Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Fotogalerie
    • Regulamin
    • Fotogalerie
    • (GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...

• Hokej
    • Rozpoczęto 31.01.2016 o 21:42
      Ostatnia aktywność 09.04.2016 o 13:12
      142302 wyświetleń
    • żółta kaczka

6.3K
      1.2K
    • 09.03.2016 o 18:19
      Post #1142414 09.03.2016 18:19
    No fakt mkp, masz chyba rację: był chłop - ni ma chłopa, się zniknął :) Natomiast agencie drogi - nie masz racji prosząc o interwencję kolegów karampuka i Wojcieszka, bo to nie tylko ich krajan, ale przede wszystkim fan Cracovii (tzn. "cracovi", ale chyba o nas mu chodziło), więc to bardziej Twoja brocha go dokształcić niż ich. Nie wierzysz - no to szybki risercz działalności kolegi napstera na Forum i masz jak na dłoni: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,2233818,2233887#msg-2233887 napster Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Siemka jestem z sanoka zalogowałem się tutaj bo > jeśli chodzi moje pasje to jeszcze lubię kopaną > i [b][u]kibicuje cracovi[/u][/b] w t-mobile Poza tym przecinków i polskich znaków kolega napster jak chce to chyba używać umie, ba nawet na pewno umie, a tym razem w grę wchodzi zapewne tylko kwestia motywacji. Nie wierzycie? No to lecimy z riserczem dalej, jak to Karvin ostatnio napisał - internet nie zapomina :) (chwałka mać, przy okazji tak sobie pomyślałem, że faktycznie nie zapomina i właściwie to na każdego z nas jak się uprzeć to paragrafy się na Forum takie znajdą, że hej!) http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,2186897,2237444#msg-2237444 napster Napisał(a): ------------------------------------------------------- > [b][color=#FF0000]Witam[/color][/b] mam do was takie zapytanie gdzie mog[b][color=#FF0000]ę[/color][/b] > znale[b][color=#FF0000]źć[/color][/b] hotel w [b][color=#FF0000]K[/color][/b]rakowie w odpowiednich cenach > dla mnie i dziewczyny i te[b][color=#FF0000]ż[/color][/b] nie daleko areny z > g[b][color=#FF0000]ó[/color][/b]ry by[b][color=#FF0000]ł[/color][/b]bym wdzi[b][color=#FF0000]ę[/color][/b]czny za jakie[b][color=#FF0000]ś[/color][/b] podpowiedzi > [b][color=#FF0000]pozdrawiam[/color][/b] Kolorowe oznaczenia i wytłuszczenie to już mój dodatek. Popatrzcie, no chwałka mać, nawet "witam" na wstępie i "pozdrawiam" na końcu było...
    • Senior

424
      5
    • 09.03.2016 o 18:21
      Post #1142415 09.03.2016 18:21
    Gdzie jest jest transmisja z jutrzejszego meczu? Patrzę na program tvp sport na jutro i nie widzę transmisji z hokeja tylko jakieś kopana :S
    • żółta kaczka

6.3K
      1.2K
    • 09.03.2016 o 18:23
      Post #1142416 09.03.2016 18:23
    Jutro nie ma transmisji tefałpe sport o ile mi wiadomo, tylko na sanockim ppv.
    • napster

14
      0
    • 09.03.2016 o 18:35
      Post #1142419 09.03.2016 18:35
    Jestem jestem , oprócz bramek w przewagach strzelacie bramki po rykoszetach ..... dobitkach.... zamieszaniach .... my strzelamy ładne bramki no ale cóż nam to daje , jeśli chodzi o screna postaram dostarczyć dowód dzisiaj co do koszykówki moja pomyłka inna drużyna posiada drużynę w kosza , co do meczu dwie kary z kapelusza ustawiły mecz tyle w temacie .
    • Leesior

11.5K
      3K
    • 09.03.2016 o 18:36
      Post #1142420 09.03.2016 18:36
    Wypociny niejakiego napstera przestałem czytać po pierwszym zdaniu. Do wywalenia i ban na 1906 lat. PS. To ostatnie to moja skromna sugestia do admina.
    • napster

14
      0
    • 09.03.2016 o 18:37
      Post #1142421 09.03.2016 18:37
    panie kaczka proszę mi powiedzieć czy ja tutaj wszedłem dzisiaj i obrażałem kogoś?, nie napisałem tylko o moim punkcie widzenia co do meczu .
    • starsza_pani

