W miejsce Kapustki - Starzyński wydaje się być idealny!
[b]500 tys. euro za reprezentanta kraju to śmiech na sali.[/b]
Po co płacić 1,5 mln złotych za no-name Rece, który nigdy nie grał w ekstraklasie, jak jest na wyciągnięcie ręki gość który pociągnął KGHM do medalu. Ofertę śmiesznej Pogoni powinniśmy przebyć bez problemu
To tylko kwestia determinacji
Osobiści czekam też na Sylwestrzaka, Mazka i ewentualnie Furmana
Reca mnie nie przekonuje za te pieniądze - to będzie powtórka ze Zjawińskiego
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Transfer Starzyńskiego to byłby hicior. Może ktoś przeczyta nasze posty i weźmie sie za robote :D
U nas nie ma kominów płacowych a Starzynski grać za drobne nie będzie. ...
Starzyński nie powtórzy już takiej rundy , to jak z kupowaniem akcji w momencie najwyższej ich wartości(później cena spada i są straty). Reca/Mazek to inwestycja , poza tym mamy Cetnara , który jest lepszy od Starzyńskiego .
CRACOVIAzNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W miejsce Kapustki - Starzyński wydaje się być
> idealny!
>
> 500 tys. euro za reprezentanta kraju to śmiech na
> sali.
>
> Po co płacić 1,5 mln złotych za no-name Rece,
> który nigdy nie grał w ekstraklasie, jak jest na
> wyciągnięcie ręki gość który pociągnął
> KGHM do medalu. Ofertę śmiesznej Pogoni
> powinniśmy przebyć bez problemu
>
> To tylko kwestia determinacji
>
> Osobiści czekam też na Sylwestrzaka, Mazka i
> ewentualnie Furmana
>
> Reca mnie nie przekonuje za te pieniądze - to
> będzie powtórka ze Zjawińskiego
Reca to zupełnie inny piłkarz niż Starzyński. Tu nie ma co porównywać. Reca ma robić to co Mazek czy Karaczanakow - "rwać" skrzydło i celnie dośrodkować. Może być i Reca (lewe skrzydło), i Mazek (prawe), i Starzyński (środek). Chociaż Starzyński to konkurencja dla Cetnara, a skrzydeł nie mamy :)
Ponieważ w Zawiszy zaczęły się problemy może tan zrobić małe "zakupy". Jest tam taki napadzior, wysoki 193 cm, Szymon Lewicki - trochę Rasiaka przypomina ;) Są jednak tacy, co lubią twardych i wysokich napastników. Dobrze gra tyłem do bramki ;)
CRACOVIAzNH Napisał(a):
> Reca mnie nie przekonuje za te pieniądze - to
> będzie powtórka ze Zjawińskiego
Kompletnie nie widzę analogii co do Zjawińskiego. Kupowanie kogos w tym wieku wiąże się bardzo często z pózniejszym niepowodzeniem. Facet miał bodajże 28 lat jak do nas przechodził i był bez gola w ekstraklasie. Już wtedy Mazek fajnie się pokazywał w Dolcanie i nawet wypracował parę bramek Zjawińskiemu. Co do Recy to chłopak ma spory talent, wiele ekspertów go chwali. Zwrócił na siebie uwagę czołowych klubów ekstraklasy i ma 20 lat.W takim wieku do ekstraklasy trafiał Lewandowski i też wiele klubów chciało go w swoich szeregach. Jeśli się sprawdzi to może pójść np. za dziesięciokrotność tej sumy. Za Kapustkę fajna opcja. Co do Starzyńskiego to już go raczej nie sprzedamy. Z resztą to jest pozycja Cetnara, który jest od niego w mojej opinii lepszy. Bardziej potrzebny nam skrzydłowy.
Ja też nie porównywałbym Recy do Zjawińskiego. Nie są w tym samy wieku i zupełnie inaczej rokują
Jezu jak dobrze, że nie wzieliśmy tego kabotyna...
http://weszlo.com/2016/06/04/sezon-sie-skonczyl-a-mojta-ciagle-strzela-teraz-samoboje/
jak myślicie będzie jeszcze coś przed euro?
