Vola1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Furman to zatruta legła chora głową. Osobiście
> bym go u nas nie chciał :).
To nie jest przypadkowy piłkarz, coś tam potrafi... Duma dumą, ale jest szansa pokazać ległej (oj jak ja jej nie lubię :X), że popełnia błędy, które my potrafimy skrzętnie wykorzystać. Po drugie piłkarz taki spiąłby poślady w meczu ze stolycą - i kto wie - może o wygraną byłoby wówczas łatwiej, hmmm... ::o
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Furman ciekawa opcja jak na naszą ligę pytanie o formę za dużo to ostatnio nie grał
Wolski przez kilka lat prawie w ogóle nie grał.
Bardzo fajnie się prezentował na wypozyczeniu w cwks, sam sie dziwiłem czemu kupują Borysiuka zamiast korzystac z opcji pierwokupu . Na ŚP ciekawa propozycja. Ta pozycja wymaga wzmocnienia, mamy tylko Dabro i Miro/ewentualnie Budzika.
Ależ oczywiście, że byłby to świetny transfer. Jeszcze stosunkowo młody piłkarz, ale nadal rozwojowy, ambitny. To, że odbił się od ligi francuskiej kompletnie o niczym nie świadczy. Przykłady Wolskiego i Starzyńskiego są chyba więcej niż wymowne.
nie jestem fanem jego talentu ale nie mówię nie. może mimo wszsystko czegoś się jeszcze nauczył za granica
200% poparcia dla Furmana. Wciąż młody, a jednak dobrze ograny na poziomie Legii.
Mnie tylko w tym artykule wklejonym w watku z newsami nie podoba sie stwierdzenie,ze mialby zastapic Kapustke. Juz nawet nie chodzi o placz po odejsciu Kapustki, tylko o to,ze maja inne atrybuty. Kapustka potrafi grac do przodu, natomiast Furman w mojej opinii tej cechy nie posiada. Ja osobiscie uwazam Dabrowskiego za lepszego zawodnika, ale pewnie dlatego nie jestem trenerem w ekstraklapie.
To zdanie o niczym nie świadczy. Dziennikarz tak sobie napisał i tyle.
MakuKSC Napisał(a):
> Mnie tylko w tym artykule wklejonym w watku z
> newsami nie podoba sie stwierdzenie,ze mialby
> zastapic Kapustke. Juz nawet nie chodzi o placz po
> odejsciu Kapustki, tylko o to,ze maja inne
> atrybuty. Kapustka potrafi grac do przodu,
> natomiast Furman w mojej opinii tej cechy nie
> posiada. Ja osobiscie uwazam Dabrowskiego za
> lepszego zawodnika, ale pewnie dlatego nie jestem
> trenerem w ekstraklapie.
Niektórzy dziennikarze to znają się na swoim fachu jak Ulatowski na trenerce. Piszą często takie właśnie głupoty. Jak przechodzi to tylko po to aby wzmocnić rywalizację i powiększyć pole manewru na DP, gdyż będziemy mieli sporo meczów w sezonie. Miro i Dąbrowski to troche za mało. Poza tym każdy kto ma oczy i minimalną wiedzę na temat futbolu to nie będzie nawet porównywał Damiana do przereklamowanego grajka. Na polską ligę jako rezerwowy, fajny pomysł. Oczywiście za rozsądną kasę.
Nie tylko my tracimy na braku dodatkowego przecinaka ale sami Miro i Damian też się nie rozwijają tak szybko z braku konkurencji. To byłby dobry ruch.
Cracoviarkalech Napisał(a):
> MakuKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
[...]
>
[b][u]> Niektórzy dziennikarze to znają się na swoim
> fachu jak Ulatowski na trenerce.[...][/u][/b]
made my day
A za kogo Furman miałby grać w podstawowym składzie? Bo nie sądzę żeby przychodził do nas na ławkę.
Miszczu2007 Napisał(a):
> A za kogo Furman miałby grać w podstawowym
> składzie? Bo nie sądzę żeby przychodził do
> nas na ławkę.
Myślę, że to nie jest problem "za kogo", ale "co sam" potrafi dać drużynie. Dobrego piłkarza nie można zastąpić - ma coś, czego inni nie mają :)
będą rywalizować o trener wybierze najlepszych. kartki, kontuzje itd napewno swoje minuty dostanie. a jak trener zdecyduje ze jest lepszy niż Dąbrowski to Dąbro będzie siedział. w czym problem?
Wydaje mi się, że Furman nie jest lepszy od Budzika i Covilo (o Dąbrowskim nie wspominając). Widziałbym go w składzie jako podstawowego zmiennika, ale podejrzewam, że on sam chciałby przyjść tu jako gwiazda i mieć zapewniony pierwszy plac.
Miszczu2007 Napisał(a):
>... że on sam chciałby
> przyjść tu jako gwiazda i mieć zapewniony
> pierwszy plac.
Tez mi sie wydaje,ze jego ego nie pozwoli mu na siedzenie na lawie, ale moze spokornial po nieudanych saksach.
Furman jako uzupelnienie/rezerwowy - nastaly lepsze czasy dla kibicow Pasow:)
Może wygrać rywalizacje z każdym, przecież o to tu chodzi. 37 meczów w lidze, kilka w PP i europejskich, trener chce 5 konkretnych transferów i ten wygląda konkretnie, a ile ma wspólnego z rzeczywistością to nie mam pojęcia.
Furman nie jest lepszy od Dabrowskiego? Dawno go nie widzieliśmy, dla przypomnienia film jak grał w Legii
https://www.youtube.com/watch?v=zDtuqV_A_eE
Wobec sytuacji kiedy kontuzje i kartki spowodowały brak w składzie defensywnego pomocnika wyrażnie widać, że trzeci piłkarz /prezentujący wysokie umiejętności/ jest w tej formacji niezbędny .Raz, że wzrośnie rywalizacja a dwa, że trener będzie mial większy wybór .Jak dla mnie to Furman na tak .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)