154
      0
    • 09.03.2016 o 18:38
      Post #1142422 09.03.2016 18:38
    Może to i lepiej, że nie będzie transmisji. To już chyba nie na moje nerwy:) A przegrywać też mozna z klasą. Ale to trzeba mieć. Klasę.
    • KruszynaKSC

19.2K
      20.8K
    • 09.03.2016 o 18:43
      Post #1142424 09.03.2016 18:43
    napster Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Jestem jestem , [u][b]oprócz bramek w przewagach > strzelacie bramki po rykoszetach ..... > dobitkach.... zamieszaniach .... my strzelamy > ładne bramki no ale cóż nam to daje[/b][/u] , YYY od kiedy liczy sie jak sie strzela bramki??Dla mnie nawet moze strzelic z Quuuutasa wazne zeby wpadlo i najlepiej do waszego worka.... Widziales kiedys zeby dawali punkty za gole strzelane po akcji czy z jak ty to nazywasz z przypadku?? Na pilke chodze 22lata a na hokej od czasow meczow z Podhalem za czasow Pawliuczenki,Primy,Fatikowa...Nie pamietam kurcze ktory to byl rok...i nigdy przenigdy nie widzialem zeby sedzia uznalgolapo przwerotce w pilceczy po koronkowej akcji w hokeju za dwa czy za trzy bramki... Bramka to bramka a jak masz jakies ale to idz na .....koszykowke tam sa punkty za jeden za dwai za trzy... Mozesz w jednej akcji nawet cztery punkty zdobyc....
    • żółta kaczka

6.3K
      1.2K
    • 09.03.2016 o 18:43
      Post #1142425 09.03.2016 18:43
    napster Napisał(a): ------------------------------------------------------- > panie kaczka proszę mi powiedzieć czy ja tutaj > wszedłem dzisiaj i obrażałem kogoś?, nie > napisałem tylko o moim punkcie widzenia co do > meczu . Panie napster - a w którym słowie ja napisałem że kogoś obrażasz? Bo tak się do mnie akurat widzę że doczepiasz, a to raz że kaczka to, a to teraz, że znów kaczka tamto - i tak sobie myślę: dlaczemu? Piszesz do mnie, że czy Ty kogoś obrażasz, a gdzie ja Ci to wysunąłem? Czy też tak po prostu do mnie uderzyłeś, bo kaczka kontrowersyjny i generalnie taką ma łatkę i opinię to do kaczki sobie strzelę? [hr] KruszynaKSC Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Bramka to bramka a jak masz jakies ale to idz na > .....koszykowke tam sa punkty za jeden za dwai za > trzy... Mozesz w jednej akcji nawet cztery punkty > zdobyc.... Kruszyna kolego, a może by tak kolegę napstera do Korelandii Północnej, tej od Kima, wysłać? Tam są w koszykówce podobno inne zasady i nawet jakiś rzut za 8 punktów jest. Myślisz, że spodobałoby się? :)
    • napster

14
      0
    • 09.03.2016 o 19:05
      Post #1142429 09.03.2016 19:05
    Panie kaczka, nie za bardzo mogę zrozumieć wklejenie przez pana kaczkę mojego zapytania dotyczącego noclegu przed mistrzostwami świata, panie kaczko nie prowadzicie zasłużenie w tej rywalizacji panie kaczko i inni napisanie że strzelamy ładne bramki jest podkreśleniem tego że gramy lepszy hokej , napisałem że strzelacie w przewagach po dobitkach w zamieszaniach dlatego nie jesteście lepsi ze sportowego punktu lecz bramka jest bramka to wiem i mnie też mało interesuje jak wpada ale czepianie się tego że podkreśliłem że my strzelamy ładne bramki jest nie na miejscu.
    • KruszynaKSC

19.2K
      20.8K
    • 09.03.2016 o 19:11
      Post #1142431 09.03.2016 19:11
    ZK w Korei nawet wygrali z Brazylia 9-0 w finale MS w pilce.... ;)
    • żółta kaczka

