Jego pieniądze to wydaje na co chce i ma ochotę a do mediów pyyyerdoli nie od wczorajszego wywiadu. Także czy chce bentley to go kupuje gdy ma wyyyyyebane na menadżerów to ma wyyyyyebane... nie nie bronie go bo mam go w dooopie ale nie powinno nikogo obchodzić na co wydaje swoje pieniądze... założyć sobie firmy rozwinąć jak generał Comarch i sponsorować...płacić ile Wam pasuje....
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
Ja mam taki wniosek. Panie profesorze, niech Pan przestanie wypowiadać się na temat sportu. Takim mieleniem jęzorem robi pan Cracovii krecią robotę, porównywalną w negatywnych skutkach do tego co wyrabia tabisz.
Następne objawienie?
p.s.
lepszy niż Kaczyński
Janusz odejdz.
Odejdzie. Tylko odkup od niego udziały ;)
Niby czemu miałby odkupić? Filipiak z pewnością nie jest zainteresowany sprzedażą akcji, przecież Cracovia spełnia doskonale swoją rolę w Comarchu. Nie dość, że jest to świetna reklama, to do tego procesor spełnia w nim "odpowiedzialność społeczną". ;)
Wszystko można kupić (no przyjmijmy prawie wszystko). Zależy tylko ile się zaoferuje :)
No to żeś się pokazał,panie profesorze prezesieie januszu,na konferencji.To że blog "Czarny na bialym" jest małym portalem na który zagląda niewiele ludzi to nie upoważnienia pana do tego żeby człowieka tak traktować,zwłaszcza patrząc na to co ten człowiek robi dla propagowania hokejowej Cracovii. Myślałem że jest pan człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej,jak by nie było tytuł przed pana nazwiskiem mógłby o tym świadczyć a pan okazaleś się zwykłym burokiem.Wpypowiadasz się pan o odpowiedzialności społecznej na wielką skalę a na poziomie mikro pan sobie nie radzi.
ps.pisownia z małej litery tam gdzie powinna być duża nie jest przypadkowa.
[color=#1e2832][size=xx-large][font="PT Serif", serif]Janusz Filipiak: Nie ma ofert dla Dąbrowskiego, Piątka i Jaroszyńskiego [CAŁY WYWIAD][/font][/size][/color]
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/janusz-filipiak-nie-ma-ofert-dla-dabrowskiego-piatka-i-jaroszynskiego-caly-wywiad,12064582/2/
[quote='fiedka' pid='1240274' dateline='1494405978']
Janusz odejdz.
[/quote]
Nie, to jest wg mnie zła "prośba". JF realizuje ( mam nadzieję, ze zrealizuje) dla Cracovii wiele inwestycji, które bez niego by prawdopodobnie nie powstały. Odejdź ? Nie ! Pozostań, ale na równi z budowlanymi inwestycjami, też buduj nam kibicom pion odpowiedzialny za wyniki sportowe w kopanej. Pion LUDZKI. Teraz Tabisz będzie pewnie nadzorował toczące się dwie inwestycje, to najlepszy czas na "znalezienie" człowieka zajmującego się tylko nadzorem sekcji sportowych. Człowieka ze świata sportu i dla sportu. Nie wiem kogo, mi się widział Mielcarski, ale może być każdy inny, tylko musi mieć wiedzę, doświadczenie w takim świecie. Zapomnijmy w ogóle na dzisiaj, o poronionych pomysłach pozbywania się ComArchu przez Cracovię, w czasach poważnych inwestycji. Starajmy się więcej wymagać od właściciela na polu wyników sportowych w kopanej. Jak zagra jedno i drugie, pierwszy stanę do podziękowań. Mi zależy tylko na Cracovii.
Oj naiwny, naiwny, chodź w intencjach to w zasadzie pozytywny.
