potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> .Chyba nie myślisz w ptasim móżdżku że na
> realizacje celów starczy 20-25 mln budżetu .
Wypunktowany pewnie sam się poczułeś, skoro obsunąłeś się do poziomu obrażania.
Chyba zapomniałeś gdzie jesteś i że odzywasz się do kibica Cracovii, być może o znacznie dłuższym stażu. Mogę mieć inne zdanie, ale w ten sposób do nikogo sie nie odzywałem. Prostak jesteś i tyle. Spadaj gościu i kiś się w swoim obłędzie. Z mojej strony masz już spokój - pernamentny Ignor.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
tak, tak, tak konserwo....jesteś jedyny inteligentny na tym forum, reszta to ciemnogród nic nie rozumiejący :D oczywiście, że byłem złośliwy, bo jak Cię czytam, to w większość swoich opinii na forum, wkładasz dodatkowo złośliwe punktowanie innych piszących. Kibic Cracovii jest różny, ale każdemu zależy na sukcesie Cracovii, a w to wpisuje się też chęć oglądania w koszulkach w Pasy jak najlepszych zawodników. To jest normalne, że kibic chce transferów i dotyczy to Legii, Bayernu, Barcelony czy naszej Cracovii. A Ty to wpychasz w takie rozważania, że to może być ze szkodą dla klubu. Kibic na całym świecie chce sukcesów, zwycięstw, jak to fajnie podkresla Karvin, zawsze gramy o MP. Lata posuchy w Cracovii, pozostawiły piętno w dywagacjach o budowie klubu. Przecież ComArch nie jest na Kałuży od roku, dwóch czy nawet pięciu. Jest już ponad 10 lat. To wystarczający okres do domagania sięsukcesó, a do tego są potrzebne mocne transfery.
Odpłaciłem ci tym samym konserwa .Zobacz na swoje posty i poczytaj jak sam się odzywałeś i to nie tylko do mnie ..Nie ja to zacząłem .
Jak będziesz szanował innych to ciebie też będą szanować .Ian to dobrze podsumował i jak celnie .
Merytorycznie twój post jak zwykle nic nie wnosi .Nie masz nic na zbicie argumentów Sterby ,ani tym bardziej na pytanie dotyczące zwiększenia budżetu by twoje wizje dominacji mogły się ziścić.
Co do transferów mamy 2 solidne dziury i należało by je załatać póki nie będzie za późno .Kontuzja Jaro powinna być tu przestrogą i biciem na alarm póki jest jeszcze czas.Jego zastępca zrobiony trochę na siłę Hubert słynie z nóg ze szkła.
młodyStrażak Napisał(a):
> Powtórzę o co mi chodzi. Nasz sukces to jeden
> wielki przypadek - PRZYPADEK.
Idź i powiedz to zawodnikom i trenerowi w twarz. Może..może Ci wytłumaczą ten "przypadek"
proponuję założyć jeszcze jedno forum: Nawalanki
i do niego kierowani byliby wszyscy "dyskutujący" z taką "klasą" jak potter ;)
(pewnie zaraz się dowiem jaki mam móżdżek)
Bucky Nome Napisał(a):
> młodyStrażak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Powtórzę o co mi chodzi. Nasz sukces to jeden
> > wielki przypadek - PRZYPADEK.
>
> Idź i powiedz to zawodnikom i trenerowi w twarz.
> Może..może Ci wytłumaczą ten "przypadek"
On pisał, że przypadkowo posiadamy taką drużynę, a nie, że ta drużyna gra dobrze przez przypadek.
Ale na czym polega ten "przypadek"
Na tym, że odpalił Kapustka, Dąbrowski, Rakels, Covilo, Jaroszyński i Cetnarski.
Tomex szanuje cię tak jak innych .Konserwa długo pracował na to co dostał .Ian Thorpe to opisał wręcz modelowo .