6.3K
      1.2K
    • 09.03.2016 o 19:18
      Post #1142433 09.03.2016 19:18
    Hmmm, sorry Ciebie, ale nie jarzę za bardzo, przyznam. Bo pijesz do mnie, a ja np. napisałem dziś, że "Kapica strzelił mądrą bramkę" - podtrymuję, bardzo mądrą bramkę zdobył, zaś opinii o urodzie niespecjalnie sobie przypominam, choć fakt, przyznaję, że ładne były, Wasza na 2-2 zresztą też całkiem ładna. Ale skądżeś mi akurat tą urodę goli wyjął, jak ja o tym ani słowa do tej pory??? Po raz kolejny więc pytam - dlaczego uderzasz do mnie, skoro co i raz powołujesz się na inne powody, a za żadnym razem uzasadnić ich nie potrafisz? Było o tym, że czy kogoś obraziłeś - wybacz, ale będę konsekwentny - gdzie Ci to zarzuciłem, a jeśli nigdzie to dlaczego o to się do mnie przyczepiłeś? Odpowiedz, proszę. A czemu wkleiłem tamto pytanie? A wyobraź sobie, że w Twojej obronie, przeczytaj proszę uważnie raz jeszcze, a na pewno nie umknie Twojej uwagi, że zarzucono Ci nieumiejętność posługiwania się znakami interpunkcyjnymi i polskimi - no to dowiodłem, że jednak potrafisz, że niesłuszny zarzut Ci postawiono. I pozwól że nieskromnie dodam - a Ty zamiast mi podziękować, choćby dyskretnie, na PW, to jeszcze mnie atakujesz - dlaczegóż to sztyletem w plecy za przysługę i wsparcie mi odpłacasz kolego? Dalibóg, dlaczegóż? [hr] Jak widać człowiek uczy się przez całe życie, i ja dzisiaj chyba takowąż właśnie lekcję odebrałem - no weź okaż tu człowiekowi serce, a tak Ci odpłaci... [hr] KruszynaKSC Napisał(a): ------------------------------------------------------- > ZK w Korei nawet wygrali z Brazylia 9-0 w finale > MS w pilce.... ;) Serio? A tego to chyba nie słyszałem... Jak rozumiem transmisja była tylko radiowa, czy może wideo też dali radę ogarnąć? :) Wiesz... ale te rzuty za 8 pkt to oni mają tak naprawdę-naprawdę. Nie wiem na jakich zasadach, ale wiem, że w ichnich przepisach takie są.
    • tomek1906

2.2K
      432
    • 09.03.2016 o 19:51
      Post #1142453 09.03.2016 19:51
    powiem Wam że mentalność sanockich kibiców zastanawia mnie nie od dzisiaj, od kilku lat zawsze w okresie PO temat się nasila, kiedyś straciłem trochę czasu na debatę z takim jednym myślicielem i drugi raz nie dam się wciągnąć :) w momencie kiedy wszystko układa się po myśli powyższych kibiców mamy do czynienia z tzw "koneserami hokeja" jest wtedy wiele analiz dotyczących techniki , taktyki , transferów itd - to się nazywa w ich mentalności "kibicowaniem bez net-napinki" rozpisują się o rozwoju dyscypliny , zachowują pozorny obiektywizm , stosując jak dla mnie taką postawę wyższości (zresztą nie mającej żadnego uzasadnienia) kilka razy miałem możliwość na naszej hali obserwować ichniejszych , a dwa razy wymieniliśmy nawet poglądy. usłyszałem pogadankę o pozytywnym kibicowaniu, o klimacie święta w Sanoku na każdym meczu i szacunku do innych drużyn. i co ? i przychodzi PO na hokej,net pod artykułami rynsztok obiektywizm gdzieś znika , albo wygrywają miażdżąc nas pod każdym względem (taktycznym , technicznym i jakimkolwiek) albo jest spisek sędziów i zostali przekręceni. jestem na hokeju od ponad 30 lat i powiem Wam że za starych czasów nasypu i pociągów, za takie bluzgi jakie dostajemy tam od nich to mieliby grubo p******e, i u nas i tam
    • agent44

6.1K
      1.7K
    • 09.03.2016 o 19:59
      Post #1142455 09.03.2016 19:59
    Po PP w Kraków Arenie trochę przystopowali. Tzn. jeżeli nam cisną, to w sposób raczej niezorganizowany.
    • D.J.Cat

2.8K
      266
    • 09.03.2016 o 20:19
      Post #1142465 09.03.2016 20:19
    Załóżcie temat o kibicowaniu po sanocku...
    • Rasputin

