Kaczka, porównywałeś wyniki GKS-u i Cracovii, łeb w łeb (zakładając czarny scenariusz, gdzie GKS zdobywa mistrzostwo). A to, że dodawałeś "tylko na krajowym podwórku" to tutaj niewiele kwalifikuje, mimo wszystko odkładałeś poważną dla nich część sezonu na bok i nie skupiałeś się tylko na Cracovii. Oni, jeśli zgarną MP będą mieli o WIELE lepszy sezon od Pasów. Wszystko zależy właśnie od tego, kto zdobędzie złoto.
Ja mam sporo szacunku do tego co zrobili na arenie międzynarodowej. Kto wie, czy nie było to decydujące w tym, że dla Mistrza Polski trafiła się dzika karta do CHL i też Cracovia może po nią sięgnąć. Nie jedna osoba miała takie odczucie po przeczytaniu tego wpisu na sanockim portalu i nie tylko z jednego obozu.
Ja już nie chce tutaj prowadzić z tobą jakiejś wymiany na cytaty i komentarze, gdzie cytuje partie twojego wpisu po kolei i odnoszę się do nich (tym bardziej, że mówimy o tekście, który jednak zmieniłeś).
Jedyne co chciałem powiedzieć to to, że miałem takie samo odczucie po przeczytaniu twojego wpisu (a zrobiłem to dwa razy i rzeczywiście brzmiało to pogmatwanie ze wskazaniem na to, że za 4 sukcesik uważasz raczej ich wynik w PK, o superpucharze nie wspominając ani razu, a o PK jednak owszem). Nie pamiętam już całego nieedytowanego wpisu, ale sorry, nie masz się tam co na innych obrażać, że tak to zinterpretowali moim zdaniem. Może ktoś się z ciebie za to naśmiewał i rozumiem, że wziąłeś to do siebie (to akurat jest ewidentne), ale koniec końców, wydźwiek twojego wpisu brzmiał dla mnie tak samo, jak dla nich. Tyle ode mnie.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Kolego, ale mnie nie bardzo interesuje, że ktoś miał problem z przeczytaniem? Jak miał problem i nie zrozumiał, to nie moja sprawa, choć wypadałoby zapytać "po co komentuje?" Ja pisałem w temacie, że narzekania są że "kolejny sezon mamy do chwałki". Otóż nie mamy - bo mamy dwa sukcesy i do tego albo trzeci w postaci MP, albo nie mamy MP, ale mamy srebro. Oceniałem nasz sezon.
Pisałem, że "skalpy z krajowego podwórka"? Bo widzę, że powoli zmieniasz front na "pisałeś, ale to nieistotne, bo zrozumiałem inaczej..." No ok, zrozumiałeś inaczej, tak jak chciałeś - Twoja sprawa. Ale to że Ty tak zrozumiałeś wcale nie świadczy o tym, że ja tak pisałem, no sorry. Było napisane, że oceniam nas, było napisane że mamy albo średnio dobrze, albo super, w żadnym, najmniejszym nawet słowie nie było "oceny sezonu Tychów" - nie napisałem ani "oni super", ani "oni dobrze", ani "oni źle", pisałem o nas. Co więcej zaznaczyłem jednoznacznie że PK do oceny nie biorę, bo nie graliśmy - oceniam nas, więc po chwałkę mi do tego plątać występ Tychów w PK? Super mieli ten występ i w swojej ocenie policzą sobie to jako duży sukces (jakbym ja miał ich oceniać to napisałbym MEGA sukces), ale po co miałem plątać. Co więcej przyznałem, że w PK reprezentowali nas wszystkich, całą plastikową.
Ok, nie bardzo mnie obchodzi co zrozumiałeś, ani jak rozumują h*j.netowi geniusze, choć wypadałoby spytać skoro mają problem z rozumieniem słowa pisanego, to po co tłumaczą innym co ktoś napisał, skoro ten inny być może by lepiej rozumiał niż oni sami? No ale nic to...
Wróćmy do meritum - napisałem co napisałem, zapewne da się to sprawdzi. Zaproponowałem Ci zakład. Przyjmujesz zakład? Tak? Prosimy kogoś o sprawdzenie. Nie? Spoko. Rozumiem, dziękuję i koniec tematu, ale jednak bądź tak miły i skoro nie przyjmujesz konkretnego zakładu to nie wmawiaj mi wobec tego że coś pisałem, skoro przy sprawdzeniu wolisz jednak zrezygnować.
