To kto organizował obóz w Hiszpanii, jaka agencja menedżerska, że takie jaja wychodzą ze sparingami? Przecież ponoć wszystko było dograne i ogłoszono, z kim gramy!
-
-
Plan przygotowan do rundy wiosenno-finalowej 2016
te nasze sparingi teraz = trening, gdyby nie te zespoły z 3 ligi, to byśmy grali między sobą...
> docent Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ciekawe, bo ja po jego strzale nie słyszałem
> > wybuchu śmiechu tylko "brawo Ryman". Widzę
> że
> > masz jakiś problem.
>
https://youtu.be/7AVMTBTGsR0?t=1h42m34s
pilkarz ekstraklasy :D
ps. Ciekawe czy juz znalezli ta pilke :D
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > docent Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Ciekawe, bo ja po jego strzale nie
> słyszałem
> > > wybuchu śmiechu tylko "brawo Ryman". Widzę
> > że
> > > masz jakiś problem.
> >
>
> https://youtu.be/7AVMTBTGsR0?t=1h42m34s
>
> pilkarz ekstraklasy :D
> ps. Ciekawe czy juz znalezli ta pilke :D
Specjalnie chyba uciąłeś to, co zrobił tuż przed strzałem :)
Czy na tym zgrupowaniu gramy jeszcze jakiś sparing?
Też odnoszę takie wrażenie, że pod kątem sparingpartnerów to ten obóz trochę niedopracowany. Wśród rywali na tym obozie "wisi" jeszcze Levante, ale bez konkretnej daty rozegrania sparingu.
już się z tym kiedyś spotkałem, że tzw organizator, menadżer w ramach umowy zapewnia zakwaterowanie, wyżywienie, boiska, siłownię, basen etc i przeciwników do gier kontrolnych.
z tym Levante i Lokomotivem mógł być chwyt reklamowy. pewnie przebywają w tym samym czasie w pobliżu.
teraz na gwałt szukają pewnie kogoś ale jest weekend i będzie trudno nawet o hiszpańskiego piątoligowca.
jak już ktoś pisał trza znaleźć jakiegoś Piasta i grać.
Ciekawe kto organizuje to zgrupowanie. W przeszłości organizator odpowiadał za sparingi i nie było takiego burdelu - wiadomo było kto i kiedy. Czasami po prostu grany był nadprogramowy sparing, kiedy się z kimś na miejscu dogadali. A teraz wygląda to na całkowitą amatorkę. Czyżby znowu jakaś opcja oszczędnościowa na zasadzie, że jakoś to będzie? Mam nadzieję, że to oszczędności przeznaczone na nowego napadziora.
Ja bym rozgrzeszył klub, to pierwszy chyba obóz w Hiszpanii, więc zapewne brakuje tam kontaktów. Taka Legia trenuje pierwszy raz na Malcie i też gra sparingi z jakimiś "ogórkami"...
Nie jest to pierwszy obóz w Hiszpanii. Poprzednim razem dało się w Hiszpanii ogarnąć sparingpartnerów, bez żadnych niepewności.
Dokładnie tak
Oby to była cisza przed burzą.
cisza o sparingach jest taka ...
że jest aż za cicho ...
samymi treningami formy się nie zbuduje ...
... spokojnie ;) dziś odbyła się sesja zdjęciowa i gra wewnętrzna:)[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11215735_1003786476347643_783082993125298592_n.jpg?oh=fb486f597b3cd60d7b0972972eac0019&oe=5743774C&__gda__=1462244340_a5228a8c42b7b0e2091694fb01b17fd6[/img]
I znów Cracovia na czarno...
gorsze od tego jest napisanie tego w ten sposób jak powyżej
Jutro kończy się obóz, także nie nagraliśmy się zbyt wiele :)
świątnik Napisał(a):
> I znów cracovia na czarno...
Za dużo kompletów zamówiono,więc muszą je zużyć... ;)
Byle nie ciemne nastroje!!!
PierwszA 8 to cel !
świątnik Napisał(a):
> I znów [b]c[/b]racovia na czarno...
Jakbym był modem to za coś takiego byłby z miejsca BAN :X
Masz racje, na szybkości pisałem i nie zauważyłem ze mi małą napisało, ale juz poprawione
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)