619
      0
    • 09.03.2016 o 20:50
      Post #1142478 09.03.2016 20:50
    Ehhh... Nie przyszedł mahomet do góry to góra przyszła do mahometa. A dokładniej nie chcieliście tarzać się w sanockim rynsztoku.net , to rynsztok przyszedł do Was ;) Tomek1906 10/10
    • raf_jedynka

3.3K
      26
    • 09.03.2016 o 22:01
      Post #1142500 09.03.2016 22:01
    żółta kaczka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ciarko generalnie wczoraj się obraziło - treneiro na konferencję nie przyszedł, > przysłał asystenta, który generalnie miał postawę "oficjalną" i "lekko urażoną", Z tego co wiem Rauhanenowi zmarła matka dzień prze meczem numer 3. Nie uczestniczył w konferencjach po meczach 3 i 4 z tego co wiem.
    • Kasztelan

54
      3
    • 09.03.2016 o 22:28
      Post #1142503 09.03.2016 22:28
    żółta kaczka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Tam są w koszykówce podobno inne zasady i nawet > jakiś rzut za 8 punktów jest. Myślisz, że > spodobałoby się? :) 8 punktów jest podobno za celny rzut w ostatnich 3 sekundach. Mają też rzut za 4 punkty - to rzut za 3 punkty przy którym piłka nie dotknie obręczy.
    • żółta kaczka

6.3K
      1.2K
    • 09.03.2016 o 22:44
      Post #1142507 09.03.2016 22:44
    Możliwe. Nie wiem na milion procent, więc zarzekać się nie będę, przy okazji wyrazy kondolencji rzecz jasna. Tzn. są dwie sprawy - jedna to co napisałeś i do tego, że Rauhanen wybitnie nie jest trenerem "konferencyjnym" ani nazwijmy to "otwartym", bo w zasadniczym na konferencję nie przyszedł chyba ani razu, dopiero tydzień temu. Ale jest też i druga sprawa. Nie chcę z siebie robić "znawcy", bo to nie tak, ani zawodowiec ze mnie, ani jakiegoś wybitnego doświadczenia nie mam, zawodowcy to pewnie na takich konferencjach bywają co drugi dzień, a może i dzień w dzień czasem. Jednak od 3 lat bywam, więc trochę widziałem i "jak to się je" z grubsza wiem, zresztą licząc tylko konferencje hokejowe to gdyby sprawdzać listę obecności na konferencjach przy Siedleckiego, to za ostatnie 3 lata śmiem twierdzić, że frekwencją bije mnie tylko Rudi, ale mniejsza z tym. Przy okazji warto zaznaczyć, że takie konferencje uczą - uczą i zmieniają człowieka, nabiera się większego szacunku dla rywala, zmienia się na niego spojrzenie i generalnie "zbliża" w postawie i zrozumieniu, człowiek staje się naprawdę bardziej "prohokejowy" a mniej "zamknięty tylko na swój klub" niż wcześniej. Tak przynajmniej mi się wydaje, no ale to może tyle moja opinia. Chodzi mi o to, że wczoraj naprawdę było "elektrycznie". Trochę tych konferencji przeżyłem, no plus minus ze 60 i bardziej "elektrycznej" nie pamiętam, nawet jak 3 do jaja w decydującym meczu z Unią dostaliśmy, ani jak wyjeżdżaliśmy z serią 0-2 w plecy z Podhalem. Bez porównania. Danton odmawia wyjścia do wywiadu jakiemuś przyjezdnemu dziennikarzowi, i tak wyszło ok, bo Cichy zaraz przyszedł i sytuację obrócił na całkiem ok, no ale gość prosił o Dantona, na konferencji Demkowicz też jest "oficjalny" jak rzadko kiedy i widać z zachowania, że na sztywno jest... No to takie niekonkretne, niemierzalne sprawy, ale wyczuć to się dało. Jest już do odsłuchania więc każdy niech sam oceni, wg mnie było trochę inaczej i nieco bardziej elektrycznie, ale w sumie może być i tak, że to tylko moja mylna ocena w "pomeczowej emocji".
    • Blizzy

3.5K
      2.3K
    • 09.03.2016 o 23:25
      Post #1142516 09.03.2016 23:25
    ŻK właśnie wysłuchałem konferencji i... mnie lekko zatkało, słuchając reakcji na twoją propozycję. Tzn. 3 na 3 w dogrywce. Argumentacja obu szkoleniowców jak dla mnie idiotyczna.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)

Goście (2)
    • Główna
    • Działy i kategorie