wrobelson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak chce Pan przekonać do siebie tych kibiców,
> którzy jednak nie widzą Franciszka Smudy
> ponownie w Wiśle?
> Pewnie, że nie jest miło słuchać wyzwisk.
> Słyszałem już głosy, że oskubałem Wisłę. Z
> czego ją oskubałem? Przez dziewięć miesięcy
> nie dostawałem pensji, pracowałem za darmo
> najlepiej, jak potrafiłem. Powiem więcej, jeśli
> mam przyjść teraz do Wisły, to zrobię to
> gratis. A jeśli ktoś nie wie, to dodam tylko,
> że z tego, co klub był mi winien, odpuściłem
> masę pieniędzy. Jestem dogadany z Wisłą,
> jeśli chodzi o spłatę zaległości. Natomiast
> teraz, jeśli przejmę zespół, to nie chcę za
> to ani złotówki dodatkowo. Zrobię to dla
> Wisły, jeśli będzie taka wola ludzi w klubie.
> :D
>
> http://ekstraklasa.net/wisla-krakow/franciszek-smu
> da-nie-jest-milo-sluchac-wyzwisk-slyszalem-juz-glo
> sy-ze-oskubalem-wisle-wywiad,artykul.html?material
> _id=56d96215e1e17d3c1662ca8d
No to mamy osiołka - Wybierz mnie, wybierz mnie!
Czy Cupiał okaże się Shrekiem i jednak ulegnie, to się okaże w najbliższych dniach.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
roch Napisał(a):
> -> Do wątku o Słonikach
>
> Klub stworzony praktycznie od zera przez Pana
> Krzysztof Witkowskiego. Ładny, kameralny stadion
> wybudowany za własne pieniądze. Ciężko ich nie
> lubić. Grają z zębem, życzę im utrzymania w
> tym sezonie, fajnie jeśli ten projekt utrzyma
> się dłużej niż 2-3 lata. W Bundeslidze mają
> swój Hoffenheim - w Ekstraklasie możemy mieć
> swoją Niecieczę.
>
> Do tego moja kobieta pochodzi z tamtych okolic..
> Sentyment jakiś do nich mam, może im nie
> kibicuje, ale na pewno nie są mi obojętni.
Do tego drugi raz na stadionie mają komplet - 4595 :) Więcej niż Podbeskidziu, Lubinie czy Łęcznej. [s]A za niedługo może więcej niż na stoczni Gts [/s] >:D<
Łukasz Madej: "Jest nam kurwa głupio, Górnik nie zasługuje na spadek"
"Ludzie przychodzą i kibicują, za to ogromny szacunek, że jeszcze tyle tysięcy przyszło. Nasza gra jest jednak nie do przyjęcia. Wstydzę się, że takie coś jest! - dodał."
Jak tu nie kibicować drużynie (sympatycznej), która skopała tyłki CWKS-owi, który rzekoma wyceniany (zawodnicy, którzy zagrali z Niecieczą) jest więcej , aniżeli cała infrastruktura Wsi Nieciecza.
Tiesto12 Napisał(a):
> Merapi Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > GTSinteria jest tak wiarygodna ja TW
> > Bolek.Artykuł pisany zapewne przez tow.
> > Białońskiego.
>
> Poczytaj o akcjonariuszach tego portalu i nie
> wiąż go z GTSem kolego.
Za stroną Ministerstwa Sprawiedliwości:
Grupa Interia.pl sp. z o.o.
Dane wspólników:
BAUER MEDIA INVEST GMBH Z SIEDZIBĄ W HAMBURGU (HRB 97864)
Chyba masz lekko nieaktualne informacje :)
W Kielcach szalone tempo, za niespełna 70 godzin muszą zakończyć pracę
https://www.youtube.com/watch?v=fVxGJQAnCE0
Oczywiście, że gtsinteria to odpowiednia nazwa, redaktorzy pro wiślacy, pracownicy dostają bilety na mecze (ale to akurat wszędzie rozdają).
