Jeśli w piątek udzielił Wdowczyk takiego wywiadu oznacza to, że wtedy jeszcze nawet nie było z nim jakiejkolwiek rozmowy.To natomiast świadczy o tym, że w ciągu około 24h została podjęta decyzja o tym kto będzie zasiadał na ławce trenerskiej. Jednoznacznie można stwierdzić, że po gorszej stronie błoni jest NIESAMOWITY burdel. W dodatku bardzo możliwą opcją jest kolejny transparent "Wdowczyk łapy precz od Wisły", zła sytuacja psychiczna piłkarzy i zwolnienie na samym finishu kolejnego trenera. Teraz naprawdę w to wierzę, że mogą spaść. Przykład ŁKSu, Żydzewa i Polonii pokazuje, że po ciosach spadek/bankructwo nie zawsze wychodzi się silniejszym :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Jutro wszyscy jesteśmy słonikami. Krzysiu ,proszę niczego nie puścić.
Rzeka trzy ostatnie mecze ma bardzo ciezkie. Niecziecza, Jagiellonia i Lubin wszystkie walczace do samego konca o pierwsza oemke. Niestety pewnie psim swędem dzieki dodatkowej rundzie i zjebanemu systemowi dzielenia punktow sie utrzymaja bo niestety pewniak do spadku to Zabrze i pewnie Slask :(
dev - nie zazdroszczę Łęcznej przeciwników - Zagłębie, Cracovia i Lech
dev, po podziale punktów Górnik też włączy się na dobre w walkę o utrzymanie. Każdy będzie walczył na maksa, na noże, a wtedy nie wiadomo, kto polegnie. Wszystko jest możliwe.
Dokladnie, po podziale pkt roznica miedzy druzynami bedzie minimalna i kazdy 1 pkt bedzie na wage zostania lub spadku z ekstraklasy 8-).
dev Zabrze i Śląsk? zgoda ale dla mnie to nie większy "pewniak" jak gts
GTS:
- od 11 spotkań nie wygrali i zdobyli w tych spotkaniach... 4 punkty
- zatrudniają Wdowczyka, gościa który jest na bezrobociu od 2 lat
- podejmują taką decyzję w 24h, założę się, że Wdowczyk 2 dni temu nawet nie znał pełnego składu Wisły i wymienienie 15 piłkarzy byłoby dla niego trudne
- wejdźcie na forum GTS i zobaczcie jaką reakcję mają na wiadomość o Wdowczyku
- w Niecieczy nie mają raczej na co liczyć, niech zremisują z Jagiellonią, przegrają z ZAgłębiem to będzie ciśnienie żeby zwolnić Wdowczyka
- co z ich kondycją? nie da się tego naprawić w parę meczy, każdy wie, że siadają w drugiej połowie
ogólnie te trzy drużyny są do spadku ale naprawdę nie wiem która ma największe szanse
No nie wiem, no nie wiem. Do dziś byłem o ich spadek spokojny. Przecież wiadomo że w treningu nic nie poprawi a gość może to poustawiać tym bardziej ze tam 6 gości jest min 8/10 plus niesamowity Ondrasek. Kurczę ten Tadziu był taki idealny :(.
Ja liczę na to, że to nie jest ich ostatni trener w tym sezonie :D
Tadziu był idealny, to prawda.
Działacze Wisły K. idą po rekord roszad trenerskich. Niedługo już będzie tak, że przed danym meczem będzie trenerem Pan X, a w przerwie już będzie Pan Y :). Dają czadu po drugiej stronie.
Chorwat przyjechał , zapoznał się z sytuacja ...i pojechał do domu.
http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/prezes-wisly-krakow-ujawnia-kulisy-negocjacji-z-krunoslavem-jurciciem-wideo,9718444/
Ja mu się nie dziwię :). Było Veni, było Vidi, no i spierniczył do Chorwacji :).
Klimat jak w klubie Tecza u prezesa Ryszarda
Ma gość farta, w ostatniej chwili się zorientował i nie wdepnął.
z wpisów pod artykułem:
"pewnie Małecki dał mu do zrozumienia, że to on i SKWK i tak będzie ustalało skład na mecze."
padłem...
Józef Wojciechowski może kupić Wisłę Kraków. - Wiem, że jest temat jej sprzedaży. Myślę o tym - deklaruje milioner w rozmowie z "Forbsem".(sportowe.fakty) ;)
Niech kupuje, najlepiej razem z nowym trenerem .:D
Jak kupi to nie po to żeby w I lidze się plątać. Kasy to on ma do wydania znacznie więcej niż Flipiak, szczególnie jeżeli zamierz promować jakąś istotną inwestycje w Krakowie. Więc lepiej niech nie kupuje. Nie zmienia to faktu że jak skończy promocję to porzuci to towarzystwo.
A jeszcze taki smaczek historyczny, coby się nie ograniczać do sytuacji bieżącej:
[url=http://postimage.org/][img]http://s8.postimg.org/i09gw7grp/smutne_obyczaje.jpg[/img][/url]
http://www.2x45.info/aktualnosci/41138/info-od-2x45-gornik-zabrze-szykuje-wielkie-wzmocnienie-byla-gwiazda-rapidu-bukareszt-na-testach-medycznych/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)