Na skrzynce zaproszenia na konferencję też nie ma.
A z innej strony, zastanawia mnie od dawna (nie po dzisiejszym hat-tricku) co jest nie tak z Szewczykiem, że nie dostaje prawie w ogóle szans.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
mcz_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ok 20 spotkań i w niej jesteśmy :D
To mniej niż 37 meczów ligowych, a później kilka rund eliminacji do LM.
Może to, że hat-trick'a strzelił w czwartej klasie rozgrywkowej...?
Klaudi a co ma być nie tak ?Zieliński jest dużej klasy fachowcem -skoro nie wystawia go to znaczy że to jeszcze nie ten moment .Byłem dziś na rezerwach na tle słabizny czyli Hutnika brylował co nie znaczy że to samo było by w ekstraklasie .Sytuacji było na 10 goli ..
Tam inni zawodnicy-dużo lepsi .Klub powinien go wypożyczyć na rok do 1 ligi by regularnie grał .
kludi Napisał(a):
> Na skrzynce zaproszenia na konferencję też nie
> ma.
> A z innej strony, zastanawia mnie od dawna (nie po
> dzisiejszym hat-tricku) co jest nie tak z
> Szewczykiem, że nie dostaje prawie w ogóle
> szans.
Też mnie to zastanawia w czym taki zjawinski jest lepszy.. i ku.rwa nie mogę sobie na to pytanie odpowiedzieć ani logicznie, ani fantastycznie.. to wie tylko Jaco :)
proszę Was, porównujecie strzelca hat-tricka do króla strzelców 1 ligi :)
gadget Napisał(a):
> proszę Was, porównujecie strzelca hat-tricka do
> króla strzelców 1 ligi :)
Taki z niego krUl jak z Koziej du.py trąba. Coś mu się pepeszka zacięła, nie może się chłopak odblokować, chyba jakiś clomid trzeba mu zapodac.
A co do transferów to są dwa transfery najlepszych graczy dzisiejszego meczu drugiej drużyny do pierwszej i wygrał H. Adamczyk i K. Szewczyk, koniec transferów na dziś. Dziękuję, dobranoc
Zgodnie ze słowami trenera Zielińskiego, Szewczyk był największym wygranym letniego okresu przygotowawczego rok temu. Łapał się do 18 meczowej ale nie wykorzystał swojej szansy. Potem nawet w rezerwach się zaciął.
Teraz na wiosnę z Lechem, Lechią czy Legią miał nagle dostawać kolejną szansę? Bądźmy poważni, walka była na noże, u przeciwników co drugi piłkarz to były lub obecny kadrowicz i mamy nieogranego gościa z III ligi na nich rzucać?
Pora na wypożyczenie do I ligi i regularną grę albo walka w okresie przygotowawczym o więcej szans (na początek w PP albo z amatorami w pierwszej rundzie LE).
Panowie słowo przewodnie to "wzmocnienia" prawda ? Wzmocnienia , czyli że kupowani muszą być lepsi od tych których już posiadamy.W pucharach to będzie (niestety) krótki epizod ale w następnym sezonie pora wydymać legię nie mówiąc o Derbach 2 razy wygranych - mam nadzieję....
Zieliński dał radę odbudować Cetnara, to idąc dalej tym tropem mamy:
-Pawłowskiego z Korony,
-Przybeckeigo z Pogoni,
-Malarczyka w Anglii.
-Szczepaniaka z Bielska (no dobra on trochę już w tym sezonie pogral - ale w Auxerre zapowiadał się jeszcze ciekawiej),
Poza tym są:
Taki Furman i Majewski (teraz chyba w Grecji?) ale mnie zupełnie nie przekonują.
Za to Pawłowski, Szczepaniak i Malarczyk wydają mi się możliwymi wzmocnieniami - kwestia tylko czy warto ryzykować?
Przybecki? To może wyrzućmy Zielińskiego i weźmy Stawowego. Na pewno odbuduje jeszcze Piotrka Gize.
No właśnie dywagacje pomiędzy kopaczami i para piłkarzami.Cracovia wymaga WZMOCNIEŃ a nie tanich ćwierć-piłkarzy.
