Wojcieszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to jeden z lepszych zawodników w naszej lidze...
> Gdyby zamiast z logo STS jeździł w koszulce
> biało-czerwone pasy to pewnie inaczej byś
> śpiewał.
Że niby "czubek, ale nasz"? To chyba tak nie działa.
Majk i jakakolwiek biało - czerwona koszulka... Nie.
Nie będę wpadać w patetyczne tony, ale... Nie.
Niezależnie od tego jak dobry to grajek.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Nie Wojcieszku, sorry ale nie. To jest model którego nikt z plastikowej chcieć nie będzie. Miałeś zresztą jasny dowód - miał u Was nie przedłużyć ale tylu chętnych na niego było że w końcu przedłużył. Alcatraz to jest przypadek specjalny i jego od Was naprawdę nikt nie chce. Swoją drogą w stopę sobie strzelił pierwszorzędnie, no bo jak tu gadać o podwyżce jak szef wie, że przynajmniej w plastikowej chłop do konkurencji nie pójdzie i tak.
Żadnego Dantona w Cracovii.
żółta kaczka Napisał(a):
> Nie Wojcieszku, sorry ale nie. To jest model
> którego nikt z plastikowej chcieć nie będzie.
> Miałeś zresztą jasny dowód - miał u Was nie
> przedłużyć ale tylu chętnych na niego było
> że w końcu przedłużył. Alcatraz to jest
> przypadek specjalny i jego od Was naprawdę nikt
> nie chce. Swoją drogą w stopę sobie strzelił
> pierwszorzędnie, no bo jak tu gadać o podwyżce
> jak szef wie, że przynajmniej w plastikowej
> chłop do konkurencji nie pójdzie i tak.
Co do negocjacji z Dantonem to kiedyś prywatnie Ci opowiem, bo tu nie ma co wywlekać na wierzch. Niech robi swoje - na razie efekty są dobre.
Danton wie że za 'zyganie' w polskiej lidze kary lecą i to wykorzystuje . Swoją drogą i całym szacunkiem do Dantona wpierd.. to by od naszego Kisiela dostał i to srogi - nie mówię o typach typu Kruczek , czy dawniej jak grał Daniel L . Widziałem tego Dantona na żywo zwykły jednostrzałowiec , reklama głodu nic więcej . Zawsze mnie zastanawia jak można być takim cyckiem jak on , zaczyna konflikt i spieprza do boksu .
I żeby była jasność , takiego grajka my w Krakowie nie chcemy , niech dalej gra w Sanoku .
Niech zgadnę - miał ofertę transferu do Wronek albo do Nowego Wiśnicza? :D
ależ nikt Wam go dać nie chce i on sam też się nie wybiera pod Wawel :)
Co do rywalizacji bokserskich się nie wypowiadam żeby nie naruszać regulaminu forum ;)
i żeby była jasność - rzygamy przez "rz" ;)
W rzyganiu to Alcatraz jest faktyczni najlepszy w lidze bez dwóch zdań. Toć on rzyga na zawołanie i tę akurat umiejętność opanował do perfekcji. Raz nawet w szpitalu bidulek skończył, co przypadkowo się z kontrolą antydopimgową zgrało. Ale koledze chyba chodziło o to co napisał bez błędu.
edit: ja nawet kiedyś pisałem magiczną metodę wywoływania wymiotów "made in Alcatraz ", tzw. "technika dwóch palców", pamiętasz może? Jeden palec w gardło a drugi w d... I jak nie leci to zmiana :)
Dość o Majku, proponuję przywołać kogoś sympatyczniejszego:D
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/filip_drzewiecki_przegrana_wracamy_do_domu_w_sobote_wygrywamy__dziekuje
I tyle w temacie:)
starsza_pani Napisał(a):
> Dość o Majku, proponuję przywołać kogoś
> sympatyczniejszego:D
> http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/filip_drz
> ewiecki_przegrana_wracamy_do_domu_w_sobote_wygrywa
> my__dziekuje
> I tyle w temacie:)
I to jest mądry wpis! Wątek nie jest o przygłupiastym Jeffersonie.