To nie jest problem na linii konserwa -potter .To problem na linii konserwa -inni kibice Cracovii śmiący mieć inne zdanie od jedynego guru inteligentnego jaśnie pana konserwy.
Filipiak powiedzial to nawet, wszystko co dobre zaczelo sie od Trenera Zielinskiego.
Klub powinien dać możliwości trenerowi do powtórzenia rezultatu. Lewego obrońcy szukamy od roku , typowej "9" też nie ma dalej. Mowienie o fazie grupowej to niesmaczny zart. Na samym koncu bedzie tak ze winnym jest JZ...
Transfery sa na razie na srodek tabeli, sklad mamy na 4 miejsce. Prosta matematyka, pierwsza "8" bedzie sukcesem.
Może pomysł z Maciniakiem nie jest taki zły?
Nie byłem jego "fanem" ale napewno pewniej czułem się przy nim na LO niż przy Hubercie.
Może znowu Zieliński przywróci następnego kopacza na poziom solidnego piłkarza.
Miejsce Adasia jest w polityce. Zielinski odbudowal pilkarzy ktorzy mieli umiejętności czysto pilkarskie (Cetnar Dabrowski). Marciniak bazuje na wydolnosci i bieganiu. Nie przeskoczy nigdy pewnych rzeczy.
morata Napisał(a):
> Miejsce Adasia jest w polityce. Zielinski
> odbudowal pilkarzy ktorzy mieli umiejętności
> czysto pilkarskie (Cetnar Dabrowski). Marciniak
> bazuje na wydolnosci i bieganiu. Nie przeskoczy
> nigdy pewnych rzeczy.
Dokładnie tak, nie potrzebujemy tego jeźdźca bez głowy. Przebiegnie kilkadziesiąt metrów żeby zacentrować w trybuny i tak kilka razy na mecz.
Co do Marciniaka wiadomo jakie ma wady .Ich nie wyeliminuje .Oby tylko nie zakontraktowali kogoś gorszego.
a ja bym się nad Marciniakiem zastanowił. Nie mamy w chwili obecnej LO a mieliśmy zakontraktować dublera dla Jaroszyńskiego. Teraz mamy ogólnie lipę. Jaki Marciniak nie był, ale pewien poziom trzymał. W Górniku się wyróżniał, w Cracovii poziomu nie zaniżał w słabo grającej ogólnie drużynie. Klub go chciał pozostawić, ale chciał spróbować chleba za granicą. Teraz wraca z pewnie nowym doświadczeniem. Być może przy naszym trenerze by zagrał na wyższym poziomie, bo zdrowie do biegania to on ma.
Marciniak jeśli jest w formie to jest całkiem solidnym piłkarzem. Chciałbym przypomnieć, że był nawet w reprezentacji próbowany. Problemem u Adama jest, no właśnie... forma
Marciniak?To już lepiej żeby jakiś junior grał,szanujmy się.
ian thorpe Napisał(a):
> Być może przy naszym trenerze
> by zagrał na wyższym poziomie, bo zdrowie do
> biegania to on ma.
skąd taki pomysł ? wcześniej można wyczytać, że to wszystko jest przypadek. Nie zgadzasz się z kolegami ?
Jeżeli tylko jest taka możliwość to Zielu chętnie by go wziął pytanie tylko czy ego Filipiaka pozwoli na jego powrót bo poszło przecież o różnice w nowym kontrakcie dla niego .
kkk84 na ,,bezrybiu i rak ryba ''-mogą nas zaskoczyć ,,wzmocnieniem ''ala golkiper z rezerw katowic .
To już wielu woli to co pewne ale z wadami .Marciniak wady ma i pewnych rzeczy już nie poprawi .Zalety wymienił Ian płuca do biegania i ja dołożę do tego waleczność i serducho.Klub zna ,piłkarzy również odpada problem aklimatyzacji.
pasywpasy dał tu podstawowe pytanie w jakiej formie fizycznej jest ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)