Panowie! Z cały szacunkiem dla Was, ale z kim Wy rozmawiacie i kogo do czego przekonujecie? Czytam i czytam, i nie wiem kto ma te stopklatki wstawiać? Albo przecinki... Przecież tutaj nikogo nie ma. Coś Wam się przesłyszało ;)
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
No fakt mkp, masz chyba rację: był chłop - ni ma chłopa, się zniknął :)
Natomiast agencie drogi - nie masz racji prosząc o interwencję kolegów karampuka i Wojcieszka, bo to nie tylko ich krajan, ale przede wszystkim fan Cracovii (tzn. "cracovi", ale chyba o nas mu chodziło), więc to bardziej Twoja brocha go dokształcić niż ich. Nie wierzysz - no to szybki risercz działalności kolegi napstera na Forum i masz jak na dłoni:
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,2233818,2233887#msg-2233887
napster Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Siemka jestem z sanoka zalogowałem się tutaj bo
> jeśli chodzi moje pasje to jeszcze lubię kopaną
> i [b][u]kibicuje cracovi[/u][/b] w t-mobile
Poza tym przecinków i polskich znaków kolega napster jak chce to chyba używać umie, ba nawet na pewno umie, a tym razem w grę wchodzi zapewne tylko kwestia motywacji. Nie wierzycie? No to lecimy z riserczem dalej, jak to Karvin ostatnio napisał - internet nie zapomina :) (chwałka mać, przy okazji tak sobie pomyślałem, że faktycznie nie zapomina i właściwie to na każdego z nas jak się uprzeć to paragrafy się na Forum takie znajdą, że hej!)
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,2186897,2237444#msg-2237444
napster Napisał(a):
> [b][color=#FF0000]Witam[/color][/b] mam do was takie zapytanie gdzie mog[b][color=#FF0000]ę[/color][/b]
> znale[b][color=#FF0000]źć[/color][/b] hotel w [b][color=#FF0000]K[/color][/b]rakowie w odpowiednich cenach
> dla mnie i dziewczyny i te[b][color=#FF0000]ż[/color][/b] nie daleko areny z
> g[b][color=#FF0000]ó[/color][/b]ry by[b][color=#FF0000]ł[/color][/b]bym wdzi[b][color=#FF0000]ę[/color][/b]czny za jakie[b][color=#FF0000]ś[/color][/b] podpowiedzi
> [b][color=#FF0000]pozdrawiam[/color][/b]
Kolorowe oznaczenia i wytłuszczenie to już mój dodatek. Popatrzcie, no chwałka mać, nawet "witam" na wstępie i "pozdrawiam" na końcu było...
Gdzie jest jest transmisja z jutrzejszego meczu?
Patrzę na program tvp sport na jutro i nie widzę transmisji z hokeja tylko jakieś kopana :S
Jutro nie ma transmisji tefałpe sport o ile mi wiadomo, tylko na sanockim ppv.
Jestem jestem , oprócz bramek w przewagach strzelacie bramki po rykoszetach ..... dobitkach.... zamieszaniach .... my strzelamy ładne bramki no ale cóż nam to daje , jeśli chodzi o screna postaram dostarczyć dowód dzisiaj co do koszykówki moja pomyłka inna drużyna posiada drużynę w kosza , co do meczu dwie kary z kapelusza ustawiły mecz tyle w temacie .
Wypociny niejakiego napstera przestałem czytać po pierwszym zdaniu.
Do wywalenia i ban na 1906 lat.
PS. To ostatnie to moja skromna sugestia do admina.
panie kaczka proszę mi powiedzieć czy ja tutaj wszedłem dzisiaj i obrażałem kogoś?, nie napisałem tylko o moim punkcie widzenia co do meczu .
Może to i lepiej, że nie będzie transmisji. To już chyba nie na moje nerwy:)
A przegrywać też mozna z klasą. Ale to trzeba mieć. Klasę.
napster Napisał(a):
> Jestem jestem , [u][b]oprócz bramek w przewagach
> strzelacie bramki po rykoszetach .....
> dobitkach.... zamieszaniach .... my strzelamy
> ładne bramki no ale cóż nam to daje[/b][/u] ,
YYY od kiedy liczy sie jak sie strzela bramki??Dla mnie nawet moze strzelic z Quuuutasa wazne zeby wpadlo i najlepiej do waszego worka....
Widziales kiedys zeby dawali punkty za gole strzelane po akcji czy z jak ty to nazywasz z przypadku??
Na pilke chodze 22lata a na hokej od czasow meczow z Podhalem za czasow Pawliuczenki,Primy,Fatikowa...Nie pamietam kurcze ktory to byl rok...i nigdy przenigdy nie widzialem zeby sedzia uznalgolapo przwerotce w pilceczy po koronkowej akcji w hokeju za dwa czy za trzy bramki...
