szuwarek Napisał(a):
> Dla tych, którzy obejrzą mecz przed odbiornikiem
> tv - komentują Przemysław Pełka i Kazimierz
> Węgrzyn :D
To trzeba bedzie wyciszyc głos .:D
-
-
[23] Termalica Bruk-Bet Nieciecza - CRACOVIA 1 : 1
Znowu trzeba będzie słuchać tego idiotycznego rechotu.
Nie, tylko nie Węgrzyn. Nie jestem w stanie go słuchać, gada jakby się czegoś napalił. I te jego nerwowe podśmiechiwanie.
Czuję zaburzenia mocy, ostatni raz coś takiego miało miejsce w 2000 roku przy wyjeździe do Proszowianki. No nic jeszcze umyje garnki, wypastuje przedpokój, powieszę firanki zrobię obiad i zapytam żony czy mogę jechać na mecz.
Nie pytaj. Powiedz że idziesz śmieci wyrzucić;)
Sprytne , jednak warko mieć obeznanych kolegów!
A w Niecieczy piękna pogoda. Świeci słoneczko. Nic tylko grać.
Mam pytanie, jest w stanie ktos nagrac mecz? Albo wie ktos jakim programem mozna nagrywac stream online? Nie bedzie mnie przy komputerze w trakcie meczu (zagranica) a bardzo chce go zobaczyc w calosci. Ktos cos?
C+ oraz kilka powtórek
Tak eredin, ale chodzi mi czy jest opcja nagrania stream'a tak zeby ogladnac mecz w calosci
Jak tam murawa w Niecieczy?
Później to możesz ściągnąć z torrentów w lepszej jakości niż stream.
baltak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie, jest w stanie ktos nagrac mecz? Albo
> wie ktos jakim programem mozna nagrywac stream
> online? Nie bedzie mnie przy komputerze w trakcie
> meczu (zagranica) a bardzo chce go zobaczyc w
> calosci. Ktos cos?
Poprzez program SopCast przeważnie jest transmisja ligi Polskiej i tam jest możliwość nagrywania.
Dzieki za rady! Tylko PASY, tylko Cracovia!!!
Arro Napisał(a):
> Jak tam murawa w Niecieczy?
całkiem okej z tego co widziałem na Twitterze
składy:
80 Krzysztof Pilarz - 17 Dalibor Pleva, 77 Artem Putiwcew, 2 Dawid Sołdecki, 27 Dariusz Jarecki - 99 Martin Juhar, 6 Bartłomiej Babiarz, 25 Mateusz Kupczak, 11 Patrik Misak, 20 Jakub Biskup - 24 Wojciech Kędziora.
Rezerewowi: 22 Andrzej Witan, 5 Sebastian Ziajka, 9 Bartłomiej Smuczyński, 10 Dawid Plizga, 18 Pavol Stano, 88 Wołodymyr Kowal, 90 Stefan Nikolić
Cracovia: 29 Grzegorz Sandomierski - 26 Deleu, 21 Hubert Wołąkiewicz, 24 Piotr Polczak, 44 Paweł Jaroszyński - 22 Jakub Wójcicki, 27 Marcin Budziński, 10 Mateusz Cetnarski, 14 Damian Dąbrowski, 67 Bartosz Kapustka - 62 Erik Jendrisek
Rezerwowi: 19 Krystian Stępniowski, 6 Florin Bejan, 7 Boubacar Diabang, 9 Dariusz Zjawiński, 23 Łukasz Zejdler, 71 Anton Karaczankow, 96 Mateusz Wdowik
Arro Napisał(a):
> Jak tam murawa w Niecieczy?
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfl1/v/t1.0-9/12743482_1037259456345337_1263329902749711395_n.jpg?oh=423e969212aa6adc67f73bb520533fe9&oe=57262F12&__gda__=1466541655_60628d545d362ef9a244f8f3ddab6588[/img]
ale stół :O
No i pięknie ;)
Tabisz musi być bardzo zadowolony, bo Pilarz broni, więc kaska do kasy wpadnie :P
czy ja mam omamy słuchowe czy Kazek psionanista właśnie powiedział o gościu z Termaliki "gwarantuje tej wiśle blabla bramek" ???
:D
Cześć. Podrzućcie linka gdzie można obejrzeć mecz, jestem za granicą i mój canal+ sport nie działa. Pozdro
Tu jest sensowna jakość.
http://sportluz.com/post/k5.html
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota tu kilka do wyboru.
Jedziemy z dopingiem pieknie!
Hubert, co Ty robisz?
Wołąkiewicz :X
Jak tak dalej pójdzie, to Florin może dzisiaj lub w następnym meczu debiutować.
Nic to. Stoperów ci u nas dostatek.
Pora się budzić!!!!
Florin na boisko! Zanim będzie za późno...
Jeszcze trochę i Wołąkiewicz dostanie czerwoną.
ale bryndza... ja je.be...
Pilka 62% dla gospodarzy, bylo tak kiedys w tym sezonie? :D
Kto komentuje spotkanie?
Najgorzej że dzisiaj Dąbrowski znacznie poniżej swojego poziomu. Brakuje Mirka chyba
Węgrzyn
Nasi chyba jeszcze w autokarze .
Dzisiaj tragicznie pomoc gra :(
No nie, przerabiamy to samo, co jesienią. Ich taktyka jest taka sama, a nasi jak na razie bezradni. Teraz przydałby się napastnik, potrafiący zgubić obrońcę.
kaleb Napisał(a):
> No nie, przerabiamy to samo, co jesienią. Ich
> taktyka jest taka sama, a nasi jak na razie
> bezradni. Teraz przydałby się napastnik,
> potrafiący zgubić obrońcę.
Rakels :D
Wołakiewicz i Dąbrowski póki co dramat.
Hubert do zmiany w przerwie, jeżeli chcemy w 11 skończyć
dddarek Napisał(a):
> Florin na boisko! Zanim będzie za późno...
Święte słowa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)