Tak, sześć dni.
Les Napisał(a):
> Jezu jak dobrze, że nie wzieliśmy tego
> kabotyna...
>
> http://weszlo.com/2016/06/04/sezon-sie-skonczyl-a-
> mojta-ciagle-strzela-teraz-samoboje/
jego piłkarskie życie naznaczone jest misją ...
tam gdzie gra zawsze spada ...
dlatego nic bardziej mnie nie ucieszyło ostatnio jak wiadomość że idzie do gts ...
:D
Les Napisał(a):
> Jezu jak dobrze, że nie wzieliśmy tego
> kabotyna...
>
> http://weszlo.com/2016/06/04/sezon-sie-skonczyl-a-
> mojta-ciagle-strzela-teraz-samoboje/
Ciekawe co na to kibice gts :)
Brać Starzyńskiego .To jest piłkarz reprezentacyjny o bardzo dużych umiejętnościach .Tu nie ma co porównywać do niego ,,pobożnych życzeń ''czyli Recy .
Starzyński-Mazek -Sylwestrzak -Nespor i 2 bramkarz .Gramy o MP .
potter Napisał(a):
> Brać Starzyńskiego .To jest piłkarz
> reprezentacyjny o bardzo dużych umiejętnościach
> .Tu nie ma co porównywać do niego ,,pobożnych
> życzeń ''czyli Recy .
>
> Starzyński-Mazek -Sylwestrzak -Nespor i 2
> bramkarz .Gramy o MP .
Nespor? :? To nie jest piłkarz dobry do naszego stylu. Nie pogra z Cetnarem :(
KamilloLce Napisał(a):
> M. Kmita na Twitterze sugeruje, że Jaroszyński
> może odejść. Ciekawe ile jest w tym prawdy..
Rozmawiałem dziś z Pawłem - nigdzie się nie wybiera w najbliższym sezonie. Priorytet to Cracovia i Młodzieżowe Euro w 2017.
super, manager Pawła powiedział nam w gazecie już kilka dni temu, że nigdzie się Jaro nie wybiera.
kkk_84 Napisał(a):
> super, manager Pawła powiedział nam w gazecie
> już kilka dni temu, że nigdzie się Jaro nie
> wybiera.
ale info ze żródła ma większą wartość, aniżeli druga ręka:)
Szuwarku, to była całkiem luźna rozmowa z Jaro, który za rok się żeni, może w Holandii, a może w Anglii .
jancrac Napisał(a):
> Szuwarku, to była całkiem luźna rozmowa z Jaro,
> który za rok się żeni, może w Holandii, a
> może w Anglii .
To proszę przeczytać co ja napisałem? że najbliższy sezon w Cracovii:)
Panowie ja nie mam nic do tego Recy i chętnie też bym go wypróbował w Cracovii czy odpali,
[b]ALE[/b] znając naszego Dobrodzieja obawiam się, że jak zapłaci za jego transfer 1,5 mln to następne transfery gotówkowe obejrzymy przed kolejnymi eliminacjami i to do Ligi Mistrzów :)
Powiedzmy sobie szczerze - czy on jest wart takich pieniędzy?
i kogo to jest pomysł, aby go sprowadzić?
Jeśli stoi za tym Zieliński to jestem na TAK, ale jeśli optuje za tym Tabisz lub ktoś inny i namawia Ziela na ten ruch to ja jestem na NIE
NIECH o wszystkich transferach decyduje JACEK ZIELIŃSKI - wtedy jestem spokojny, a trener bierze za nie odpowiedzialność
PS. Sylwestrzak mówił w czwartek, że do piątku podejmie decyzję ws. przenosin do Krakowa lub gdzieś indziej - na razie cisza...
a jego akurat widziałbym do rywalizacji/zmiany na lewą obronę lub pomoc. W Koronie przeciwko nam jak grał ZAWSZE był wyróżniająca się postacią. Ponadto jest charakterny - a Zieliński takich szuka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)