Strach pomyśleć jaką siłę będziemy stanowić np dwie ligi niżej.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
- Edytowany
OOOO..Aston..Jak tam Ci idzie w tego FM-a? Jest progres od stycznia/lutego?
Nie zmienia to faktu, że ktoś w klubie powinien zareagować odnośnie "czornych"
czas na zmiany , Jacek dziekujemy z calym i wielkim szacunkiem , potrzeba ratowac lige
- Edytowany
Może w końcu jakiś transparent i protest żeby procesor wiedział, że nie godzimy się na bylejakość w naszym Klubie? Czy nadal będziemy bagatelizować sprawę i ograniczać to tylko do posady trenera?
Gargamelu mój Ty kochany, w FM-a, a włąściwie to jeszcze CM-a ostatni raz grałem jakieś 15 lat temu.
A to pytanie to jakaś wysublimowana aluzja do bohatera wątku? Bo jeśli tak to, przyznaję ze skruchą, ze nie ogarniam :(
[quote='Aston1906' pid='1230634' dateline='1491065456']
Gargamelu mój Ty kochany, w FM-a, a włąściwie to jeszcze CM-a ostatni raz grałem jakieś 15 lat temu.
A to pytanie to jakaś wysublimowana aluzja do bohatera wątku? Bo jeśli tak to, przyznaję ze skruchą, ze nie ogarniam :(
[/quote]
Nie po prostu pamiętam (a pamięć mam bardzo dobrą) o naszej wymianie "uprzejmości" i jak twierdziłeś na przełomie stycznia i lutego grałem w FM-a pisząc na forum "źle" o Zielińskim. :)
Nesta, sorki, ale chyba nie dostrzegasz zaangażowania w grę naszych kopaczy. Oni po prostu Pasy już prawdopodobnie pożegnali. Nowy trener spowoduje chęć pozostania w klubie pewnych zawodników ? Bez jaj :) Polityka kadrowa się ukłoniła, chęć inwestowania, chęć grania o najwyższe cele, chęć samych kopaczy do reprezentowania Pasiastego klubu :) Taki Wołąkiewicz, pisałem wielokrotnie - gra na zlewkę.
Powtarzamy sytuację, tylko "Edka" brakuje by wała pokazał. Ale nic, jak ewentualnie spadniemy, dostaniemy jako kibice duuużo słów nadziei, nowego trenera, paru nowych młodych zawodników po pożegnaniu najlepszych i tych co chcą jak najszybciej uciec po zakończeniu kontraktu. Być może nawet Tabisz podpisze kontrakt z jakimś kopaczem któremu się kończy kontrakt, z prostego powodu - nikt go nie będzie chciał. Oczywiście, Cracovia nie musi grać w Ekstraklasie, więc cel będzie tak wymagany, jak dzisiejszy cel gry o MP.
ratuj Pan ligę lub Pan zrezygnuj ze stanowiska
Gargamel, to zamiast trollować ważny wątek, przejdź sobie do wątków o Zielińskim i tam wypisuj sobie te swoje imaginacje na temat Nowaków, Podolińskich i innych, nie dostrzegając prawdziwych przyczyn tego co się dzieje u nas w klubie.
Ad rem:
Przypominam sobie opowieść pewnego naszego byłego pracownika sztabu.
Jak zapewne wszyscy pamiętają, za Mirka Hajdy pojechaliśmy na kluczowy mecz do Lubina. No i przed samym meczem nasz były pracownik sztabu uciął sobie pogawędkę ze swoimi miedziowymi odpowiednikami. I usłyszał na dzień dobry
- Wy ten mecz wygracie, u nas wszyscy są pogodzeni ze spadkiem, nawet jeśli o tym nie mówią
- Ale jak to, przecież macie skład nie na spadek itd
- To nieistotne, u nas wszyscy już mentalnie spadli, cały klub
Nie chcę być złym prorokiem, ale u nas widać podobne symptomy.
