Bardzo dobra wiadomosc, czyli pewnie z Kartoszkina zrezygnowano skoro nie zaprezentowano ich obu.
-
-
transfery 2016 - fakty, życzenia, plotki
A z tym Kartoszkinem, to było w ogóle jakieś inne źródło niż portal?;)
Kartoszkin jest napastnikiem, więc zatrudnienie Turonia nie koniecznie może oznaczać rezygnację z Kartoszkina.
Albo mamy jeszcze kogoś innego na oku .
FAJNIE z Davidem Turonem byleby tylko był w formie jak w ubiegłym sezonie !
Aktualnie mamy
9 defensorów ,czyli jednego ponad normę (troszkę za mało ,tak mi się wydaję ?)
15 napastników czyli 3 ponad normę plus zawodnicy CLJ Cracovii n,p Gawlik ,ale to już naprawdę głęboka rezerwa !!
Reasumując aktualnie nie mamy nawet 5 całych formacji ,a to chyba się wydaję konieczne do walki o majstra ?
Jeszcze jedno wzmocnienie wydaję się konieczne !?
uzasadnienie
Pozostałe drużyny w PLH tez maja podobnie jesli chodzi o ilość ,ale do nich po zasadniczym sezonie dołączą zawodnicy z U -20
co prawda nie jakieś super wzmocnienia ,ale na pewno ograni ,My tam nie mamy nikogo!!
Mi coś jakoś tak podszeptuje że to jeszcze nie wszystko, tzn nie że na pewno będzie, ale tak sobie myślę że staramy się żeby ktoś jeszcze był (?)
ŻK, mam to samo przeczucie.;)
Niestety transfery do hokeja zakończone. Nasz trener ma zrobić wynik tym co ma.
kastor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niestety transfery do hokeja zakończone. Nasz
> trener ma zrobić wynik tym co ma.
Mysle ze ma jeden z najlepszych skladow jakimi dysponowal podczas pracy w Cracovii...
Nawet na 100lecie chyba nie byl tak mocny.
Ejj Kruszyna, zastanów się trochę.
Owszem, ma zdecydowanie mocniejszy skład niż w ostatnich dwóch sezonach. To na papierze.
Co innego jednak cv zawodników, a co innego ich aktualna forma i chęć do rywalizacji o miejsce w składzie (u nas brak tego zjawiska z przyczyn oczywistych).
Zbiegowie z Nowego Targu czy jeszcze bardziej Sinagl to nie są ci sami zawodnicy co w minionych sezonach.
Zwycięstwo w sezonie zasadniczym IMHO jest wypadkową różnej formy zamieszań u rywali oraz naszej względnej stabilizacji.
[quote=KruszynaKSC]
Mysle ze ma jeden z najlepszych skladow jakimi dysponowal podczas pracy w Cracovii...
Nawet na 100lecie chyba nie byl tak mocny.
[/quote]
Skład może i najmocniejszy, ale i rywale znacznie silniejsi.
MAKSYM KARTOSZKIN W SANOKU
http://www.sts.sanok.pl/news/598-maksym-kartoszkin-w-sanoku
,,O zawodnika zabiegała drużyna w Krakowie, ale w ostatniej chwili nie wyrażono zgody na taki transfer i już dziś spodziewamy się go w Sanoku. ''
kto tej zgody nie wyraził??
*REVENATOR* Napisał(a):
>
> kto tej zgody nie wyraził??
Wąż kieszeniowy?
Czyli RR chciał, ale Kubuś dał czerwone światło.;)
No żesz kurwa!!! Brak słow.
CHT Napisał(a):
> Czyli RR chciał, ale Kubuś dał czerwone
> światło.;)
Albo Profesor. To on podejmuje decyzje.
Kruszyna, sterby
Skład mamy słabszy. Wtedy mieliśmy zawodnika przewyższającego całą ligę o klasę. Reszta zespołu na podobnym poziomie co wtedy..
Problemem u nas jest obroną, więc się nie dziwię.
sterby Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
>
> >
> > kto tej zgody nie wyraził??
>
> Wąż kieszeniowy?
Musiałby być jakiś mega ten wąż; prawdziwy dusiciel. Bo żeby gościa na te 2 miesiące nie pozwolił zatrudnić.... Ja p....lę, "potwór" wręcz.
Pewno jeszcze zobaczymy tego Kartoszkina w Cracovie,, jeśli Sanok przejdzie JKH, co wydaje się dość prawdopodobne.
Zdecydowanie jest to wąż dusiciel, dusiciel budżetowy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)