To jak z tym zakładem? Ja nie umiem, ale ktoś tu na pewno sprawdzić będzie umiał. Stoi?
Zmieniłem tyle że dla pełnej jasności dopisałem co jest #1, co jest #2, co jest #3 i co jest #4. To się na pewno sprawdzić da. Więc bądź tak uprzejmy i jeśli mi sugerujesz "tym bardziej że tekst zmieniłeś" miej na tyle odwagi i podejmij odpowiedzialność za sugestię że zmieniałem wymowę tekstu. Nie zmieniałem. Dopisałem dla jasności co jest przeze mnie rozumiane pod którym numerem. Tyle uzupełniłem, ale tekstu zmieniać nie zmieniałem. Piszesz, że zmieniałem? No to miej odwagę i przyjmij zakład? Nie przyjmujesz? No to nie wciskaj mi bredni, że jest inna wymowa tekstu. Potwierdzasz, że inna - przyjmij zakład, sprawa jest banalnie prosta. Wymowa tekstu jest dokładnie ta sama, dopisałem co rozumiem (ja rozumiem, dla mnie, w mojej ocenie) pod którym numerem. Każdy kto sugeruje że "była edycja tekstu i zmienione jest znaczenie" niech ma jaja i to potwierdzi - na pewno się da. Teraz żałuję, że dopisałem te numerki, ale to się na pewno sprawdzić da czy grzebałem tam coś przy rozumieniu że "na 4 skalpy krajowe zgarnęliśmy 2", czy nie grzebałem bo tak było pierwotnie. Bo ja mówię jasno - nie było grzebane, dopisałem co ja rozumiem pod którym numerem.
[b]Jesteś odpowiedzialny za swoje słowa? No to super - przyjmij zakład. Nie? To przestań proszę mi i innym wciskać kity o tym co ja myślę.[/b]
Nie Kaczka, to ty zmieniałeś front w momencie, kiedy edytowałeś wpis i mówiłeś, że nie obchodzi cię inny zespół, a jednak bezpośrednio porównywałeś wyniki jednych i drugich. A ja pisałem sam dodając do tego wątku, że takie porównywanie nie ma sensu. Zresztą za sukces uważam wynik w całych mistrzostwach Polski, a nie w sezonie zasadniczym. Nie chodziło tu tylko o twój wpis, ale o rzeczywistość. Właśnie pisałem ci co było napisane i jaki to miało wydźwięk i dlatego to z pewnością edytowałeś, zanim zacząłeś innych wyzywać od "geniuszy". Jestem zdaje się jednym z nich. Trudno się mówi.
Z chęcią przyjmę zakład o ile ktoś udowodni, że był w stanie wyciągnąć twój oryginalny wpis.
Ok, mamy przyjęcie zakładu - czy któryś z kolegów forumowiczów jest w stanie sprawdzić czy było pisane o skalpach z krajowego podwórka i czy było tam o PK, że nie porównuję? Bardzo proszę o pomoc - na pewno ktoś potrafi...
Już przyznałem, że pisałeś, że nie porównujesz...a potem i tak to zrobiłeś, a czwarty sukcesik to mógł być równie dobrze PK, jak i Superpuchar (o którym wcale nie wspominałeś) bo tak mgliście to ująłeś i mnie raczej się wydawało, że chodziło ci o PK (bo o nim wspominałeś co najmniej dwukrotnie). A to już poza faktem, że za sukces uznałeś 1 miejsce po 1 fazie Mistrzostw Polski (sezonie zasadniczym), a zdecydowałeś się nie dopuszczać wyników z PK do porównania sezonów obu zespołów, z tobie tylko znanego powodu.
Mówiliśmy o całym, nieedytowanym poście. Chociaż ja znajomych u moderatorów nie mam. Jak się mylę, to posypię głowę popiołem, ale tylko, kiedy ktoś zaprezentuje oryginalny wpis w nieedytowanej postaci.
Tak przy okazji - wiele razy pisałem i potwierdzałem, że często edytuję posty. Robię tak, bo zdarzają np. literówki i potem je usuwam, albo coś uszczegóławiam (jak tu uszczegółowienie co jest pod którym numerem). W zasadzie to chyba większość moich postów ma jedną lub kilka edycji, ale [b][u]nigdy[/u][/b], przenigdy w edycji nie zmieniłem wydźwięku wypowiedzi bo to by było bez sensu. Co więcej jak zmieniam pogląd (co mi się zdarza) to po prostu otwartym textem piszę następny, że mi się zmienił pogląd, albo że jednak byłem w błędzie, albo kogoś przepraszam - tak znajdziesz tu takie moje wpisy i to niejeden, jak robię kwas to się do niego przyznaję i za niego przepraszam, robiłem to już nie raz i nie dwa.
