"Ciamajdan" chce zrobić konkurencje do Pasterki i zrobić KODerkę :D Oni są pie.rdo.lnie.ci :D
Soros przyznaje: „Popieram i finansuję KOD”
http://odbudowarp.pl/soros-przyznaje-popieram-i-finansuje-kod/
-
-
PIS wszystkiemu czyli...........
TRN_KRK w zasadzie miałem nie odpisywać bo twój post jest miałki,niemerytoryczny i byłby obraźliwy, gdyby ktos taki jak ty miał zdolność moralną by mnie obrazić.
Żyj w swoimPiSowskim matriksie.
Z wymienionych przez Ciebie "reform" tylko rozdawnictwo 500+ na kolejne dziecko wprowadzono realnie w życie, w moim przekonaniu ze szkodą dla gospodarki, ale niech tam. O mieszkaniach dopiero gadają i się dogadać nie mogą i ch. wie co z tego wyjdzie, a obniżką podatków ubawiłeś mnie do łez. Dokształć się, anie poddawaj wyłącznie propagandzie. Nie wiem jednak czy jesteś w stanie się dokształcić.
- Edytowany
Ze szkodą dla gospodarki to działano ostatnie 27 lat, jeśli tego nie widzisz to jesteś zwykłym kłamcą. A na kłamstwa nie chce mi się sprzeczać.
[color=#444444][size=small][font=Arial, sans-serif]Księga Przypowieści Salomona 16.18-19 mówi nam, że „pycha chodzi przed upadkiem, a wyniosłość ducha przed ruiną. Lepiej być pokornym z ubogimi, niż dzielić łupy z pyszałkami.”[/font][/size][/color]
[color=#444444][size=small][font=Arial, sans-serif]I dedykuję CI ten fragment jako osoba niewierząca, bo masz zbyt wysokie mniemanie o sobie.[/font][/size][/color]
Karvin, dla Ciebie - oficjalny wniosek o wszczęcie postępowania lustracyjnego
http://www.videofact.com/polska/buzek2.html
- Edytowany
[img]http://amerbroker.pl/files/abc%20KODu%202(1).jpg[/img]
http://amerbroker.pl/?go=content&action=show&id=176
TRN_KRK, rzeczywiście skromność i pokora przebija z każdej litery twoich postów.
Czy jeśli przez 27 lat Polska była rządzona źle, to mam się cieszyć, że teraz jest rządzona jeszcze gorzej?
Liczba pislandzkich patriotów na tym forum mnie przeraża. Może by tak ktoś wreszcie pomyślał o Polsce? I nie tylko w warstwie czczej gadki.
- Edytowany
[quote='TRN_KRK' pid='1207416' dateline='1482344805']
[quote='KruszynaKSC' pid='1207414' dateline='1482344698']
Ozdobili na swieta ogrodzenie swiezo co postawione pod sejmem ;)
[img]http://gif.wiocha.pl/images/e/5/e59e9627b6fd5f16e0f4f42166cfc985.gif?s=1482344487[/img]
[/quote]
Co to ma wspólnego z prawdą?
Ah, to kolejny silny argument przeciw PiSowi. Równie fantastyczny co tekst okularnicy od petru, że jak kaczyński zostanie wegetarianinem to w PL zakażą jedzenia mięsa.
Przykro mi Kruszyno, ale m.in. przez tego typu ludzi jak Ty, polską politykę uznaje się niskich lotów.
Dorosły typ, a wkleja jakieś obrazki i sili się na komiczne we własnym mniemaniu teksty. Gratuluję.
To jest poważny temat, to są powazni ludzie :D
[/quote]
A ja ciesze się że dzięki takim jak Ty tematy polityczne są samych górnych lotów i nie są wyspany mi z palca a samymi konkretami.
Aaa i przepraszam że żart z drutem mi się nie udał... cóż... zachowałem się jak gowniarz... Jak wogole mogłem zazartowac z PISU... za chwilę wręcz będzie mi smutno..
Kruszyna, czytaj wątek historyczny i śmieszności ;) Żartuj z PIS-u , humor wskazany :)
Są KODziarze i są kociarze ;)
[img]http://www.fakt.pl/m/crop/1200/0/faktonline/635609143424161110.jpg[/img]
[quote='ian thorpe' pid='1207435' dateline='1482348913']
Kruszyna, czytaj wątek historyczny i śmieszności ;) Żartuj z PIS-u , humor wskazany :)
Są KODziarze i są kociarze ;)
[img]http://www.fakt.pl/m/crop/1200/0/faktonline/635609143424161110.jpg[/img]
[/quote]
Oraz Ci co mają kota na punkcie władzy, jak ten pan na zdjęciu :)
[quote='leszeczek' pid='1207433' dateline='1482348055']
TRN_KRK, rzeczywiście skromność i pokora przebija z każdej litery twoich postów.
