Skończył im się pakiet netu z Orange. 20-go maja nowy cykl rozliczeniowy to wtedy podadzą nazwiska 10 nowych piłkarzy.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Kamiński? Przecież tego drewna nie da się wyheblować już. Polczak jest 10 razy lepszy od Niego.
Fanatyk_1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spokojnie, dostałem informacje, że informacje o
> transferach będą trochę później bo narazie im
> internet wysiadł.
Ponoć Tabisz próbuje się na lewo podpiąć do sieci,żeby jak najszybciej ogłosić transfery...
Jak mu się nie uda ma iść do McDonalda na Wielickiej,tam jest godzina Wi-Fi gratis.
Spokojnie Panowie, 19:06 coraz bliżej ;) i skończą się spekulacje :D
mcz_ Napisał(a):
> Jeżeli [b]planujemy fazę grupową LE[/b]
Coś mi uciekło?
Był jakiś oficjalny komunikat???
i już po 19:06 i cisza :D
Spokojnie worki z pieniędzmi ktoś musi Tabiszowi do pokoju przytargać a Siemion w podróży reszta urlopy :/
Ale osochodzi? Przecież nazwiska już się pojawiły. Nikt nie mówił o zawodnikach. Czytajcie/słuchajcie uważnie!
a poza tym nie przypominam sobie aby było doprecyzowane, o którą środę chodzi. Środa jest co tydzień...
Transfer Ortegi był ogłoszony po 23:00 z tego co pamiętam , a jak nie to wypada tylko czekać do jutra na jakiegoś newsa :)
rozrabiaka Napisał(a):
> przegorzalik Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > "Do środy powinny się pojawić nazwiska
> dwóch
> > nowych zawodników." - J.Filipiak - może
> > chodziło mu o przyszłą środę :S
>
> A ile tych baniek na transfery mamy?
>
> Zaczyna się... :D :D :D
Chyba baniek .... z mlekiem !!! ;)
Byle do 13 czerwca kilku nowych się pojawiło. Wiecie... Jeden z naszych byłych trenerów przepowiedział kiedyś, że Cracovia będzie pierwszym polskim klubem w XXI wieku który będzie grał w Lidze Mistrzów... I tak sobie myślę - jak będą te wzmocnienia, wygramy Ligę Europejską, to z automatu mamy w przyszłym sezonie fazę grupową LM :D Przepowiednia się sprawdzi? :D
No rzeczywiście. Otworzyła nam się autostrada do LM:)
Jak myslicie , internet na Wielickiej tylko padl czy zawodnicy nam sie wykruszyli tuz przed podpisaniem kontraktu ?
...juz tak czesto to przerabialismy ...
leszeczek Napisał(a):
> No rzeczywiście. Otworzyła nam się autostrada
> do LM:)
Czy nie powinien zatem powstać wątek "Nasi europejscy rywale..." ;)
Na pierwszy ogień mógłby pójść dzisiejszy mecz finałowy. Warto przyglądać się grze naszych przyszłych rywali.
Ok 20 spotkań i w niej jesteśmy :D
Wracam spokojnie z silki z mysla, ze poczytam juz wizje odnosnie wkomponowania nowych zawodnikow w sklad, ilosc bramek i asyst na jakie mozemy liczyc z ich strony,a tu tylko szydera na forum. Moze chodzilo o popielcowa 2017?
Mieli się pojawić dwaj nowi w środę, ale nic generał nie powiedział, że zostaną tego dnia przedstawieni ;) Testy medyczne te sprawy :) No dobra, ja też dzisiaj nasłuchiwałem wieści i zawiedziony jestem...
Zawodnicy już pewnie są tyle że kto jak kto ale Jakub i Janusz lubią medialny szum .Jak by dziś podali to nie było by tej otoczki .
.Czyli konferencja -nikt nic nie wie a tu niczym króliki z kapelusza wyskakują .Zapewne jutro tak będzie.
Potter ledwie odpuścił codzienne Tabiszowanie na forum a tu mamy Ligę Mistrzów w hokeja, el LE w piłkę, czarno widze ten powrót:X
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)