To i ja się zabawię.
Dla mnie ten kielecki kierunek jest dobry i na miarę naszych możliwości: Sylwestrzak, Cabrera, Jovanović- każdy z nich albo wskoczyłby do składu od razu, albo byłby wzmocnieniem.
Z zawodników Zielińskiego- może znowu wchodzi w grę wypożyczenie Rudnevsa? Jego sytuacja w Hamburgu się przecież nie poprawiła, a nasza się polepszyła.
Axe- Ty się znasz na lidze słowackiej. Co się dzieje z Nicolasem Gorosito?
Ja powiem tak jest Węgier lewy obrońca znakomita lewa noga może grać na stoperze i prawdopodobnie będzie Jovanović i Szczepaniak.
Propozycje Przybeckiego to można dawać jak się go nigdy nie widziało na oczy. Chłop nie gwarantuje że w rezerwach będzie wiodącą postacią. Ciekawi mnie za kogo ma grać Jovanović w pierwszym składzie skoro to takie wzmocnienie, choc płakać nie będę jak się pojawi. Pomny jednak tego jak wygląda kwestia zatrudniania zawodników w Cracovii i faktu że budżet płacowy nie jest z gumy obawiam się że jego zatrudnienie zablokuje kolejne transfery. 2-3 przychodzi, zatem co najmniej 2 musi odejść. Jest na to szansa ale co dalej?
Jovanović gwarantuje poziom i jednocześnie nie będzie marudził, że mało gra. A w tym sezonie zagrałby sporo - całą wiosnę łataliśmy dziurę na jego pozycji. To jest pozycja bardzo ważna, w której braki widać od razu.
Stoperów chcecie pięciu na dwa miejsca, ale na trzeciego defensywnego, gdzie też gramy dwójką, już wam żal.
dddarek Napisał(a):
> Jovanović gwarantuje poziom i [b]jednocześnie nie
> będzie marudził, że mało gra[/b]. A w tym sezonie
> zagrałby sporo - całą wiosnę łataliśmy
> dziurę na jego pozycji. To jest pozycja bardzo
> ważna, w której braki widać od razu.
>
> Stoperów chcecie pięciu na dwa miejsca, ale na
> trzeciego defensywnego, gdzie też gramy dwójką,
> już wam żal.
a skąd to wiesz?
Jovanovic to bardzo dobry zawodnik .Defensywny pomocnik potrafiący grać do przodu .Równie dobrze może grać za Budzika albo być dla niego konkurencją .Trzeba się liczyć z odejściem Dąbrowskiego i nie mamy pewności że już to nie nastąpi w zimie .
Z Korony to bym brał w pakiecie Cabrera ,Sylwestrzak ,Jovanovic i przy dojściu Węgra tak jak pisze Focus ,Szczepaniaka i wykupieniu Vestenickiego kadrę mamy zamkniętą poza rezerwowym bramkarzem .Tu bym nie ryzykował ze Stępniowskim tylko brał Zubasa a Stępniowskiego wypożyczył do 1 ligi z opcją natychmiastowego powrotu .
Przy kontuzjach ,kartkach mamy na newralgicznej pozycji spokój .
Budżet z gumy nie jest ale trzeba się spodziewać kilku odejść z takiej grupy zawodników jak Zjawiński ,Zejdler,Diabang .Trzeba by pomyśleć o wypożyczeniu do 1 ligi Szewczyka ,Adamczyka .Pyrdka .Tu mają małe szanse na grę a po sezonie w 1 lidze to mogą to być zupełnie inni piłkarze.
Żadnych wypożyczeń,odchodzą Zejdler, Zjawiński (prawdopodobnie), Karaczan (prawdopodobnie), a jeszcze nikogo nie pozyskaliśmy. Wypożyczać można jak się ma nadmiar. Żaden zespol, który wypożyczy od nas zawodnika nie gwarantuje mu stałego miejsca w składzie. W nowym sezonie III liga bardzo mocna
jesli bedziemy grali na trzech frontach to kadra musi byc szeroka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)