Od której można kupić bilet pod lodowiskiem?
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Dendi86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak wygląda sytuacja z biletami? Będzie komplet
> czy kupie przed meczem ? Nie udało mi się
> wczoraj kupić na piłkę to wybrałbym się
> pierwszy raz na hokej. Pytam bo mam kawałek do
> Krakowa. Druga kwestia to trzeba wyrobić kk czy
> nie ? Na piłkę już chyba trzeci rok mi wydaja ,
> wczoraj bylem to tez nie wydali ;)
Na hokej nie trzeba żadnych kart kibica, tylko nie wiadomo czy przed samym meczem będą jeszcze bilety, bo sprzedają w POKach przy stadionie.
Boje się i mam nerwówę że nie damy rady tej k.rwie z Warsiawy i tak samo że nie damy rady Sanokowi.Mam szum w uszach i kołatanie serca...Może chociaż nasi Hokeiści - stres jak przed maturą....
Arcelor Napisał(a):
> Dendi86 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jak wygląda sytuacja z biletami? Będzie
> komplet
> > czy kupie przed meczem ? Nie udało mi się
> > wczoraj kupić na piłkę to wybrałbym się
> > pierwszy raz na hokej. Pytam bo mam kawałek do
> > Krakowa. Druga kwestia to trzeba wyrobić kk
> czy
> > nie ? Na piłkę już chyba trzeci rok mi wydaja
> ,
> > wczoraj bylem to tez nie wydali ;)
>
> Na hokej nie trzeba żadnych kart kibica, tylko
> nie wiadomo czy przed samym meczem będą jeszcze
> bilety, bo sprzedają w POKach przy stadionie.
Rozumiem ,ze przy lodowisku nie kupi się biletu. Szkoda , dopiero przed 20 mogę wyjechać z Olkusza a w POK chyba do 18 sprzedają bilety.
Widzę, że wiele osób pyta o bilety. Cieszę się, że chcecie przyjść. Z informacji strony oficjalnej wynika, że bilety można kupić w kasach pod stadionem. http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/rusza_sprzedaz_biletow_na_decydujacy_mecz_polfinalowy Mobiliacja trwa ;) http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/ze_stadionu_na_lodowisko_hokeisci_graja_o_awans_do_finalu_zapowiedz
Zajmując miejsce patrzcie, czy na krzesełku nie ma naklejki "karnet". To oznacza, że miejsce jest już przez kogoś wykupione i jak je zajmiecie to na 99% trzeba będzie się przesiadać.
Ja na swoim miejscu karnetowym nie mam naklejki "karnet" mimo, że siedzę tam już któryś rok z rzędu. Więc to takie oczywiste też nie jest ;)
To sobie naklej:)
Jeśli chodzi o ostatni mecz to mam nadzieję że dzisiaj zagramy zdecydowanie lepiej, przegraliśmy ten mecz zasłużenie nie tylko dlatego że nie strzeliliśmy żadnej bramki, nasza drużyna kompletnie przespała pierwszą tercje i połowę drugiej tercji, de facto zaczęliśmy cisnąć jak przegrywaliśmy już 2:0 !!!
Po raz pierwszy mieliśmy szansę awansu do finału a my przez półmeczu byliśmy jeszcze w autokarze tak nie można grać o awans do finału.
Dużym plusem w tym meczu była postawa Radzika mimo puszczonych dwóch bramek, wyjął takie dwa kawałki że szok, zawodnicy STSu już podnosili ręce do góry a on ten krążek jednak miał.
Pozytywnie zaskoczył mnie też Turoń który raz rzucił się pod strzelany krążek, u najemnika to rzadkość.
Generalnie u nas ciężko kogoś wyróżnić, dwa słupki to za mało aby wygrać mecz.
Słabo pierwszy atak, generalnie jak oni nie pociągną to kto ? Naprawdę Sinagl jeździł momentami ale bezproduktywnie, Dziubiński bez sztycha, Svitana bez sztycha.
Bez dobrej dyspozycji pierwszego ataku raczej nie mamy szans w rywalizacji z Ciarko....
Zauważyłem że Dziubiński, dla którego jest to chyba najlepszy sezon w karierze, przeplata bardzo dobre mecze, słabymi o ile w sezonie zasadniczym to tak bardzo nie raziło to w pólfinale play off razi, przypomnę pierwszy mecz kapitalna gra, kapitalna bramka po rajdzie, a we wtorek już dużo słabiej, w czwartek też bez wyrazu.....