Koledzy, sprawdzi ktoś czy było tam zaznaczone że skalpy z krajowego podwórka i czy było że nie porównuję PK i czy było że 4 skalpy do zdobycia w krajowym podwórku? Proszę, pomóżcie, ktoś na pewno umie. Wiem że może się nie chcieć, ale popatrzcie tak - nasze szkolenie ode mnie, albo od kolegi dostanie zastrzyk gotówki...
Przyznam się bez bólu, że rzadko czytam całe twoje wpisy (chyba, że masz jakieś niepublikowane informacje z obozu Cracovii), ale tym razem to zrobiłem. W każdym razie na słowo ci nie wierzę, bo nie mam powodu. Dopuszczam do wiadomości, że mogę się mylić, ale wątpię, że w twoim poście nie było CO NAJMNIEJ dwuznaczności.
Zająłem stanowisko i z chęcią zobaczę oryginalny wpis.
malfean Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już przyznałem, że pisałeś, że nie
> porównujesz...a potem i tak to zrobiłeś, a
> czwarty sukcesik to mógł być równie dobrze PK,
> jak i Superpuchar (o którym wcale nie
> wspominałeś) bo tak mgliście to ująłeś i
> mnie raczej się wydawało, że chodziło ci o PK
> (bo o nim wspominałeś co najmniej dwukrotnie). A
> to już poza faktem, że za sukces uznałeś 1
> miejsce po 1 fazie Mistrzostw Polski (sezonie
> zasadniczym), a zdecydowałeś się nie
> dopuszczać wyników z PK do porównania sezonów
> obu zespołów, z tobie tylko znanego powodu.
>
> Mówiliśmy o całym, nieedytowanym poście.
> Chociaż ja znajomych u moderatorów nie mam. Jak
> się mylę, to posypię głowę popiołem, ale
> tylko, kiedy ktoś zaprezentuje oryginalny wpis w
> nieedytowanej postaci.
Kolego, ale to nie trzeba być moderatorem, żeby sprawdzić archiwalną wersję strony z internetu. Podejrzewam, że archiwów internetu nasi moderatorzy zmieniać nie mogą, co najwyżej jakieś CIA by to dało radę zrobić... Ja proszę nie moderatora o to co było, tylko kogokolwiek kto potrafi sprawdzić w internecie, nie w archiwum Forum, ale w internecie jak wyglądało nasze Forum - to się na pewno zrobić da.
W żadnyum miejscu nie było sugestii że PK to jakiś "sukces nr4", w żadnym. Nie wciskaj mi kitu, bo tak nie pisałem! To że Ty tak rozumiesz, to Twoja sprawa, ale za to ja nie odpowiadam. Było napisane, że na krajowym podwórku, więc trzeba albo mieć kłopoty z geografią, żeby potem pisać że "PK ocenił jako nr4", skoro jak wół tam stało że piszę o krajowym podwórku, albo po prostu mieć kłopoty z czytaniem, lub też nie przeczytać uważnie, za to strzelać wnioskami.
Ja piszę o konkretach - napisałem że "na krajowym podwórku"? Ja to potwierdzam. Jeśli dla kogoś ocena naszych sukcesów na krajowym podwórku, to w domyśle napisanie, że występ Tychów w PK ocenił za mniej wartościowy niż wygranie zasadniczego, to ja temu komuś gratuluję domyślności. Koledzy, no niech ktoś wspomoże proszę, bo sprawa jest ewidentna.
Ja pisałem, że była dwuznaczność. Już zresztą pisałeś, że nie interesuje cię GKS a od tego porównania wszystko się zaczęło. Nie było tam wyraźnie napisane, że sukces nr 4 to PK, ale też nie było nic o supepucharze, a PK był przywoływany. Do tego, po raz kolejny mówię i tutaj był mój wkład w całą tą sytuację, że bardzo dziwne z twojej strony było wyjmowanie PK z porównania (i tu mówimy o sytuacji, kiedy już wyklarowałeś, że nie chodziło ci o PK, nie o twój oryginalny wpis) i uznanie 1-szego miejsca w sezonie zasadniczym za sukces, podczas kiedy to tylko część Mistrzostw Polski, którego losy się właśnie decydują. Do tego się też możesz odnieść.
malfean Napisał(a):
> Przyznam się bez bólu, że rzadko czytam całe
> twoje wpisy (chyba, że masz jakieś
> niepublikowane informacje z obozu Cracovii), ale
> tym razem to zrobiłem. W każdym razie na słowo
> ci nie wierzę, bo nie mam powodu. Dopuszczam do
> wiadomości, że mogę się mylić, ale wątpię,
> że w twoim poście nie było CO NAJMNIEJ
> dwuznaczności.
