akcja przy 3 bramce identyczna jak w meczu z nami
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 21 kolejki
Kosowski w canal+ : Piast i Lech to dwie najładniej grające drużyny w Polsce. Bo Cracovia to by mu już przez gardło nie przeszła, pies pieprzony!
Lech już przegrywa ...
... i bez Vacka też można coś ugrać (do przerwy) ;)
Kolejorz marnuje dwie 100% przy 0-0 Pawłowski, pod koniec połowy Linetty.
Thomalla z kolejną setką co nie zmienia faktu że Piast całkiem zasłużenie prowadzi, kontrolują mecz od objęcia prowadzenia.
Widocznie Lechowi nie służy mecz po pobycie w hotelu w Katowicach ;-)
Jeden przeciwnik nam odpada:P
No to w ekstraklasie wszyscy trenerzy ( lub tymczasowi) skonsumowali porażkę.
Gajos akurat nie jest najgorszy. Dla mnie Thomalla, Fromella, Kownacki, Dudka to dno
Wiedziały gały, co brałyB)-
Jak świat, światem nie pamiętam aby 3 dni przed wigilią był rozgrywany mecz ekstraklasy (lub 1 ligi) naszej kopanej:)
Mnie to wogóle nie przeszkadza
Jeżeli mogę to chciałbym ocenić grę poszczególnych formacji podczas pierwszej połowy w meczu "Podbeskidzia" z
"Śląskiem", oczywiście nie jestem fachowcem ,ale takiej tragedii dawno nie widziałem .
Bramkarz no może być, co prawda przepuścił strzał w środek bramki , ale wybronił kilka innych niegroźnych.
Obrona symboliczna.Pomoc nie istnieje. Atak szczątkowy.Ogólnie poruszają się jak smród po gaciach.
Wrocławscy zomofile na ich tle wyglądają przyzwoicie. Pajxało gra bardzo dobrze, no ale na szczęście są tam i prawdziwki jak chociażby Biliński i Kiełb. Nic, idę na emocjonującą 2 połowę. Bye.
ja bym tam chętnie na święta wybrał się na stadion jak w Anglii :)
Przy takiej cienkiej obronie jaką ma PBB, to Horoszkiewicz nawet nie załapał się do 18-tki meczowej - RPodoliński mocno go stresuje.:)
Ciekawe czy zajmą się zachowaniem Paixao zwłaszcza, że nie został ukarany przez sędziego.
W drugiej połowie Bielsko dużo lepiej , ale Biała nie nadążała, i nic im z tego. Szkoda.
Pajxało do więzienia.Lubie oglądać mecze dołu tabeli w które nie jestem zaangażowany emocjonalnie.
Wystarczy zapowiedziec kopaczom wpierdol po przegranym meczu i sa juz efekty !
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe czy zajmą się zachowaniem Paixao zwłaszcza, że nie został ukarany przez sędziego.
Nie wiem co zrobił Paixao (oglądałem tylko końcówkę), ale Kokoszka za pchnięcie korkami Demjana w głowę powinien dostać pauzę minimum na jeden mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)