pa nie lepiej kulturalnie i prawdziwie???
wISŁA to hańba miasta,
wISŁA to jest nasz wróg,
wISŁY nienawidzimy,
bo to ZOMOWSKI klub.
-
-
(WIKTORIA)[17] gts - Cracovia 1 : 2
Najlepiej: 1-2-3 -> MAŁO!
Życzę sobie i wszystkim aby spełnił się mój dzisiejszy sen :) Na 1:0 Kapustka, a po bramce na 3:0 na stadionie zapanowała cudowna dla mych uszów cisza :) Nie napiszę jakim wynikiem mecz się skończył, ale biorę go w ciemno ;)
A tak już wracając ze świata snów do rzeczywistości, to chciałbym w końcu widzieć Pasy wygrywające na Reymonta, bo czegoś takiego jeszcze nie miałem okazji zobaczyć, do tego 3pkt. dałyby dość ciekawą sytuację w tabeli, tzn. trochę oddechu za grupą pościgową. Niech więc będzie nawet 1:0, byle tylko dla nas.
Coś mi się wydaje że przegramy..... Oby tylko mi się wydawało...
jasne że po 3:0 dla nas zapanuje cisza na stadionie, prędzej ze wściekłości stadion rozniosą:)
Źle Ci się wydaję. Remis jest pewny, ale chcemy więcej i to najlepiej w dobrym stylu tak by nie było wątpliwości że wygrał zespół o dwie klasy lepszy.
Już za 6 godzin bedę szczęśliwym człowiekiem... Właśnie wtedy skończy się pierwsza połowa, zawodnicy nasi schodzą do szatni z prowadząc 0-2 ;)
TYLKO 0-2? ;)
Jedziemy z nimi!
Dzisiaj zwycięstwem uderzymy w milicyjne serca!
Ale mnie już nosi..
A ja tam ze spokojem przyjme remis i dalsze bycie w tabeli wyzej niz one.
Mam tak samo jak Ty :)
Ileż to razy mieliśmy wygrać? Zapomnieliście jak wówczas zapanowała cisza czy to na forum czy na stadionie? I z tak słabym rywalem nie mieliśmy prawa stracić punktów?
Pamiętacie jesień? U siebie wygrywaliśmy a tu 2 minuta i 0-1 dla psiaków.
Ja przynajmniej liczę, że nasi będą zapierniczach na dupach, zę będzie walka i w środku pola zdominujemy . Jeżeli sobie w środku pola poradzimy i dołożymy skuteczność to wygramy.
Byle to nie była "skuteczność Jendriska" - 1 gol na 6 prób.
No i Cierzniak może mieć dzień konia
Ku pokrzepieniu serc dodam, że wtedy po bramce Jopa, Walas83 tak się cieszył, że aż się zgubił i już go nie odnaleźliśmy...
Strasznie wyrównane typy na Derby [url=http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/dla-kogo-derby-czytelnicy-lovekrakowpl-wybrali_11599.html]sonda[/url]
Wazne zeby nie przegrac, jesli sie nie bedzie dalo wygrac to trzeba zremisowac.Ostatni raz na Reymonta wygralismy w 1995r.
Bilans derbowych spotkań:
wygrana Wisły - 85
remis - 44
wygrana Cracovii - 61
Kiedy mamy poprawić te statystki jak każdy marzy o remisie? :S
Nie bierzemy jeńców! Tylko zwycięstwo!
CRACOVIA TYLKO ZWYCIESTWO
Ostatnio mało czasu na forowe klikanie. Ale dzis w kwestii formalnej trzeba.
To są już tylko Wielkie Derby. Żadne tam Krakowa.
Towarzystwo przyjeżdża z Myślenic i wynajmuje lokal na godziny.
Jedno co bez zmiany to wtsk.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 18ka na derby - Wójcicki już może grac?!
>
>
> Bramkarze: Krzysztof Pilarz, Grzegorz
> Sandomierski.
>
> Obrońcy: Luiz Carlos Deleu, Paweł Jaroszyński,
> Bartosz Rymaniak, Sreten Sretenović, Hubert
> Wołąkiewicz, Jakub Wójcicki.
>
> Pomocnicy: Marcin Budziński, Mateusz Cetnarski,
> Miroslav Čovilo, Damian Dąbrowski, Bartosz
> Kapustka, Mateusz Wdowiak, Łukasz Zejdler.
>
> Napastnicy: Erik Jendrišek, Deniss Rakels,
> Dariusz Zjawiński.
Jezu... Rymaniak to na bank się wysadzi....
Panuje mały spór jaki jest ulubiony kawałek Bartosza:
1. Reni Jusiss "Kiedyś Cię znajdę"
2. "Nie boje się gdy ciemno jest"
3. Tatu "Nas nie dogoniat"
Życzę sobie, żeby na kolejny mecz ligowy wątek został znowu założony przeze mnie. ;) TYLKO ZWYCIĘSTWO!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)