zagra http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,38099,debiut-slowackiego-obroncy.html
-
-
[25] Gks Tychy vs CRACOVIA | piątek, 27.11.2015, godz. 18:00
Hehe, dobry myk. Tzn chodzi mi o to że to nie jest dzisiejszy news. To jest kropka w kropkę piątkowa wypowiedź Rudolfa po meczu z Sanokiem, tyle że puszczona dopiero dziś, żeby osobny i "nowy" artykuł był i więcej wejść. Ale treść jest 100% z piątku, z meczu z Ciarko :)
U nas brak 2 waznych zawodników. Tychy na fali. Jesli to sie zle nie skonczy mozna bedzie mowic o sensacji.
Tychy najpewniej bez Kartoszkina, Witeckiego, Jeziorskiego i na pewno tradycyjnie bez Sokoła, Woźnicy, Gazdy i Kuzina (albo kogokolwiek, kto się za niego pojawi, a chłop za darmo nie grał). Raczej nie ma się co powoływać na "braki kadrowe" w wypadku porażki.
Przegramy, bo na chwilę obecną, jesteśmy po prostu słabsi.
Fakt, mało dziś przesłanek do optymizmu, Tychy na fali, my dwie piątki w ataku mamy rozchwałkolone (Svitana i Kapica), do tego debiut w jednej formacji obronnej (czyli mało zgrana będzie) i wyjazd... To co? Zaczynamy już teraz opcję "na Teddy Bear Toss ich zrobimy"? :D
Czy będzie mecz transmitowany w malopolskatv?
Tak.
info dla jadących. Wczoraj zlikwidowano w Tychach Izbę Wytrzeźwień. Klientów odwoZA do Sosnowca. Tak więc ostrożnie.
To ja tu z siebie dziki entuzjazm usiłuję wykrzesać, a panowie skrzydełka podcinają.
starsza_pani Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ja tu z siebie dziki entuzjazm usiłuję
> wykrzesać, a panowie skrzydełka podcinają.
Ale to nie powinno podcinać skrzydełek. W końcu jak do Sosnowca wywiozą, to jest w dobrym kierunku i już kawałek powrotu będzie z głowy :P Także naprawdę nie ma się czym przejmować :D
żółta kaczka Napisał(a):
>
> Ale to nie powinno podcinać skrzydełek. W końcu
> jak do Sosnowca wywiozą, to jest w dobrym
> kierunku i już kawałek powrotu będzie z głowy
> :P Także naprawdę nie ma się czym przejmować
> :D
I spotkamy się wszyscy w niedzielę na Siedleckiego? Uff.
No nie wiem, nie wiem. To zależy ile w tym Sosnowcu trzymają i czy w weekendy z takiego przybytku uciech cielesnych wypuszczają, czy trzeba czekać do końca weekendu... Może ktoś odwiedzał to nam się pochwali ile trwają takie szybkie turnusy? :D
Spoko, w razie czego będziemy odbijać, zawsze chciałam wziąć udział w jakiejś porządnej zadymie:D.
A dzisiaj wygramy.
Wychodzi na to że z Tychami nie możemy wygrać ,
....ostatnio zgrywaliśmy się a teraz jak już się zgraliśmy to Tychy nam psikusa zrobiły i są w gazie :D
Ale jak już jesteśmy zgrani to wystarczy tylko zaczekać jak Tychy z gazu zejdą i zaczniemy robić formę na Play -Off :D
Najlepsza zadyma jaką na hokeju pamiętam, to była gdzieś w 2006, 2007 czy 2008. Stójka jeszcze wtedy była i przed derbami w balu ciulanym to było. Przyniósł ktoś szalik psiarni, zawiesił na płocie tym co wtedy był i podpalił. A szalik jak to szalik, nie dość, że z włókna sztuczne i farbowane to jeszcze psiarni był - dymiło i śmierdziało jak chwałka. Na stadionie, jak jest otwarte powietrze i przewiew to jakoś może da się znieść, ale w hali... smród był jak chwałka i tak zakopciło i zadymiło, że chwałka. Tak dymiło, że lepszej zadymy to ja nie pamiętam. Pamiętam za to, że po koronie, tzn. górze tych krawężników co były leciał w tamtą stronę ochroniarz z gaśnicą. Ale zanim doleciał to ludzie gościa skrzyczeli, że dymi i śmierdzi i żeby zgasił. No i gasił.
tak, zadyma jak chwałka była wtedy!
Wiedziałam, że za późno trafiłam na Siedleckiego, wiedziałam:(
A tymczasem Grman u nas na dwóch etatach będzie zasuwać. Oficjalnej nie da się nie kochać.
starsza_pani Napisał(a):
> Spoko, w razie czego będziemy odbijać, zawsze
> chciałam wziąć udział w jakiejś porządnej
> zadymie:D.
To już Pani Kochana nie te czasy, Tera UE , polityczna poprawność i co najwyżej "sędzia ch.j" mozna sobie pokrzyczeć. :D
Czasy jak podjeżdża autobus z 50-ą kibiców Stali Rzeszów pod stadion , do środka skacze 4 kamikadze ,autobus szybko odjeżdża i nie wraca... już nie wrócą [akurat stałem pod Algą z znajomym członkiem rady seniorów i widziałem zdarzenie. Pan przy okazji mi opowiedział jak w Chorzowie napadano na naszych kibiców przed wojną, demolowano samochody(Cracovii dużo zamożnej elity kibicowało), wyzywano etc. Jak widac kibice zawsze "się tłukli" ]
> A dzisiaj wygramy.
Oczywiście. Mistrz 2015/16 jest niewyjęty!
Dziś remis i potem wygrana!;)
starsza_pani Napisał(a):
> Wiedziałam, że za późno trafiłam na
> Siedleckiego, wiedziałam:(
Jak to na Siedleckiego (i nie tylko) jeszcze dawniej bywało, można poczytac np. w tym wątku:
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1335874,page=1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)