>
> Zająłem stanowisko i z chęcią zobaczę
> oryginalny wpis.
Malfean, no proszę Cię, ale nie uciekaj mi teraz w teksty na poziomie "była co najmniej dwuznaczność". Ja jednoznacznie napisałem, że na krajowym podwórku i jesdnoznacznie napisałem, że koniec końców mi wyjdzie, że sezon dla nas był średnio dobry, lub super. To są konkrety, więc gdzie tu dwuznaczność? Napisanie "na krajowym podwórku" jednoznacznie wyklucza że pod którymś numerem mógłby kryć się PK. Jeśli dla Ciebie, lub któregokolwiek z Twoich kolegów w zakresie "na krajowym podwórku" mieści się coś takiego jak Puchar Kontynentalny to wery mi sorry, ale to już o Tobie i Twoich kolegach świadczy, a nie o mnie i mojej hierarchii oceny naszych tegorocznych występów.
Może wprost - Malfean, napisanie "na krajowym podwórku" jednoznacznie wyklucza aby pod którymkolwiek numerem krył się PK. Napisanie że nasz sezon był albo średnio dobry, albo super jednoznacznie sugeruje, że oceniam wynik Cracovii. Nie napisanie o tym, że sezon Tychów był dobry/zły jednoznacznie świadczy, że go nie oceniłem. Tu nie ma dwuznaczności.
A jeśli Ty i Twoi koledzy "rzadko czytacie moje posty" - ok, nawet i super, bo rzadziej wmawiacie innym że napisałem coś czego nie napisałem. Bardzo się cieszę i życzę nawet abyście przestali czytać w ogóle. Natomiast skoro świadomość, że rzadko czytacie jest i skoro czytany był "po łebkach", bo uciekło określenie że o krajowych wynikach Cracovii piszę, to po jaką chwałkę się bierzecie za tłumaczenie innym co miałęm na myśli? Nie lepiej było mnie spytać zamiast wciskać kity, że coś pisałem czego nie pisałem? Nie było żadnej dwuznaczności. Pisałem że na krajowym podwórku, jeśli potem Cię dotknąłem, że Ciebie określiłem mianem tego "geniusza" - przepraszam Cię. Ale po co było innym wmawiać, że "PK uważam za coś gorszego od zasadniczego w plastikowej"? Po co, skoro wyraźnie pisałem, że na krajowym podwórku? No po co? Sprawdzi ktoś czy było tak, czy nie było? Proszę.
Idzcie na priv bo czlowiek zaglada i tu Wasze przepychanki.... Mysli ze Paisutek zagra ze jakiesubytki w Tychach a tu przepychanki....
malfean Napisał(a):
> Ja pisałem, że była dwuznaczność. Już
> zresztą pisałeś, że nie interesuje cię GKS a
> od tego porównania wszystko się zaczęło. Nie
> było tam wyraźnie napisane, że sukces nr 4 to
> PK, ale też nie było nic o supepucharze, a PK
> był przywoływany. Do tego, po raz kolejny
> mówię i tutaj był mój wkład w całą tą
> sytuację, że bardzo dziwne z twojej strony było
> wyjmowanie PK z porównania (i tu mówimy o
> sytuacji, kiedy już wyklarowałeś, że nie
> chodziło ci o PK, nie o twój oryginalny wpis) i
> uznanie 1-szego miejsca w sezonie zasadniczym za
> sukces, podczas kiedy to tylko część Mistrzostw
> Polski, którego losy się właśnie decydują. Do
> tego się też możesz odnieść.