Czy jeśli przez 27 lat Polska była rządzona źle, to mam się cieszyć, że teraz jest rządzona jeszcze gorzej?
Liczba pislandzkich patriotów na tym forum mnie przeraża. Może by tak ktoś wreszcie pomyślał o Polsce? I nie tylko w warstwie czczej gadki.
[/quote]
Leszeczku, czym zatem rozni sie "pislansdzki patriota" od powiedzmy kodowskiego, nowoczesnego, peowskiego patrioty?
Dlaczego zalozyles ze teraz Polska jest rzadzona gorzej, a primo, czy w ogole moze byc rzadzona gorzej od tego co sie dzialo od tzw "odzyskania wolnosci"?
A na koniec czy mysleniem o Polsce jest dzialanie dywersyjne nowoczesnej, pelo i innych w celu przywrocenia starego ladu?
Zupelnie na marginesie to soros teraz pewnie chwyta sie za glowe i mowi do siebie cos w stylu: "Komu ja kur.. przelewam te pieniadze? Przeciez te gamonie szybciej doprowadza do rewolty w reichu niz porwa tlumy w Polsce. To mnie czasem zastanawia, widzac te nachalna nagonke na nasz kraj, czemu wybrali sobie za pacholkow takich kretynow(swieto 6 kroli, "bul", Pilsudski i zamach stanu po jego wlasnej smierci etc)?
ten kot to chyba nie na ośmorniczkach pasiony. Bo wtedy nie byłby aż taki tłusty ;)
---
źródła zbliżone do obozu waaadzy donoszą:
Naczelny Ekshumant PRL BiS (a może PRL PiS:)) Antonio "Che" Maciorra - po uchwaleniu odpowiednich zmian w ustawie o służbie wojskowej pozwalającej degradować osoby zmarłe, najpierw zdegraduje jaruzela i kiszczaka, a następnie wykopie i pozbawi stopnia hetmana Jana Sobieskiego
Misiewicz już tworzy uzazadnienie: "Jan Sobieski zwany Trzecim nie zasługuje na stopień wojskowy, albowiem był pierwszym w historii Polski komuchem. Pobił Turków, zamiast razem z nimi iść na Rosję"
dawaj dziadek ,
jeszcze dwa szybkie splunięcia i do porannego hattrika dokładasz wieczornego.
Lewy może się uczyć.
Potem - SPAĆ ! Bo rano musi być forma.
- Edytowany
Ian napisał:
"Ciamajdan" chce zrobić konkurencje do Pasterki i zrobić KODerkę
Teraz już wiem, :)
Ian dostał instrukcje z Ministerstwa Propagandy. :)
"Instrukcja dla posłów PiS. Mają powtarzać przekaz: protest pod Sejmem to ciamajdan. Opozycja zaś kieruje się nienawiścią. Najwięcej miejsca w instrukcji poświęcono postawie opozycji. To ona według autorów odpowiada za kryzys parlamentarny. Instrukcje, czyli tzw. briefy, dostają wszyscy parlamentarzyści PiS. Biuro prasowe klubu sugeruje w nich odpowiedzi na pytania, które politycy mogą usłyszeć w programach radiowych i telewizyjnych."...
.... i na forum internetowym najstarszego klubu w Polsce! :)
Eredin, znajdź polityka który powie, ze chce być w opozycji :) Nie, polityka polega na zdobyciu władzy poprzez wybory w demokratycznym państwie.:) Dlatego mówienie że ten czy tamten polityk dąży do władzy jako krytyka - jest śmieszne. Kaczor dla mnie numer jeden polityki w Polsce, uznany niedawno w Politico za osobę na czwartym miejscu, która w 2017 r będzie mieć wpływ na Europę. Takiego Tuska nawet nie było na liście. Śmieszą mnie te napinki typu, karzeł, kociarz, dyktator itd. Dla mnie polityka to skuteczność, a on ostatnio "wygrał" wszystko. Jeszcze tylko musi "wychować" następców, by ludzie znów w demokratycznych wyborach im zaufali. Chociaż, w przeciwieństwie do tej wrzeszczącej opozycji z "barykad", twarze młodszego pokolenia polityków PISu sa jak gdyby z innej bajki. Strasznie liczę na powstanie mocnej opozycji z ruchu MN, ruchu endecji itd. Coś, co da nowy impuls dla rozwoju Polski, a spory będą się kręciły wokół dobra własnego narodu.
