kaleb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Prezes powiedział, że go wykupimy!
Sektorówka chyba działa (:P)
-
-
Tomáš Vestenický - witamy w Cracovii!
Gargamelu: jak ma być [b]kompletną[/b] dziewiątką, to ma też patrzeć. Nowak potrafił też podać, nie zawsze napalał się na strzał.
docent Napisał(a):
> Gargamelu: jak ma być kompletną dziewiątką, to
> ma też patrzeć. Nowak potrafił też podać, nie
> zawsze napalał się na strzał.
Spokój na boisku to kwestia pewności, a ta jest wynikiem ogrania. Vestenickiemy talentu nie brakuje, brakuje gry na odpowiednim poziomie. Jeśli zostanie będzie miał taką szansę (Puchar UEFA, PP, Ekstraklasa),
docent Napisał(a):
Cytując kalsyki: "to jest młodzież, ona sie uczy."
wyobrażam sobie że ktoś w szatni zwrócił mu na to uwagę i następnym razem zachowa się inaczej.
[i]Nowak potrafił też podać, nie zawsze napalał się na strzał[/i]
W wieku 19 lat Nowak grał w Zdroju Ciechocinek :)
docent Napisał(a):
Owszem, ale Tomek bardziej chciał się pokazać, udowodnić że zasługuje na kontakt. Do tego jeszcze brak przygotowania zrobił swoje.
Dla niego to szansa na lepszą promocje. Przecież był "za słaby" na klub z 2 ligi włoskiej
wykupić, podpisać 2 letni kontrakt, sprzedać dużo drożej. Według mnie za rok dwa dostaniemy za niego niezłą sumkę.
gadget Napisał(a):
> wykupić, podpisać 2 letni kontrakt, sprzedać
> dużo drożej. Według mnie za rok dwa dostaniemy
> za niego niezłą sumkę.
to jak podpiszesz na dwa lata to akurat za dwa odejdzie Ci za darmo. :D
Jeżeli decydujemy się na inwestycję w chłopaka to kontrakt minimum
jak kiedyś z Kosanovicem 4 lata ...inna sprawa ,że Milos przychodził "nie_wiadomo_skąd_z_Serbii" (spadek do 3 ligi)
więc i podpisał kontrakt za małe pieniądze. Tu pewnie trzeba znacznie lepiej płacić.
racja mój błąd :)
Tak czy inaczej można na nim zarobić a dodatkowo chłopak może nam dać troche radości.
Ta inwestycja się zwróci. Tak jak było oczywistę że jednym z niewielu zawodników na jakich możemy zarobić jest Kosanović i to czy gra dobrze, świetnie czy tylko przeciętnie było mniej istotnę. Transfery to nie tylko wypadkowa umiejętności.
Gadanie o tym, że chce go Viktoria Pilzno, proponuję pominąć, to typowa gra marketingowa. Rozmawiać z chłodną głową, mamy inne opcje - ja tam dalej nie jestem do końca przekonany; czy Depetris to nie jest lepsze rozwiązanie?
Gadanie o Victorii Pilzno jest pewnie zabiegiem marketingowym menagera, ale mimo to
[b]WYKUPIŁBYM GO !![/b]
500 tys. euro to inwestycja, która się wróci z nawiązką! szczególnie teraz w perspektywie gry w Lidze Europy
Podobnie jak trener Zieliński uważam, że ten chłopak odpali - i będzie z niego drugi Rakels
W ostatnim meczu z łatwością dochodził do sytuacji - ale był spięty i za wszelką cenę chciał strzelić i udowodnić swoją przydatność dla drużyny
[b]Ja jestem na TAK[/b]
Inwestycja W Tomasa na pewno się zwróci i to z dużym procentem .Chłopak ma w sobie to coś .
Tu tez sie zgadzam , ma cos w sobie a tylko przez takie ryzyko klub taki jak Cracovia moze zarobic pieniadze na zawodniku .
Tylko wg mnie w przyszłym sezonie będzie się ogrywał. Nie sądze żeby strzelił ponad 10 bramek, zwłaszcza, że pewnie często będzie zaczynał mecze z ławki. Ale za 2 sezony będzie z niego napadzior pełną gębą.
Jeśli szkoda 500 euro to może przedłuenie wypożyczenia na następny rok?
Jeśli cena nie wzrośnie /a może uda się nieco ja obniżyć/ to Tomas zostanie wykupiony, tak sądzę .
a dlaczego ma wzrosnąć ? Jest wpisana suma odstępnego ... Dla mnie transfer na tak - będą z niego ludzie ;)
Jestem na TAK
Mimo wieku widać że w piłkę grać potrafi i nie przeszkadza mu ona.
Owszem, skuteczność Tomasa pozostawia wiele do życzenia (ale wydaje się, że to jest kwestia chłodnej głowy), dawno natomiast nie mieliśmy takiego zawodnika, który znakomicie radzi sobie w pojedynku 1 na 1, a Tomas taki jest. Rakels był innym typem zawodnika - szybkość, zwrotność, spryt, wola walki i trochę szczęścia ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)