Bramka to bramka a jak masz jakies ale to idz na .....koszykowke tam sa punkty za jeden za dwai za trzy... Mozesz w jednej akcji nawet cztery punkty zdobyc....
napster Napisał(a):
> panie kaczka proszę mi powiedzieć czy ja tutaj
> wszedłem dzisiaj i obrażałem kogoś?, nie
> napisałem tylko o moim punkcie widzenia co do
> meczu .
Panie napster - a w którym słowie ja napisałem że kogoś obrażasz? Bo tak się do mnie akurat widzę że doczepiasz, a to raz że kaczka to, a to teraz, że znów kaczka tamto - i tak sobie myślę: dlaczemu? Piszesz do mnie, że czy Ty kogoś obrażasz, a gdzie ja Ci to wysunąłem? Czy też tak po prostu do mnie uderzyłeś, bo kaczka kontrowersyjny i generalnie taką ma łatkę i opinię to do kaczki sobie strzelę?
[hr]
KruszynaKSC Napisał(a):
> Bramka to bramka a jak masz jakies ale to idz na
> .....koszykowke tam sa punkty za jeden za dwai za
> trzy... Mozesz w jednej akcji nawet cztery punkty
> zdobyc....
Kruszyna kolego, a może by tak kolegę napstera do Korelandii Północnej, tej od Kima, wysłać? Tam są w koszykówce podobno inne zasady i nawet jakiś rzut za 8 punktów jest. Myślisz, że spodobałoby się? :)
Panie kaczka, nie za bardzo mogę zrozumieć wklejenie przez pana kaczkę mojego zapytania dotyczącego noclegu przed mistrzostwami świata, panie kaczko nie prowadzicie zasłużenie w tej rywalizacji panie kaczko i inni napisanie że strzelamy ładne bramki jest podkreśleniem tego że gramy lepszy hokej , napisałem że strzelacie w przewagach po dobitkach w zamieszaniach dlatego nie jesteście lepsi ze sportowego punktu lecz bramka jest bramka to wiem i mnie też mało interesuje jak wpada ale czepianie się tego że podkreśliłem że my strzelamy ładne bramki jest nie na miejscu.
ZK w Korei nawet wygrali z Brazylia 9-0 w finale MS w pilce.... ;)
Hmmm, sorry Ciebie, ale nie jarzę za bardzo, przyznam. Bo pijesz do mnie, a ja np. napisałem dziś, że "Kapica strzelił mądrą bramkę" - podtrymuję, bardzo mądrą bramkę zdobył, zaś opinii o urodzie niespecjalnie sobie przypominam, choć fakt, przyznaję, że ładne były, Wasza na 2-2 zresztą też całkiem ładna. Ale skądżeś mi akurat tą urodę goli wyjął, jak ja o tym ani słowa do tej pory??? Po raz kolejny więc pytam - dlaczego uderzasz do mnie, skoro co i raz powołujesz się na inne powody, a za żadnym razem uzasadnić ich nie potrafisz? Było o tym, że czy kogoś obraziłeś - wybacz, ale będę konsekwentny - gdzie Ci to zarzuciłem, a jeśli nigdzie to dlaczego o to się do mnie przyczepiłeś? Odpowiedz, proszę.
A czemu wkleiłem tamto pytanie? A wyobraź sobie, że w Twojej obronie, przeczytaj proszę uważnie raz jeszcze, a na pewno nie umknie Twojej uwagi, że zarzucono Ci nieumiejętność posługiwania się znakami interpunkcyjnymi i polskimi - no to dowiodłem, że jednak potrafisz, że niesłuszny zarzut Ci postawiono. I pozwól że nieskromnie dodam - a Ty zamiast mi podziękować, choćby dyskretnie, na PW, to jeszcze mnie atakujesz - dlaczegóż to sztyletem w plecy za przysługę i wsparcie mi odpłacasz kolego? Dalibóg, dlaczegóż?
[hr]
Jak widać człowiek uczy się przez całe życie, i ja dzisiaj chyba takowąż właśnie lekcję odebrałem - no weź okaż tu człowiekowi serce, a tak Ci odpłaci...
[hr]
KruszynaKSC Napisał(a):
> ZK w Korei nawet wygrali z Brazylia 9-0 w finale
> MS w pilce.... ;)
Serio? A tego to chyba nie słyszałem... Jak rozumiem transmisja była tylko radiowa, czy może wideo też dali radę ogarnąć? :)
Wiesz... ale te rzuty za 8 pkt to oni mają tak naprawdę-naprawdę. Nie wiem na jakich zasadach, ale wiem, że w ichnich przepisach takie są.