[b]Nijak nie da się podciągnąć Pucharu Kontynentalnego pod pojęcie krajowego podwórka, no nie da się i tego nie wykręcisz żadną dwuznacznością. Nie da się. Nie ma takiej geografii na świecie, która pozwoliłaby komukolwiek oceniać Puchar Kontynentalny, jako wynik osiągnięty na krajowym podwórku. Nie da się i już![/b]
[hr]
Kruszyna kolego, przepraszam Cię, no ale sam widzisz, że do wyjęcia mam karnet, ale oprócz tego "pro publico bono' drugie tyle ma być wpłacone na nasze szkolenie... Zrozum mnie kolego i wybacz :)
Wy tak na poważnie ? Zamiast czekać jak my przed bramą stadionu zimowego w Tychach i myśleć tylko o victorii Cracovii.Pozdrawiam z Tychów
KruszynaKSC Napisał(a):
> Idzcie na priv bo czlowiek zaglada i tu Wasze
> przepychanki.... Mysli ze Paisutek zagra ze
> jakiesubytki w Tychach a tu przepychanki....
(tu)
Dzisiaj śledziłem wpisy na forum i mogę stwierdzić że w poście kaczki doczytałem się rozdzielenia priorytetów w ocenie danej drużyny na cztery czynniki jeżeli chodzi o rozgrywki krajowe i wypiszę je poniżej.
Numerem jeden jest zwycięstwo w PO
Numerem dwa jest Puchar Polski ( stawiam że ze względu na większy nacisk medialny )
Numerem trzy pierwsze miejsce w tabeli po sezonie zasadniczym ( choć nie wiem czy nie powinno być to miejsce drugie )
Numerem czwartym jest Super Puchar jako że jest rozgrywany na początku sezonu kiedy jeszcze nie wiadomo że np. Czechom nasze ziemniaki smakują .
Nie ma sensu ta potyczka w wyliczanki ani żaden zakład .
Dzisiaj drużyna której to forum przyświeca gra w jednym z dwóch najważniejszych meczach sezonu które po prostu pozostały .
Te dwa mecze są o wszystko jeżeli chodzi o Cracovię i mam nadzieje że ten mecz dzisiejszy spowoduje że wielkanocne jajka poświęcimy na hali przy Siedleckiego po wygranym meczu a nie na stadionie !
Pasy Grać jesteście najlepsi !
żółta kaczka Napisał(a):
> Malfean, no proszę Cię, ale nie uciekaj mi teraz
> w teksty na poziomie "była co najmniej
> dwuznaczność". Ja jednoznacznie napisałem, że
> na krajowym podwórku i jesdnoznacznie napisałem,
No to właśnie dlatego czekamy na ten oryginalny wpis.
> że koniec końców mi wyjdzie, że sezon dla nas
> był średnio dobry, lub super. To są konkrety,
> więc gdzie tu dwuznaczność? Napisanie "na
> krajowym podwórku" jednoznacznie wyklucza że pod
> którymś numerem mógłby kryć się PK.
Raz jeszcze, powtarzasz się. Nie ma co już tego powielać. Twoje adnotacje w nawiasach, które są obecnie w edytowanym poście na pewno nie były w oryginale. Także sam uznałeś, że warto wyklarować sytuację (i teraz spodziewam się powiesz, że to ze względu na to, żeby i "geniusze" zrozumieli).
> dla Ciebie, lub któregokolwiek z Twoich kolegów
> w zakresie "na krajowym podwórku" mieści się
> coś takiego jak Puchar Kontynentalny to wery mi
> sorry, ale to już o Tobie i Twoich kolegach
> świadczy, a nie o mnie i mojej hierarchii oceny
> naszych tegorocznych występów.
Jeśli moimi "kolegami" mają być ludzie, którzy tak samo zrozumieli twój wpis jak ja to się bardzo starasz wyjść na prześladowanego. Ja po prostu mam podobną opinię.
> Może wprost - Malfean, napisanie "na krajowym
> podwórku" jednoznacznie wyklucza aby pod
> którymkolwiek numerem krył się PK. Napisanie
> że nasz sezon był albo średnio dobry, albo
> super jednoznacznie sugeruje, że oceniam wynik
> Cracovii. Nie napisanie o tym, że sezon Tychów
> był dobry/zły jednoznacznie świadczy, że go
> nie oceniłem. Tu nie ma dwuznaczności.
Kolejny raz, było porównanie 2:2 i "rangi" poszczególnych sukcesów, że w sumie to wychodzi na zero. Potem wyjaśniałeś i wiem już, że nie chodziło ci o PK jako czwarty sukcesik i OK. Ale porównanie było i brałeś pod uwagę występy GKS. To czy nie podsumowałeś tego słowami "dobry", czy "zły", nie znaczy, że nie porównywałeś jednego z drugim no zlituj się.
> A jeśli Ty i Twoi koledzy "rzadko czytacie moje
> posty" - ok, nawet i super, bo rzadziej wmawiacie
> innym że napisałem coś czego nie napisałem.
