Hropek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> To dopiero jak będzie 3:0 i piłkarze będą
> schodzić na przerwę. :P
Kolejny prorok!
-
-
(WIKTORIA) [22] CRACOVIA - Górnik Zabrze 3 : 0
... i było nas 9106, to jak na luty, to niezły wynik(tu)
kilka setek żaboli na pewno było na partyzanta
1.Przewidywałem porażkę, zawsze tak robię, na usprawiedliwienie dodam że Górnik nie grał źle przynajmniej z przodu.
2.Chłopaki zagrały fantastycznie.
3. Doping.Tym razem skupie się nie na wulgaryzmach czy głośności tylko na repertuarze. Jak dla mnie zbyt wiele skomplikowanych melodii a za mało sialala i hej ,czasem to brzmiało jak Godzinki , albo Gorzkie żale.
4. Trzeba jechać do Niecieczy.
5. Piłem, ale nie dużo.
szuwarek Napisał(a):
> ... i było nas 9106, to jak na luty, to niezły
> wynik(tu)
i z ładnych cyferek ten wynik ułożony :P
Co wy się czepiacie tego Jaroszyńskiego. Naprawdę dobry obrońca nam rośnie.
Mega otwarcie wiosny.
A cyfry dotyczące frekwencji znamienne.
Tylko kombinacje 9601 i 9610 wyglądały by lepiej :)
Jedyny minus kolejki to wynik w Gdańsku, bo myślenice już mogły by być w strefie spadkowej
pasy22 Napisał(a):
> kilka setek żaboli na pewno było na partyzanta
Kilka tysięcy. Potwierdzone info telefoniczne z Lufthansy
[img]http://gfx.radiozet.pl/var/radiozetv3/storage/images/wiadomosci/swiat/uchodzcy-w-europie.-uchodzcy-przepuszczani-przez-granice-chorwacji-00011357/776298-6-pol-PL/Uchodzcy-stopniowo-przepuszczani-przez-granice-Chorwacji-z-Wegrami.jpg[/img]
... tak, Merkel ich podesłała ;)
Statystyki zespołowe i indywidualne
http://www.ekstraklasa.org/data/stories/files/RAPORT%20CRACOVIA%20%E2%80%93%20G%C3%93RNIK%20ZABRZE.pdf
BRAWO :)
Obawiałem się kapaniny, że nas fizycznie zmiażdżą, ale było super. Panie Jacku oby tak dalej, aż po mistrzostwo!
Pomimo stanu murawy (dramat) i braku wzmocnień (na tę chwilę) nasz zespół z trenerem na czele robią normę 200%.
Przecież trener mówił, że największym wzmocnieniem będzie utrzymanie składu i to się dzisiaj sprawdziło. Okazuje się, że jedno ogniwo można było uzupełnić bez szkody dla zespołu. Zabrze to nie są ogórki, jak piszą niektórzy i jeszcze wielu drużynom odbiorą punkty. Klasa naszego trenera wyszła też w przygotowaniu drużyny do pierwszego meczu (tak samo było w rundzie jesiennej), co nie jest czymś oczywistym w przypadku innych drużyn i trenerów.
Chyba najlepszy mecz, tj. 1 połowa Pasów jaką widziałem ! Ręce same składają się do braw widząc tak przepięknie grającą Cracovię ! :)
Szkoda tylko, że Sebastian Steblecki musi grać w innej drużynie naszej ligi, a nie z powrotem u nas ! :( Szacunek Sebastian ! :)
Mówiłem że będzie 3:0 do przerwy, mówiłem. :D
bójcie się chamy, po mistrza polski WRACAMY!!!
Jest pięknie, oby tak było co tydzień. :) Co do Karaczanakowa, wygląda słabo kondycyjnie, chociaż pokazał że potrafi utrzymać się przy piłce. Inny typ piłkarza niż Rakels, o innych atutach, ale nie mówię że gorszy. Jak będzie wyglądał lepiej kondycyjnie to jestem przekonany, że będzie wzmocnieniem.
Co ten Ojrzyński? To on na kolanach gębę rozdziawia, czy zwolennicy spiskowych teorii z tego forum z tym trenerskim magiem w roli głównej?
No jak to jest, bo się pogubiłem? :D
Tez nie rozumiem tego narzekania na Jaroszynskiego, dla mniej chlopak zapieprza za 2 czy 3 - czy to w obronie czy w ataku, Pasiak z krwi i kosci i tyle, bardzo podobał mi sie też wywiad ze Stebleckim, co do jego umiejętności przekonania nigdy nie miałem ale na pewno szacunek każdego kibica Cracovii mu sie nalezy. Brawo też dla trenera za skład( zagrał stara ekipa) jedyne do czego można sie doczepic, po meczu z Gornikiem to stan murawy.. ;)
Karaczanakow ma duży potencjał, grał krótko ale widać że grać potrafi, Mecz super, doping dobry, jedyny minus jak dla mnie to to że nie kupiłem bluzy bo nie było na stoiskach..
Nie bede pisal nazwy w jakiej firmie pracuje na osiedlu Zlocien ale wchodzac dzis na szatnie o 5:43 PRZEPIEKNA BŁOGA CISZA!!!!! wszystkie kibice rzeki od razu wyszli na maszyny!!!! ZYCIE JEST PIEKNE!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)