żółta kaczka Napisał(a):
> W rzyganiu to Alcatraz jest faktyczni najlepszy w
> lidze bez dwóch zdań. Toć on rzyga na
> zawołanie i tę akurat umiejętność opanował
> do perfekcji. Raz nawet w szpitalu bidulek
> skończył, co przypadkowo się z kontrolą
> antydopimgową zgrało. Ale koledze chyba
> chodziło o to co napisał bez błędu.
>
> edit: ja nawet kiedyś pisałem magiczną metodę
> wywoływania wymiotów "made in Alcatraz ", tzw.
> "technika dwóch palców", pamiętasz może? Jeden
> palec w gardło a drugi w d... I jak nie leci to
> zmiana :)
Dziękuje za wyręczenie , zyganie a rzyganie są to zdecydowanie dwie różne kwestie .
Zygać - do kogoś - znaczy prowokować bez poniesienia konsekwencji czyli Dantonować
Rzygać to jeden ze sposobów wydalania , tyle że otworem gębowym.
Ale co do kwestii hokejowych i samych umiejętności to muszę to przyznać Danton dobrze gra , powiem nawet że mi sie podoba.
Natomiast ta cała otoczka i to właśnie jego zyganie psuje mu reputacje , lubię gdy ktoś ma honor , i jak już kogoś sprowokuje potrafi postawić kropkę nad "i"
Nazywanie go Alcatraz to też pewnego rodzaju przerysowanie , w zwykłym zakładzie karnym jak np. Trzebinia za takie zachowanie mydło pod prysznicem podrzucają.
zwykłypaweł Napisał(a):
>
> Zygać - do kogoś - znaczy prowokować bez
> poniesienia konsekwencji czyli Dantonować
To ja małym offtopem napiszę tak - Sean Avery z NY Rangers. Kto pamięta ten wie. A kto nie wie to może poszukać na youtube :) Warte :) Zwłaszcza "Dudek dęs" przed Martinem B.-bramkarzem NJ Devils. I poczytać o "Avery rule". Przy tym pacjencie to Majki jest panem z klubu brytyjskiego dżentelmena. Aż dziw, że five o'clock na lodowisku nie popija ;)
PS: A co tam - macie "Avery rule" :) Patrzcie na gościa przed bramką [url=https://www.youtube.com/watch?v=Ec_2oKWe2Gw][sean avery][/url]
Wie ktoś czy jeszcze są bilety na hokej, a jak tak czy rano będzie można kupić pod halą czy tylko pod stadionem.
mkp Napisał(a):
> zwykłypaweł Napisał(a):
> >
...
>
> PS: A co tam - macie "Avery rule" :) Patrzcie na
> gościa przed bramką
Boskie, ale nie ma kontaktu fizycznego z jego strony :). A Dziura by my już pewnie zay#4$%^ł (WIKTORIA)
Nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu. Play off'y mają to coś w sobie, napięcie, nerwy. Nie ma gry o czapkę gruszek, jaką obserwujemy przez cały sezon. Na pewno jutro emocji nam nie braknie. Wasze zdrowie :)-D . A chłopaki nasze zrobia co trzeba.
Jaka liga, taki Avery...:D
Radzikowi by chyba para uszami poszła.
To tylko próbka p. Avery. On miał takie zagrania niemasl non stop. Wzór szkodnika i wkurwiacza. Niedościgniony. Tyle lat denerweowania przeciwników. Że ten facet żyje to cud ;)
CracoviaNHAW Napisał(a):
> Wie ktoś czy jeszcze są bilety na hokej, a jak
> tak czy rano będzie można kupić pod halą czy
> tylko pod stadionem.
Nigdzie nie znalazłem informacji o tym, że wszystkie bilety już zeszły.
To już dziś...
Finał jest nasz...(WIKTORIA)
Jak wygląda sytuacja z biletami? Będzie komplet czy kupie przed meczem ? Nie udało mi się wczoraj kupić na piłkę to wybrałbym się pierwszy raz na hokej. Pytam bo mam kawałek do Krakowa. Druga kwestia to trzeba wyrobić kk czy nie ? Na piłkę już chyba trzeci rok mi wydaja , wczoraj bylem to tez nie wydali ;)
Taką mine będzie miał dzisiaj wieczorem Danton:
http://sport.interia.pl/plh/ciarko-pbs-bank-sanok-comarch-cracovia-2-0-galeria-zdjecie,iId,2031740,iAId,193280#2031736
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)