powiem Wam że mentalność sanockich kibiców zastanawia mnie nie od dzisiaj,
od kilku lat zawsze w okresie PO temat się nasila, kiedyś straciłem trochę czasu na debatę z takim jednym myślicielem i drugi raz nie dam się wciągnąć :)
w momencie kiedy wszystko układa się po myśli powyższych kibiców mamy do czynienia z tzw "koneserami hokeja"
jest wtedy wiele analiz dotyczących techniki , taktyki , transferów itd - to się nazywa w ich mentalności "kibicowaniem bez net-napinki"
rozpisują się o rozwoju dyscypliny , zachowują pozorny obiektywizm , stosując jak dla mnie taką postawę wyższości (zresztą nie mającej żadnego uzasadnienia)
kilka razy miałem możliwość na naszej hali obserwować ichniejszych , a dwa razy wymieniliśmy nawet poglądy.
usłyszałem pogadankę o pozytywnym kibicowaniu, o klimacie święta w Sanoku na każdym meczu i szacunku do innych drużyn.
i co ? i przychodzi PO
na hokej,net pod artykułami rynsztok
obiektywizm gdzieś znika , albo wygrywają miażdżąc nas pod każdym względem (taktycznym , technicznym i jakimkolwiek) albo jest spisek sędziów i zostali przekręceni.
jestem na hokeju od ponad 30 lat i powiem Wam że za starych czasów nasypu i pociągów, za takie bluzgi jakie dostajemy tam od nich to mieliby grubo p******e, i u nas i tam
Po PP w Kraków Arenie trochę przystopowali. Tzn. jeżeli nam cisną, to w sposób raczej niezorganizowany.
Załóżcie temat o kibicowaniu po sanocku...
Ehhh... Nie przyszedł mahomet do góry to góra przyszła do mahometa. A dokładniej nie chcieliście tarzać się w sanockim rynsztoku.net , to rynsztok przyszedł do Was ;)
Tomek1906 10/10
żółta kaczka Napisał(a):
> Ciarko generalnie wczoraj się obraziło - treneiro na konferencję nie przyszedł,
> przysłał asystenta, który generalnie miał postawę "oficjalną" i "lekko urażoną",
Z tego co wiem Rauhanenowi zmarła matka dzień prze meczem numer 3.
Nie uczestniczył w konferencjach po meczach 3 i 4 z tego co wiem.
żółta kaczka Napisał(a):
> Tam są w koszykówce podobno inne zasady i nawet
> jakiś rzut za 8 punktów jest. Myślisz, że
> spodobałoby się? :)
8 punktów jest podobno za celny rzut w ostatnich 3 sekundach.
Mają też rzut za 4 punkty - to rzut za 3 punkty przy którym piłka nie dotknie obręczy.
Możliwe. Nie wiem na milion procent, więc zarzekać się nie będę, przy okazji wyrazy kondolencji rzecz jasna.
Tzn. są dwie sprawy - jedna to co napisałeś i do tego, że Rauhanen wybitnie nie jest trenerem "konferencyjnym" ani nazwijmy to "otwartym", bo w zasadniczym na konferencję nie przyszedł chyba ani razu, dopiero tydzień temu.
Ale jest też i druga sprawa. Nie chcę z siebie robić "znawcy", bo to nie tak, ani zawodowiec ze mnie, ani jakiegoś wybitnego doświadczenia nie mam, zawodowcy to pewnie na takich konferencjach bywają co drugi dzień, a może i dzień w dzień czasem. Jednak od 3 lat bywam, więc trochę widziałem i "jak to się je" z grubsza wiem, zresztą licząc tylko konferencje hokejowe to gdyby sprawdzać listę obecności na konferencjach przy Siedleckiego, to za ostatnie 3 lata śmiem twierdzić, że frekwencją bije mnie tylko Rudi, ale mniejsza z tym. Przy okazji warto zaznaczyć, że takie konferencje uczą - uczą i zmieniają człowieka, nabiera się większego szacunku dla rywala, zmienia się na niego spojrzenie i generalnie "zbliża" w postawie i zrozumieniu, człowiek staje się naprawdę bardziej "prohokejowy" a mniej "zamknięty tylko na swój klub" niż wcześniej. Tak przynajmniej mi się wydaje, no ale to może tyle moja opinia. Chodzi mi o to, że wczoraj naprawdę było "elektrycznie". Trochę tych konferencji przeżyłem, no plus minus ze 60 i bardziej "elektrycznej" nie pamiętam, nawet jak 3 do jaja w decydującym meczu z Unią dostaliśmy, ani jak wyjeżdżaliśmy z serią 0-2 w plecy z Podhalem. Bez porównania. Danton odmawia wyjścia do wywiadu jakiemuś przyjezdnemu dziennikarzowi, i tak wyszło ok, bo Cichy zaraz przyszedł i sytuację obrócił na całkiem ok, no ale gość prosił o Dantona, na konferencji Demkowicz też jest "oficjalny" jak rzadko kiedy i widać z zachowania, że na sztywno jest... No to takie niekonkretne, niemierzalne sprawy, ale wyczuć to się dało.
Jest już do odsłuchania więc każdy niech sam oceni, wg mnie było trochę inaczej i nieco bardziej elektrycznie, ale w sumie może być i tak, że to tylko moja mylna ocena w "pomeczowej emocji".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)