> Bardzo się cieszę i życzę nawet abyście
> przestali czytać w ogóle. Natomiast skoro
> świadomość, że rzadko czytacie jest i skoro
> czytany był "po łebkach", bo uciekło
> określenie że o krajowych wynikach Cracovii
> piszę, to po jaką chwałkę się bierzecie za
> tłumaczenie innym co miałęm na myśli? Nie
> lepiej było mnie spytać zamiast wciskać kity,
> że coś pisałem czego nie pisałem? Nie było
> żadnej dwuznaczności. Pisałem że na krajowym
> podwórku, jeśli potem Cię dotknąłem, że
> Ciebie określiłem mianem tego "geniusza" -
> przepraszam Cię. Ale po co było innym wmawiać,
> że "PK uważam za coś gorszego od zasadniczego w
> plastikowej"? Po co, skoro wyraźnie pisałem, że
> na krajowym podwórku? No po co? Sprawdzi ktoś
> czy było tak, czy nie było? Proszę.
Znowu moi "koledzy" i urażona duma...Ja tutaj nie mam żadnej reputacji do stracenia, jak się mylę to powiem Mea Culpa i cię przeproszę, ale nie wcześniej. Wyluzuj.
Z tą kolejnością #2 i #3 kolego zwykłypawle to ja w sumie też uważam że na dwoje babka wróżyła. Tzn. generalnie może i zasadniczy jest fajniejszy dla kibica niż PP w sensie żeby wygrać, bo wygrana w zasadniczym oznacza, że prze kilka miesięcy kibic miał raz za razem dużą frajdę, zaś PP oznacza wygraną w 2 spotkaniach turnieju. Może i racja, tak chyba rację masz - zresztą ja też nieraz pisałem że PP to dla mnie trofeum "niższej wartości", no ale wiesz... jednak to trofeum...
Dziękuję, a czy ktoś potrafi i mógłby zaświadczyć konkretem że tak faktycznie wyglądał wpis? Sorry, widzę że się złościcie, ja też w nerwach przed meczem, ale specjalnie do zakładu wrzuciłem drugie tyle na szkolenie, żeby była nie tylko prywata ale i pro publico bono.
Dlaczego bez sensu zakład? Ktoś mi wmawia że pisałem coś, ja tego nie pisałem, pisałem o krajowym podwórku, bronię swojego honoru. A przy okazji zarobię coś dla naszego szkolenia od kolegi ze strony co o hokeju wie wszystko, albo wpłacę sam jeśli przegram. No to dla mnie taki zakład jak najbardziej sens ma.
[small]malfean Napisał(a):
> Kolejny raz, było porównanie 2:2 i "rangi"
> poszczególnych sukcesów[/small]
Nie tylko, było jeszcze napisane jasno, że na krajowym podwórku. A to że wy pod to sobie "w domyśle" podciągnęliście PK, to już nie moja sprawa.
[small]malfean Napisał(a):
> jak się mylę
> to powiem Mea Culpa i cię przeproszę, ale nie
> wcześniej. Wyluzuj.[/small]
Nie do końca, przypominam, że w stawce jest jeszcze karnet i przede wszystkim drugie tyle wpłacone na szkolenie pasiastego narybku. Nie wyluzuję, bo mnie wchwałkoliłeś, przepraszam ale tak - piszę o naszym sezonie, o krajowym podwórku, a ktoś trąbi na prawo i lewo, że kaczka uważa występ Tychów w PK za mnie wart niż sezon zasadniczy w plastikowej, czy tam PP czy co żeście tam sobie wymyślili. No to sprawdzam.
[b][u]Napisałem wyraźnie, że na krajowym podwórku.[/u][/b] A jak ktoś pod krajowe podwórko podciąga PK, to już jest jego sprawa, nie moja.
Łoł, sorry Kaczka, ale tak żeś tą stawkę ukrył w twojej ścianie tekstu, że mi to umknęło i musiałem doczytać, bo wcześniej tylko powtarzałeś "przyjmujesz zakład". Nie kupuje żadnego karnetu i nic nie wpłacam na szkolenie. Jedynie przeproszę i przyznam rację.
Malfean jeśli nie umiesz czytać to się do tego nie przyznawaj.
Było wyraźnie napisane w poście kaczki o 4 krajowych trofeach i o tym, że PK nie zalicza się do tej klasyfikacji bo to nie krajowe rozgrywki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)