" Uchylę rąbka tajemnicy..he,he "..Itd.Po czymś takim Prezesie,całe Pana otoczenie biznesowe i środowisko w którym jak Panu się wydaje,wyznacza Pan nowe standardy,dostało poważny sygnał ostrzegawczy.Właśnie pokazałeś jak masz głęboko w dupie,ogólnie przyjęte i respektowane przez poważnych handlowców i kontrahentów,ustalenia.A już pieprzenie o społecznej równowadze w Twoich ustach,to po prostu,nieprzyjemnie brzmiąca mieszanina dźwięków.Pan,kapitalista w butach z tygrysiej skóry,łamiąc tajemnicę handlową,drzesz publicznie łacha z gościa,który oblewał podpisywane kontrakty w całej Europie,stuletnią whisky ?! Brak słów.Twoi ludzie wypruwają sobie żyły za Comarch (przenośnia ),a Ty szydzisz z jego prawa do czerpania zysków z tytułu podpisania nowego kontraktu przez jego piłkarza ? Skoro wkurwił Cię swoimi żądaniami to palnij z nim po lufie na loży i zaproś chłopa jak zmądrzeje,bo byc może zbłądził,ale nie..Pan wolisz przy okazji,wytłumaczyc całemu światu,że ten nikczemnik chciał zrobic napad na Twoje imperium a dzielny wojownik z Kańczugi,własną piersią obronił królewski skarbiec.Tyle,że on chyba nie zdążył,wyjąc rewolwera.Ten niegodziwiec . Wesoły z Pana człowiek,ale to nie wszystko..Piniondze to nie wszystko,Profesorze..mimo wszystko.Tytuł zobowiązuje !
Zacznijmy od tego że nie wiadomo czy to w ogóle prawda z tą prowizją bo on twierdzi co innego "Bolek twierdzi, że podczas negocjacji z Pasami temat jego prowizji za usługę nawet nie został poruszony."
Po drugie to faktycznie chujowy menago z niego który zrobił najwyższy transfer w całej historii Cracovii i polskiej ekstraklasy sprzedając Kapustkę za kosmiczną na dzień dzisiejszy kwote ok.5,5 mln.EU i przeprowadził wiele innych klasowych transferów Polaków na zachodzie.
I z takimi osobami też musimy koniecznie toczyć wojenki żeby ktoś zaspokoił swoje ego.
No i co najważniejsze sam Filipiak przyznał że co innych punktów też nie ma porozumienia ale to już musieli wyciągnąć od niego pismaki-dla mnie typowa zagrywka pod publiczkę/kibiców.
Właściciel albo jest ślepo zapatrzony w swojego przydupasa i wierzy we wszystko co przydupas przekaże, albo perfidnie kłamie. I jeszcze pieprzy, że Budzinski to jego ulubiony zawodnik.
Hehehe ogarnia mnie smiech ! i co ? gdzie sa ci co uwazaja ze w Cracovii problemem jest tylko trener????
znow wyplynelo gowno!! filipiak dostal zapewne wiadomosc od tabisza ze menager chce 200tys. a ten sie dziwi o czym ten filipiak mowi ??
cala ta zgraja idiotow w klubie juz dawno nas kompromituje!!! filipiak to jest klamca i az dziw bierze ze czlowiek na takim poziomie klamie na kazdym kroku!!!
tu mowi o tym ze rozmowy trwaja , a tak naprawde rozmowy zerwali w zimie i puscili plote ze menager chce 200tys. to sie chlop wkoncu wypowiedzial :)
oj para klaunow jak dlugo bedziecie robic posmiewisko z Cracovii?? ten twoj pomagier pajac cham i prostak puszcza ci pierdy a ty pozniej pierdzisz dookola ze juz ciezko ogarnac zenada jaka pozniej wyplywa w mediach!
[quote='lambadia' pid='1240483' dateline='1494445361']
Właściciel albo jest ślepo zapatrzony w swojego przydupasa i wierzy we wszystko co przydupas przekaże, albo perfidnie kłamie. I jeszcze pieprzy, że Budzinski to jego ulubiony zawodnik.
[/quote]
Akurat to że lubi i ceni Budzika to prawda pytanie co mu faktycznie napierdolił Tabisz .