Dzisiaj zawodnicy muszą na pełnej k...wie od początku siąść na nich i bez głupich kar oraz bez głupich błędów indywidualnych jak ten Patryka Wajdy z piątego meczu ( przypomnę prowadzimy 3;2 dominujemy w 3 tercji a Reprezentant Polski wystrzeliwuje krążek poza lodowisko mając wcześniej dużo czasu aby wszystko z nim zrobić i w konsekwencji tej kary mamy 3;3 dogrywkę i karne)
Hej Pasy Goooooooooooooooooolllll !!!!!!
Dla tych którzy się dziwią że Sanok grając na 3 piątki walczy jak równy z równym z Cracovią która gra na pełne 4 formacje moja hipoteza jest taka że to nie jest problem iż Rohacek nie umiał przygotować drużyny a Fin jak najbardziej w 3 tygodnie super przygotował swoją drużynę, moim zdaniem sprawa jest znacznie bardziej skomplikowana.
Wpływ na dyspozycję drużyny z Sanoka może mieć wspomaganie farmakologiczne, nie da się inaczej wytłumaczyć jak w tak krótkim czasie przygotować drużynę która w mniejszym składzie personalnym jest w stanie normalnie rywalizować (nie ma objawu braku sił) w siedmiu meczach play off (patrz niektóre dzień po dniu albo z jednodniową przerwą) takie wspomaganie się podaje dożylnie w użyciem kroplówki, nic się nie wciąga nosem.
W naszym środowisku hokejowym jest dużo podejrzeń iż Sanok korzysta z takiego wspomagania farmakologicznego (sam dostałem 2 telefony w tej sprawie) ale jakich kontroli chcecie jak Prezesem PZHL jest przedstawiciel sanockiego hokeja Dawid Chwałka a Skarbnikiem PZHL Prezes sanockiego Klubu Damian Delekta.
I jeszcze do Karvina :
Nie powinno się deprecjonować zawodników przed najważniejszym meczem
[www.cracovia.krakow.pl]
Dziękuję nie mam pytań - Internet nie zapomina
Jeśli internet nie zapomina to puść 6 i 7 mecz fianłu play off z Jastrzębiem i niech wszyscy zobaczą jak wówczas grali zawodnicy,wówczas mecz oglądąłem w towarzystwie Igora Zacharkina ówczesnego trenera naszej reprezentacji i on mi wtedy zwrócił uwagę że to jest ślizgawka a nie finał play off to tak gwoli uzupełnienia.
Jeżeli krytykuję zawodników to po to aby ich zmobilizować do lepszej gry, aby im wjechać na ambicje, nie przypominam sobie abym kogoś wyrzucał ze składu w trakcie play off, choć może Karvin coś znajdzie...
Aha i nie lamentujmy że Sanok w ostatniej chwili kupił drużynę na play off, w ostatnim tygodniu okienka transferowego kupił 4 graczy: Vidgren, Cichy, Szczechura i Kartoszkin.
Dwóch z nich mogła kupić Cracovia, z Vidgrenem były prowadzone rozmowy a Kartoszkin był już u nas po testach medycznych, ale ich nie kupiliśmy...
Kupienie to chyba za mocne slowo Klekocie? To tak w kwesti formalnej , bo chodzi pewnie o zakontraktowanie?
Nawet jak mają magiczny napój, to co nas to dzisiaj obchodzi?
Plan jest jasny, nasi grają na całego i walczą do upadłego.
A my zdzieramy gardła.
klekot Napisał(a):
> Aha i nie lamentujmy że Sanok w ostatniej chwili
> kupił drużynę na play off, w ostatnim tygodniu
> okienka transferowego kupił 4 graczy: Vidgren,
> Cichy, Szczechura i Kartoszkin.
> Dwóch z nich mogła kupić Cracovia, z Vidgrenem
> były prowadzone rozmowy a Kartoszkin był już u
> nas po testach medycznych, ale ich nie
> kupiliśmy...
Doliczmy do tego: Browna, Camerona i Tarasuka (wszyscy w grudniu).
3-1 po pierwszej tercji.
Nie wygląda to zle.
szkoda tej bramki w ostatniej sekundzie, głupi błąd przy wyprowadzeniu krążka, sanoczanie mogą wyjść podbudowani na drugą tercję i jeśli szybko strzelą drugiego gola to może się zrobić nieciekawie
Nieciekawie to by bylo prze odwrotnym wyniku narazie jest mimo bledy pelna kontrola szkoda akcji na 4-0
Buraki...
4:1 zmiana bramkarza..
Tak jak pisałem mecz pod kontrolą.
Napster - co tam u Ciebie? Piecze dupka?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)