Tiesto12 Napisał(a):
> Poczytaj o akcjonariuszach tego portalu i nie
> wiąż go z GTSem kolego.
Comarch już lata temu sprzedał akcje Interii. A sam M. Białoński opowiada, że jak przychodził do pracy, to na rozmowie z Profesorem zapytał, czy nie jest przeszkodą, że kibicuje gtsowi.
dzisiaj dostałem info z kręgów zbliżonych do ośrodków centralnych w gtsie i generalnie te wieści nie są zbyt dobre. oczywiście jeśli mają jakieś potwierdzenie w rzeczywistości. tzn na bank pochodżą stamtąd ale pytanie czy nie jest to kwestia marzeń :)
w każdym bądź razie mowa o tym, że sondują możliwość zatrudnienia trenera Apoelu, który ich trenował gdy ich wyrzucali z lm. nie wiem czy od teraz czy od lata? jakieś rozmowy prowadzą ale nie wiem w związku z czym albo kim w Chorwacji. Cupiał podobno jest wkur.wiony na obecną sytuację i latem ma sypnąc 20 baniek. podobno telefonika 2015 zakończyła na sporym plusie.
nie sprawdzałem tego więc jak ktoś ma czas i chęci niech zerknie kto był trenerem Apoelu, czy jest obecnie bezrobotny i ewentualnie jakies sprawozdania finansowe kablarzy? nie wiem...
no oczywiście wszystko ma się wydarzyć JEŚLI się utrzymają w tym roku. jak nie to wszystko yebnie. ale przy reymonta istnieje przekonanie, że się utrzymają z palcem w dupie
20 baniek wyrówna im jedynie bieżącą dziurę. trener z nazwiskiem nie bedzie sie babrał w łajnie.
Santo, phi, czyżby polował na Kapustkę :), akurat koło 5 mln. euro jest.
Trenerem APOELu w tamtym czasie był ten pan: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ivan_Jovanovi%C4%87
Facet ma 53 lata a wygląda na 70, ciężki ten zawód trenera ;)
Tymczasem kibice gtsu do obrożka
https://www.facebook.com/BKTVpl/videos/1254578124556727/
na Koronie już układają trawę cd. szuwarka https://www.youtube.com/watch?v=1ZKUYRv_Z3o
Patrik Miśak, jestem pod wrażeniem jego gry w Niecieczy. Jak widać można sprowadzić w zimowym okienku, bardzo dobrego piłkarza.
Zastanawiam się czy tam murawa na Koronie nie zostanie zniszczona jeszcze przed prawdziwą wiosną...
Gdyby nie fakt, że "to jest ekstraklapa, tego nie zrozumiesz", to Śląsk byłby pierwszym, jedynym i murowanym kandydatem do spadku. To jest całkowicie bezzębna drużyna, piłkarsko nie broni się w żadnej formacji, nawet ten Hołota już nic nie gra, reszta to tal szrot.
No ale, w związku z powyższym w cudzysłowie, nie będę w szoku, gdy nagle, np w rundzie finałowej, zaczną wygrywać mecz za meczem ;)
"Gorąco na stadionie Śląska. Kibice zwyzywali trenera, obrzucali piłkarzy butelkami i starli się z ochroną"
http://ekstraklasa.net/slask-wroclaw/goraco-na-stadionie-slaska-kibice-zwyzywali-trenera-obrzucali-pilkarzy-butelkami-i-starli-sie-z-ochrona-zdjecia,artykul.html?material_id=56db57d7e1e17d1b11fff0f6
szuwarek Napisał(a):
> Patrik Miśak, jestem pod wrażeniem jego gry w
> Niecieczy. Jak widać można sprowadzić w zimowym
> okienku, bardzo dobrego piłkarza.
Podobała mi się jego gra już w meczu z nami. Brać w lecie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)