TEN KLUB MA RAKA.
dostrzegam , tylko teraz powiedz mi sytuacje z przed 2 lat kiedy gralismy piach dopoki ni eprzyszedl Zielisnki , i nagle wszystko sie odwrocilo , z pilkarzy ktorzy mieli wyjebane, nagle jebalismy kazdego po 3-0
Ianie - ależ oczywiście, że mają to w dupie. utaj powinien zareagować Prezes i zamrozic premie dla wszystkich. (jezeli takie istnieją). Pamiętam jak siłą ligi miał byc Górnik Zabrze. Spadł (to był sezon co się utrzymaliśmy kosztem ŁKS-u). Po jednorocznym pobycie działacze Górnika doszli do wniosku:
- wszyscy zarabiają po (przykładowo) - 5 tysiecy. Reszta do wyciagnięcia na boisku. Efekt? Do zeszłego sezonu była to 6-8 druzyna ligi.
Panie Filipiak, idze kup se pan Resovie, i idz pan w ch..
"Tu nie ma co trenować, tu dzwonić trzeba" - Janusz Wójcik ;]
Janusz odejdż
Dalej toczcie te swoje wojenki z Tabiszem ze wszystkimi wkoło to wyjdziemy na tym dobrze tak jak widać to teraz !
[quote='Aston1906' pid='1230668' dateline='1491066683']
Gargamel, to zamiast trollować ważny wątek, przejdź sobie do wątków o Zielińskim i tam wypisuj sobie te swoje imaginacje na temat Nowaków, Podolińskich i innych, nie dostrzegając prawdziwych przyczyn tego co się dzieje u nas w klubie.
Ad rem:
Przypominam sobie opowieść pewnego naszego byłego pracownika sztabu.
Jak zapewne wszyscy pamiętają, za Mirka Hajdy pojechaliśmy na kluczowy mecz do Lubina. No i przed samym meczem nasz były pracownik sztabu uciął sobie pogawędkę ze swoimi miedziowymi odpowiednikami. I usłyszał na dzień dobry
- Wy ten mecz wygracie, u nas wszyscy są pogodzeni ze spadkiem, nawet jeśli o tym nie mówią
- Ale jak to, przecież macie skład nie na spadek itd
- To nieistotne, u nas wszyscy już mentalnie spadli, cały klub
Nie chcę być złym prorokiem, ale u nas widać podobne symptomy.
TEN KLUB MA RAKA.
[/quote]
1. Był wątek Tomexa - "Zieliński musi odejść", został zamknięty. Jest wątek "Giełda trenerow" i tam wypisuje swoje przemyślenia.
2. Ale jakoś w zeszłym sezonie wszystko było ok? Nie było raka? Problem zaczął się, wiosną zeszłęgo roku, gdy musiał SAM stworzyc DRUZYNĘ. Gralismy już dużo gorzej.
3. Akurat Tabisz z Filipiakiem dali Zielińskiemu takich gości jakich chciał. Jakos nie był zły, gdy dał 700 000 na Piatka i niewiele mniej na Vestenicky'ego? A ktoś ten szrot sprowadzony musiał zaakceptować. NIE WIERZĘ, by trener przyklepał transfer gościa, którego nie chciał.
[b]No to najwyższy czas na radykalne kroki.[/b]
Rozwiązać sekcję piłki nożnej. „Wyżelowanych artystów” kopanej sprzedać na kilogramy!
Stadion wydzierżawić garbarzom.
Wykupić pierwszą piątkę Tychów. Dorzucić najlepszych hokeistów z Nowego Targu i Bytomia.
„Majster” co roku pewny. I liga mistrzów też!
Zaoszczędzoną kasę niech Jakub włoży na lokatę lub inną „strukturę”!!!
[b]Prezes szczęśliwy, vice w euforii, kibice szaleją!!![/b]
PS. OK wiem! TO BYŁ ŻENUJĄCY ŻART! WYBACZCIE! :@
Panie Właścicielu szanowny. Błagam wypier dol tego prezesa na zbity pysk!
[quote='Islander' pid='1230737' dateline='1491069207']
Panie Właścicielu szanowny. Błagam wypier dol tego prezesa na zbity pysk!
[/quote]
a masz pieniądze, masz firmę ? ;)
a idz ty w chuj !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)