Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z całym szacunkiem dla Seby ale czasy piłkarzy
> przewracających się o własne nogi w Cracovii
> minęły, mam nadzieje że bezpowrotnie. Fajny
> chłopak, nasz wychowanek ale po prostu słabiutki
> zawodnik.
Turbokozak :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Pasiasty92 Napisał(a):
> Z całym szacunkiem dla Seby ale czasy piłkarzy
> przewracających się o własne nogi w Cracovii
> minęły, mam nadzieje że bezpowrotnie. Fajny
> chłopak, nasz wychowanek ale po prostu słabiutki
> zawodnik.
Ale to właśnie się zmieniło w jego graniu po powrocie do Polski - trzyma się dobrze na nogach, nieźle drybluje i na dodatek widzi kolegów i zagrywa celnie.
To jeśli towarzystwo go nie bada to Garbarnia szykuje wzmocnienia na baraż? :D
Ktos sie mnie pytal co mysle nt sprowadzenia Mójty to mu odpowiedzialem,ze skojarzy mi sie to z czasami,kiedy przychodzili do nas zawodnicy pokroju Derbicha.
Żarko Napisał(a):
> Ktos sie mnie pytal co mysle nt sprowadzenia
> Mójty to mu odpowiedzialem,ze skojarzy mi sie to
> z czasami,kiedy przychodzili do nas zawodnicy
> pokroju Derbicha.
Albo i gorzej - pokroju Mateusza Ż. :D :D :D
Derbich przychodził do nas z 1 ligi, Mójta był jednak zawodnikiem e-klasy.
Nie widzę innego [u]realnego[/u] kandydata na LO z ekstraklasy prócz Mójty i Sylwestrzaka . A kolejny obcokrajowiec to nie jest dobry pomysł .
Dajcie już spokój z Mojta. Całe szczęście jest w Myślenicach i niech się tam kopię po czole.
docent Napisał(a):
> Derbich przychodził do nas z 1 ligi, Mójta był
> jednak zawodnikiem e-klasy.
No to Żytko, Sasin, Kulig i cała masa innych tego typu szrotów.
Kulig swojego czasu grał bardzo dobrze. Nie nazwałbym go szrotem.
Żytko zawsze był piłkarzem na 1ligę, nie na ekstraklase. Sasin grając w Lechu a pózniej w Koronie, był uznawany za utalentowanego zawodnika, pózniej zaliczył zjazd ale jechał na nazwisku i jedzie dalej grając w Łecznej. Typowa zapchajdziura. Kulig gdy grał u nas to na początku był uznawany przez wielu forumowiczów za jednego z lepszych naszych piłkarzy i wtedy ktoś mądry wpadł na pomysł aby zaproponować mu kontrakt na 6 lat!! Większa głupota niż 10 lat dla Stawowego. Nie idzcie tą drogą!! :) Każdy pamięta jak te historie się kończyły.
Na LO widziałbym u nas Dziwniela, ale nie wiem czy dalej leczy kontuzję w Szwajcarii.
gargamel9998 Napisał(a):
> Na LO widziałbym u nas Dziwniela, ale nie wiem
> czy dalej leczy kontuzję w Szwajcarii.
Bardzo rozsądna propozycja, trener poza tym współpracował z nim w Ruchu z tego co pamiętam .
Gergel? My chyba pół ligi sondujemy. Albo to gierki managerów.
Ale fajnie to brzmi - jeśli wmieszał się w to prof. Filipiak, to Śląsk nie ma szans przebić go finansowo! >:D<
Gergel w miare ciekawa opcja ale czy to piłkarz ?
Trzeba będzie powołać radę ekspertów, którzy będą orzekać, czy dany skórokopacz to piłkarz, czy też nie.
no cóż, gdyby wykorzystał Gergel "patelnię" w ostatnim meczu w Niecieczy, to Górnik by nie spadł...oby kiedyś do takiej sytuacji nie doszło w Pasach przy tym kopaczu... Steblecki ? Jak spadniemy do IV ligii to może pomagać w walce o awans, a o jego grze w I drużynie, chcę jak najszybciej zapomnieć.
a kto będzie orzekać czy dany Forumowicz to ekspert czy też tzw "nieekspet"
no cóż dziś też się nie dowiemy o tym 3cim transferze
oby jutro :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)