do Majchra ,jemu trzeba też podziękować i pogratulować Takiej Pani Prezydent.:)
[/quote]
Dobry pomysł ! Zważywszy że profesor Majchrowski apelował swego czasu w styczniu że "nigdy nie zejdźmy na psy!"
prezydent@um.krakow.pl
Przepraszam, ale nie wszystko rozumiem - gtsu nie stać na bieżące regulowanie opłaty za stadion, bo jak przyznają kasa pusta, podpisze teraz kolejną umowę z innym właścicielem stadionu, znów popadnie w długi i co, znowu znajdzie innego jelenia??? Może czas zacząć grać od IV ligi??? Tak by było honorowo, ale sorry w tym klubie to słowo zawsze było obce.
ponoć wysłali zapytanie do Ekstraklasy czy stadion ruchu dalej spełnia wymogi licencyjne.
To teraz rawa chorzów?
Stsfion byc może i spełnia wymagania licencyjne, ale siersciuchy NIE
Zdychaj k.u.r.w.o !!!
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
[quote='Jarek44' pid='1323982' dateline='1531241279']
Przepraszam, ale nie wszystko rozumiem - gtsu nie stać na bieżące regulowanie opłaty za stadion, bo jak przyznają kasa pusta, podpisze teraz kolejną umowę z innym właścicielem stadionu, znów popadnie w długi i co, znowu znajdzie innego jelenia??? Może czas zacząć grać od IV ligi??? Tak by było honorowo, ale sorry w tym klubie to słowo zawsze było obce.
[/quote]
A dlaczego od IV ligi? Z tego co pamiętam to Widzew miał być ostatnim klubem startującym za zasługi od IV ligi. Zawisza rozpoczął od klasy B i towarzystwo również powinno rozpocząć od najniższej ligi, czyli w Małopolsce od klasy C.
Panowie spokojnie, nie popadajmy jeszcze w huraoptymizm, ale przygotujmy się, tzn litr wódki czy kto tam co woli niech się chłodzi! Jak ta ku rwa padnie to zadupce się do nieprzytomności! Oni nie mają kasy, mają tylko długi z zapłatą na teraz, na dodatek do klubu z cbś na głowie i takim zarządem nikt z kasą nie przyjdzie! To musi paść! Musi! Jak nie teraz to kiedy
Juz blisko, jeszcze chwila i "napi3rdole się jak księciunio" :D
[quote='Jarek44' pid='1323982' dateline='1531241279']
[/quote]
To jest sposób myślenia racjonalny , a ten sposób myślenia jest obcy w Myślenicach i Chorzowie ale to już ich problem, pytanie czy ten kurnik na Cichej spełnia wymogi licencyjne??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)