Potargana koszulka na Głowackim to taki ich aktualny obraz :)
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 23 kolejki
Asgard Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> FoSsA dEi BiAnCoRoSsI Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Psiarnia z Podbeskidziem bez Głowackiego i
> > Guzmicsa
>
>
> I to jest dobra recenzja przed meczem z
> Podbeskidziem :)
Dzisiaj Danielewicz, kolejnym który ich załatwi będzie Podoliński :D
Rock Napisał(a):
> Z ta frekwencja to dziwne ze nie podali 9110 skoro
> u nas bylo ostatnio 9106 :D
Noż kurde Rock jesteś wielki.... - 90minut, czyli chyba "oficjalna" frekwencja....
sędziował: Jarosław Przybył (Kluczbork).
widzów: 9110. >:D<
Rock byl pod stadionem, liczyl >:D<
tomecki Napisał(a):
> Potargana koszulka na Głowackim to taki ich
> aktualny obraz :)
Jak to? Przecież z samej lektury naszego forum w ostatnich dniach dowiedziałem się, że już lada chwila, lada momencik przyjdzie do nich potężny sponsor, z którym ho ho ho.
A w ogóle to przeprowadzili przecież super transfery, nie to co u nas...
... a grał ten super strzelec z III ligii:S
Większość stron podaje ze sprzedali 9100,biletów a widzów było ok 8 k
Mnie się zdaje (bo oglądałem tylko 2 połowę), że ten Ondraszek jest wzmocnieniem, podobno w 1 połowie dobrze grał Bałaszow. No ale bez cudów, jak się tak wykrwawili, to 2 realne wzmocnienia nie mogą zmienić obrazu. Małecki nie wypełnił dziury po Burlidze. Pietrzak... to za Handzlika:)? Ich obecny lewy obrońca to kopalnia punktów dla przeciwnika. Nawet Głowacki i Guzmics popełniają błędy - prawda jest taka, że mają tragicznie słaby środek pola, zwłaszcza pozycję 8.
Pierwszy raz od bardzo dawna oglądałem mecz Ekstraklapy, w którym nie gra Cracovia.
Drewniany mecz dwóch drewnianych drużyn. Przy czym IMO bardziej drewniana była Łęczna. Myślałem, że już nic nie ustrzelą. Dopiero po wyrównaniu się pozbierali.
Mentny Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z ta frekwencja to dziwne ze nie podali 9110
> skoro
> > u nas bylo ostatnio 9106 :D
>
>
> Noż kurde Rock jesteś wielki.... - 90minut,
> czyli chyba "oficjalna" frekwencja....
> sędziował: Jarosław Przybył (Kluczbork).
> widzów: 9110. >:D<
Ale to są łby (psie) :D
Pewno policzyli ilość nóg i zamiast podzielić przez 4, to podzielili przez 2. >:D<
Najciekawsze ze sportowego punktu widzenia jest to,ze pod wodza ekshibicjonisty, psiarnia nie istnieje od 60-70 minuty, tak bylo w meczu ze slassssskiem,tak bylo rowniez dzis. Watpie ze to efekt przetrenowania,raczej zje**** przygotowania. Moze jednak kołcz P. liczy na to ze wystrzela z forma po podziale punktow :P
ja przedmeczem wyczytałem,ze gts walczy o puchary tak mowi Pawlowski, bo chca zatrzymac Glowackiego . Sam Tadek mowil ze gts to klub na europejskie puchary w tym momencie,,,ciekawe ;D
Chcą zatrzymać Głowackiego, który kończy po sezonie karierę? Ciekawe co tam piją.
no Tadek widocznie ladnie eksperymentuje z % >:D<
Przecież miał wygrać wszystkie mecze ;)
czeka na Wolskiego B)
Co sie dziwicie ze 9 K było ?
Oni licza z wszystkimi bracmi z milicji co obstawiali ten mecz plus do tego nocna zmiana w telefonice :D
Doliczają jeszcze pewnie populację Myślenic ;)
Dobry ten ich napastnik, szkoda że do Nas nie trafił. My nie potrzebujemy bramkostrzelnych napastników więc idealnie by pasował.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)