proponuje kolejny punkt do zdyskredytowania w dyskusji ala Radomir - podaj nazwiska wszystkich kapitanów drużyn w 3 lidze a jak nie to zamilcz i naucz się czytać ze zrozumieniem :D
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
nie teraz zmienimy temat
dlaczego zawodnicy rezerw nie mają nazwisk na koszulkach ! SKANDAL !!! toż to koszt tylko 10 zł/szt
edit:
zapomniałem dodać ;)
Pierwsza minuta filmu. Wyraźnie widać, że jeden kapitan trzyma w garści proporczyk, drugi nie:
http://sportowetempo.pl/glowna_sportowa_malopolska/artykul/41969_III_liga_12_Cracovia_II_Wisla_II_FILM
(stwierdzam fakt, nie wiem czy to źle czy dobrze itd)
Ha! Nie dość że dostali 4:0 to jeszcze są 45,50 zł w dupę.
Hahahaha... no to widzę, że panowie, na czele z Peterps'em, pojechali. Oj, chłopie, chłopie... proporczyki a sprawa polska.
Kkk84 świetnie to podsumował- następny w kolejce jest płacz o brak nazwisk na koszulkach.
Nazwiska na koszulkach to wymóg, oczywiście nie w niższych klasach. Proporczyki to przyzwoitość ,szacunek , zwyczaj , tradycja, szlachectwo, honor .Szlachectwo zobowiązuje, oczywiście nie Filipiaka. Oczywiście nikt nam nie zabroni dziadować.[i]"O znowu do nos przyjechały te dziody"[/i]
Hutnik i Garbarnia dają.
[img]http://oi66.tinypic.com/2dj6xi0.jpg[/img]
Poza tym, że poza gestem nie oznacza to nic, to wydaje mi się, że jest możliwość przełożenia na dochód.
Można zamówić np 300 proporczyków i resztę sprzedać chętnym np za 18 zł. Proporczyk na 110-lecie. A na dwustronnym to reklamę COMARCHU, albo Papieża i na ŚDN sprzedawać (:P) Nie powinno nie wyjść na plus. Jakikolwiek.
Przy cenie 18 zł zwracają się przy sprzedaniu ~175. A przy cenie 16 zł, przy sprzedaniu ~200.
[img]http://oi63.tinypic.com/2rm7h4m.jpg[/img]
Można. Tylko klub nie sprzedaje takich pamiątek. Ale może za niedługo się pojawią w sprzedaży, kto wie?
Nikt nie jest chętny dołożyć się do Khalida i kupić te proporczyki?
Dyskusja sprowadza się właściwie do odpowiedzi na pytanie:
Czy my mamy brać przykład z wiejskich zespołów czy może powinniśmy świecić przykładem jak na najstarszy klub w Polsce i z najpiękniejsza tradycja przystało.
A rmszar coś mówił o suplach dla dzieciaków. To może idź do Dawida Nowaka może coś mu zostało to pewnie się chetnie podzieli.
a właśnie klub nie sprzedaje pamiątek. (prawdopodobnie) jedyny taki klub na świecie
Z naszym marketingiem jest jak ze strojami dla dzieciaków grających w Cracovii - rodzice musieli zakupić za pełną kwotę stroje z reklamą Comarchu. Okazało się, że gdyby sami rodzice zakupili stroje w sklepie, dostaliby zniżkę. Na uwagę, że przecież jest reklama Comarchu i klub może by się dorzucił, stwierdzono, iż nie ma innych możliwości!
Peterps Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dyskusja sprowadza się właściwie do odpowiedzi
> na pytanie:
> [b]Czy my mamy brać przykład z wiejskich zespołów
> czy może powinniśmy świecić przykładem jak na
> najstarszy klub w Polsce i z najpiękniejsza
> tradycja przystało[/b].
>
[quote=Santo]
a właśnie klub nie sprzedaje pamiątek. (prawdopodobnie) jedyny taki klub na świecie
[/quote]
Nic dodać nic ująć.
Jeszcze ktoś tam pisał, że to tylko rezerwy. Co z tego, skoro niejednokrotnie przeciwnikami są 1. drużyny klubów, które zdobywały medale MP ?
Wydawało mi sie, ze gdzies widzialem proporczyk na 110-lecie. Inna sprawa, ze brak zwyklych proporczykow to jakas porazka marketingu. Sam mam kilkanascie z czasow dziecinstwa, a bieda w klubie wtedy byla spora.
Klub nie sprzedaje pamiątek, bo nikt ich nie kupuje. Jacy kibice, taki klub.
Tak, też uważam że wybór pamiątek i ich dostępność jest na żenującym poziomie, nawet nie ma na co wydać pieniędzy, mistrzostwem jest jak 2-3 razy podchodziłem do kupna koszulki meczowej i [b]akurat[/b] nie było. Akcja z proporczykiem wpisuje się w klasyke zarządzania wg obowiązujących standardów. Jak te co mamy są za drogie mogli kupić wersje tańszą do rozdawania na wioskach, budżet by z tego powodu nie skonał, ale płacz na forum mnie raczej bawi niż irytuje. Axe to podsumował najlepiej i raczej nie pisał tego w formie ironi, choć pewnie większość tak jego post mogła odebrać.
kkk_84 Napisał(a):
> czy rezerwy Wiślanki Grabie dają proporczyk ?
Jeżeli to ma dla Ciebie takie znaczenie, to odpowiem krótko, grali z Piastem Łapanów (nawet nie wiedziałem, że taka drużyna istnieje)
http://www.futmal.pl/news,39992.html
quentin Napisał(a):
> Klub nie sprzedaje pamiątek, bo nikt ich nie
> kupuje. Jacy kibice, taki klub.
>
> Tak, też uważam że wybór pamiątek i ich
> dostępność jest na żenującym poziomie, nawet
> nie ma na co wydać pieniędzy, mistrzostwem jest
> jak 2-3 razy podchodziłem do kupna koszulki
> meczowej i akurat nie było. Akcja z proporczykiem
> wpisuje się w klasyke zarządzania wg
> obowiązujących standardów. Jak te co mamy są
> za drogie mogli kupić wersje tańszą do
> rozdawania na wioskach, budżet by z tego powodu
> nie skonał, [b]ale płacz na forum mnie raczej bawi
> niż irytuje[/b]. Axe to podsumował najlepiej i
> raczej nie pisał tego w formie ironi, choć
> pewnie większość tak jego post mogła odebrać.
mnie np bawi płacz nad zimowymi transferami
a nad proporczykami nie
taki dziwny jestem
szuwarek Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > czy rezerwy Wiślanki Grabie dają proporczyk ?
>
> Jeżeli to ma dla Ciebie takie znaczenie, to
> odpowiem krótko, grali z Piastem Łapanów (nawet
> nie wiedziałem, że taka drużyna istnieje)
> http://www.futmal.pl/news,39992.html
Szach mat
Jaki szach mat? Pytanie było proste: czy rezerwy Wiślanki Grabie dają proporczyki. Tymczasem szuwarek napisał, z kim grali. Według Ciebie to odpowiedź na pytanie, w dodatku "szachmatująca"?
To jakaś epidemia- brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, nie odpowiadanie na pytania, tylko pisanie sobie a muzom.
a co to przesłuchanie w sądzie?
A nie mówiłem? Jakaś epidemia...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)