- Edytowany
Ej Panowie , dam wam przyklad -
ogladnijcie sobie wywiad z profesorkiem i wkoncu pada pytanie bodajze o Sykore hokeiste Cracovii , a Filipiak mowi , no chyba podpisal nie wiem .... po czym patrzy sie na tabisza buca i pyta go .. Podpisal ? to jest wlasni erzeczywisty obraz i przyklad jak wyglada jak dziala dzisiaj klub sportowy Cracovia [s]Comarchovia[/s] filipak jest prezesem widmo a wszystko co w klubie sie dzieje wykonywane i zarzadzane jest przez najwieksze scierwo w historii klubu
tabisza!! ten czlowiek nawet klamie filipiaka z managerem ze chce 200tys!! odejscie tabisza swietowalbym z miesiac. wkoncu bym moze uwierzyl w jakis sukces sportowy!
[quote='szaleniec' pid='1240462' dateline='1494437507']
Oj naiwny, naiwny, chodź w intencjach to w zasadzie pozytywny.
[/quote]
ale w czym naiwny ? Że obiekty w Rącznej czy Cichym Kąciku nie powstaną ? Jestem raczej przekonany, że powstaną. W tym przypadku mało mnie interesuje, w jaki sposób, skąd będą na to pozyskane pieniądze. Chcę, by sportowcy mieli jak najlepsze warunki do treningów, do odnowy czy do zgrupowań przedmeczowych. Komercyjny Cichy Kącik pewnie będzie zarabiał, i dobrze. Jak będą dzielone pieniądze - nie wiem. Ale obiekty zwiększają możliwości sukcesu sportowego.
Wielokrotnie krytykowałem JF, ale też gdy coś się dzieje dobrego w klubie, staram się docenić, bo to jest dobro Cracovii. Czy powstanie pion LUDZKI ? Bardzo bym chciał, i tego się będę domagał. Krytykujecie JF, ze coś tam powiedział. Ale w porównaniu do pewnego wywiadu z korytarza, dużo się zmieniło. Wylałem wtedy wiadro gnojówki na bossa, ale teraz trzyma poziom i fason. Dziennikarze pytają, on odpowiada jak kopacz, polityk. Nie mam do niego pretensji, raczej do dziennikarzy, że może by bardzie "nacisnęli" na pewne tematy.
Ian wszystko w porządku, niech ten Cichy Kącik zarabia ... na Filipiaka i przy okazji służy raz na jakiś czas piłkarzom/hokeistom Cracovii, nie rozumiem tylko dlaczego to musi trwać 10lat? Ty jesteś zadowolony bo się buduje, ja uważam że ... właśnie się nie buduje, a przynajmniej nie tak jak powinno. Jak czytam/słucham Filipiaka wywody na temat 8letnich problemów to wiem że on przez ten czas ... nie miał żadnych problemów. Cichy Kącik sobie wegetował i czekał na lepsze czasy. Coś się urodziło (może zła Pani Bogusia z urzędu przeszła na emeryturę, ktoś inny puścił wniosek bo zobaczył że leży parę lat - ot taki przykład), ktoś coś zrobił, przyszedł Janusz się pochwalić. Generalnie fajnie to wszystko wygląda Janusz znów nawija o społeczeństwie i jego odpowiedzialności za przyszłe pokolenia. Na 10 wkurwionych sympatyków wynikami 50 będzie się cieszyć że powstaje CK. Z tych 50 to 45 na stadion nie chodzi bo mają ciekawsze rzeczy do roboty a Janusz zadowolony bo społeczeństwo docenia. Nie widzę powodów doceniać to że temat olewany od lat w końcu się jakoś ruszył. Na razie zresztą efektów nie widzę, oby się nie okazało że się jakieś modliszki zalęgły czy cegła z 18 wieku zakopana gdzieś leży. Bo w 2028 Janusz na konferencji będzie nawijał, niech zgadnę o odpowiedzialności społecznej, problemach urzędniczych i misji, którą sam musi dźwigać na barkach.
Kiedy konczy sie kontrakt tabisza w Cracovii ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)