Nie ma narodu. Są plemiona. Indianie też nie mieli narodu. Skończyli w rezerwatach.
ale Ty bredzisz Kibolu :) Mam Ci wkleić posty osób z Ciamajdanu ? Sami się podkładacie a później jakieś teorie piszesz....ludzie się brechtają to trzeba szukać wytłumaczenia. Pewnie nocne dyżury w Sejmie też wymysł propagandy :D KABARET :D Nie mam siły się nad wami znęcać ;)
Wasza twarz Michalczewski, za prochy i przemoc domową do pierdla trafiła. A taki "postępowy" był, patriotów uważał za ciemnogród itd. :) Lis mu okładkę dał w swojej "gazetce" która znowu zaliczyła silny zjazd ;) Ech....wali wam się ten lewicowy liberalizm ;)
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15645617_1333466933391253_1369734980_n.jpg?oh=b745cc55c3061635ea42ab90cccdbc36&oe=585DA763[/img]
- Edytowany
[quote='tomex' pid='1207444' dateline='1482352028']
---
źródła zbliżone do obozu waaadzy donoszą:
Naczelny Ekshumant PRL BiS (a może PRL PiS:)) Antonio "Che" Maciorra - po uchwaleniu odpowiednich zmian w ustawie o służbie wojskowej pozwalającej degradować osoby zmarłe, najpierw zdegraduje jaruzela i kiszczaka, a następnie wykopie i pozbawi stopnia hetmana Jana Sobieskiego
[/quote]
Przepraszam ze zapytam co Ci w tym przeszkadza ze Antek zdegraduje n.p resortowych prezesów gts-u ,cwks-u?lub ich kolegów?
to i tak za późno o 27 lat!!
- Edytowany
Gargas teraz na jedynce o Prezesie SA w Krakowie ... warto o sędziach pooglądać :)
Jak już jesteśmy przy obrazkach...
[img]http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_F43WSWpzgSfWwoqPmI9Eny0jj8mSeCLc.jpg[/img]
Ian, ja np. Prezesa bardzo cenię za intelekt i poczucie humoru oraz koty. Argumenty przeciwko niemu typu "nie ma konta w banku" czy "nie ożenił się" są debilne i świadczą o ułomności intelektualnej rozmówcy. Jakby jakiś celebryta powiedział, że nie ma konta w banku w imieniu walki "z krwiożerczym systemem bankowym" to by bił rekordy popularności jako niezależny i twórca nowego trendu. Przy jednoczesnym dobrym zdaniu o Prezesie uważam jednak, że b. dużą część jego działań jest długofalowo destrukcyjna, a w PiS wychowuje zastępy miernych, ale wiernych (jedyna nadzieja, że pałeczkę po nim przejmie Duda lub Morawiecki).
Nie widzę żadnej szansy w endecji (zresztą dla mnie zniknęła wraz z końcem II RP, a to co dzisiaj się pod nią podszywa to prymitywne popłuczyny) czy w obozie MN. Tam nie ma żadnych kadr, Polski nie buduje się na 32 rekonstrukcji historycznej czy 19 marszu ku czci żołnierzy wyklętych czy 294252940 marszu godności tylko na gospodarce, edukacji, biznesie, high-tech itd. , a do tych łbów to nie dociera.
PiS na razie ma dość dobrą sytuację polityczną min. z powodu beznadziejności opozycji. Alimenciarz to jakieś totalne nieporozumienie. PO i N. bez jakiegokolwiek pomysłu poza kąsaniem. Trochę się boję, aby lewactwo z RAZEM nie urosło w siłę (w sensie nie wlazło do parlamentu).
Mocno przeraża mnie to jak u wielu osób nie jest szanowana III RP, która mimo swych wad na tle państw bloku sowieckiego okazała się największym sukcesem (dane statystyczne nie kłamią). Przeciętny Polak ad 2016 ma nieporównywalnie większą siłę nabywczą i lepszy komfort życia niż Polak ad 1989. Zresztą przypomnijcie sobie jak wyglądała Polska w latach 90-tych, a jak wygląda teraz zanim zaczniecie znowu bezrefleksyjnie ją krytykować.
PS. Wbrew powszechnym opiniom i bredzeniu o tym jak III RP zdewastowała przemysł to mamy produkcję przemysłową wyższą prawie o 300% w porównaniu do 1989 roku. Ale lepiej ględzić i oczerniać państwo niż sięgnąć do statystyk.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)