jak działa skoro nie działa
-
-
:)-D TRENING NOWOROCZNY 2016 :)-D
Brawo dla strzelca pierwszego gola w 2016 roku .(:P)
Brawa i dla Budzika za druga bramkę . (:P)
Przecież relacja nie mogła działać bo jak już ktoś wcześniej napisał w Polsce rządzi PiS!
Sandomierski najlepszy na boisku!
Te młode chłopaki za kare musiały grać? Bo odnosiłem wrażenie że niektórzy chętnie zostaliby w szatni. Na marginesie dobrze ze jeszcze ktos w przerwie przypomniał sobie ze to jednak ma być dobra zabawa. Nie można tak było od poczatku skoro piłka w polu karnym do pierwszego gola parzyła strasznie :).
Sprawa jest prosta-wejściówki na TN powinny być nabijane na karnety i na bilety z ostatniego meczu ligowego u siebie..
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprawa jest prosta-wejściówki na TN powinny być
> nabijane na karnety i na bilety z ostatniego meczu
> ligowego u siebie..
były nabite na karnety, było napisane na oficjalnej.
na szczęście klątwa nie dosięgnie Kapustki.
pierwszy gol to ewidentnie bramka samobójcza.
Kapi nawet nie celował w stronę bramki.
kkk
Wiem, ale dołożyć do tego bilety z ost. meczu i po problemie:)
Jak ktoś nie był to tu fotki są, [url=http://lovekrakow.pl/galeria/trening-noworoczny-na-cracovii-zdjecia_2331.html]fotki[/url]
squier strat Napisał(a):
> na szczęście klątwa nie dosięgnie Kapustki.
> pierwszy gol to ewidentnie bramka samobójcza.
> Kapi nawet nie celował w stronę bramki.
...bramka Bartka jak "drut". Ciąg dalszy "klątwy":S
https://www.youtube.com/watch?v=jlzfK7lnwyk
wybrany przez Profesora szef działu sportowego interii Białoński w formie.
- żonaci kontra kawalerowie, strzelec pierwsze bramki i takie tam, pod koniec artykułu dodano, że w Krakowie też grano w samo południe.
http://zkarnego.interia.pl/odloty/news-w-tarnowie-zespol-kawalerow-pokonal-zonatych,nId,1947453
Kto nie był niech żałuje -mimo mroźnej pogody zabawa super ,mnóstwo ludzi na trybunach,nasze chłopaki popisały się kreatywnością i wcale nie było to odrabianie pańszczyzny bo widać było że sprawia im to autentyczną radość,
Tym razem Cetnar wodzirejem i to jeszcze jakim ;)
A co do Bartka - powtórzę,jak dogra do Euro to będzie cud ,
To prawda, widać że Cetnar dobrze się czuje u nas, ogólnie atmosfera w drużynie wydaje się być fajna, co zresztą widać było dziś na boisku. Szczerze powiem, iż obstawiałem mniejszą ilość ludzi na trybunach, ale mile się zaskoczyłem przychodząc na stadion - oby tradycja trwała wiecznie!
trening treningiem ,ale mnie najbardziej ucieszylo ze wrocil na stadion catering z Kabanosika! wrescie bedzie bardzo dobra jakosc jedzenia i dobre ceny.
quentin Napisał(a):
> Te młode chłopaki za kare musiały grać? Bo odnosiłem wrażenie że niektórzy chętnie zostaliby w szatni.
Odniosłem to samo wrażenie. Tacy zawodnicy rezerw w TN mają jedną z nielicznych okazji pokazania się szerszemu gronu kibiców. Z racji wieku i ponoć sportowych ambicji powinni też sylwestrową zabawę potraktować ulgowo. A dzisiaj nie potrafili piłki prosto kopnąć, że o zaangażowaniu nie wspomnę. Najpoważniej TN potraktował chyba Zejdler. Brawa dla pierwszej drużyny, za podejście do TN. Widać, że im jeszcze kopanie piłki sprawia radość.
quentin Napisał(a):
> Te młode chłopaki za kare musiały grać? Bo
Stary wyluzuj i najlepszego w nowym roku
to nie był mecz tylko show...
...i BARDZO dobrze chyba wreszcie znaleźlismy WŁAŚCIWĄ FORMUŁĘ treningu na nowym stadionie. Czasy poważnego meczu
1a na 2-ą przeszły do przeszłości bo po prostu nie ma żadnego sensu ryzykowanie zdrowia zawodników!!!
Dziś wszyscy z którymi rozmawiałem wychodzili mówiąc "FAJNIE BYŁO" a ostatnie ze 3y treningi jakies takieś smętne były "bez duszy"
ps: na murawie było oszronione i b.ślisko. Jakakolwiek poważna gra byłaby głupotą.
byQuKSC Napisał(a):
> http://ekstraklasa.net/sparingi/archiwum/cracovia-
> cracovia-ii,relacja.html?mecz_id=56851497fdeee45d5
> 348cdd8
>
> Kapustka strzela na 1-0
> Miejmy nadzieje ze klątwa pierwszego gola mineła
Ale Kapustka gola nie strzelił. Klasyczny samobój. Bramka Moskala.
Jakby nie było poszło w świat że bramkę zdobył Kapi,w każdym programie TV ,nawet w głównym wydaniu wiadomości podali że to on zdobył pierwszą bramkę .
I co najważniejsze - póki co nigdzie się nie wybiera ;)
Khalid ja jestem wyluzowany, pierwszy zespół po przerwie też był io to chodzi. Tylko że nikt mi nie wmówi że 4metrowe podanie do kolegi w trakcie takiej zabawy musi być zepsute :) przecież zwróciłem uwagę że wole zabawę co pokazał Sandomierski (strzał) lub Cetnarski ale bądźmy poważni akurat młode chłopaki mogły by na tle wygłupiających się starszych kolegów spróbować się pokazać kilkoma fajnymi sztuczkami, większym zaangażowaniem i dokładnością. Czego im życzę w nowym roku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)