Pomagierzy PiS-u. Bardzo ciekawe spojrzenie.
[url]http://wpolityce.pl/polityka/293602-biedron-sroczynski-i-inni-pomagierzy-pis-dopoki-opozycja-nie-zrozumie-ze-nie-ma-powrotu-do-symbolicznej-iii-rp-dopoty-kaczynski-nie-bedzie-mial-z-kim-przegrac[/url]
-
-
PIS wszystkiemu czyli...........
szaleniec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ha, ha, rmszar zaraz zarzadasz ksera przelewu ;-)
> to teraz ja zapytam- co podzialo sie w gospodarce
> zlego, ze wyniki finansowe panstwowych spolek
> polecialy? Jakis kryzys swiatowy?
Pytam po prostu, których kolegów wsparli? Znasz jakieś konkrety? Nie ksera przelewów, ale fakty.
Za chwilę sam zobaczysz jak to działa - mysle o związku hokeja.
Ale wróćmy do faktów, a nie przypuszczeń.
Jak to będzie w hokeju, to na tydzień przed walnym nje wiadomo.
Podczas spotkania ze swoim greckim odpowiednikiem, minister Antoni Macierewicz potwierdził zamiar wysłania na Morze Egejskie fregaty ORP Kościuszko. "Polska armia da swój wkład do realnego powstrzymywania naporu" - stwierdził szef MON-u.
Wizyta ministra Macierewicza była pierwszą wizytą szefa polskiego resortu obrony od 1992 r. Tematem dwustronnych rozmów były kwestie bezpieczeństwa na wschodzie i południu Europy. "[i]Musimy patrzeć na zagrożenia z południa i ze wschodu równocześnie. Polska będzie wspierała zawsze Grecję we wszystkich problemach, które się pojawiają i wiemy, że możemy liczyć na solidarność grecką[/i]" - powiedział polski minister.
rmszar Napisał(a):
> Ale wróćmy do faktów, a nie przypuszczeń.
>
> Jak to będzie w hokeju, to na tydzień przed
> walnym nje wiadomo.
Już wiadomo?
Już wiadomo. Teraz zobaczymy ile warte są słowa posła PiS. ;)
Adam Hofman wiceprezesem Polskiego Związku Piłki Ręcznej ha ha ha. TKM gorszy niż za komuchów z sld.
http://www.sport.pl/reczna/1,64983,20160950,pilka-reczna-adam-hofman-wiceprezesem-zwiazku-pilki-recznej.html#MTstream
Diego, a co to ma wspólnego z PIS ? Kiedyś członek tej partii, w przeciwieństwie do twoich ulubieńców odszedł gdy poszedł po bandzie. W chwili obecnej chyba bezpartyjny, wybrany przez niezależny związek sportowy....
Bardzo cieszy mnie, że wierzysz w to co piszesz (tzn, że ta nominacja nie ma nic wspólnego z PiS). Po prostu Adam całe życie poświecił szczypiorniakowi, wiec władze związku doceniły jego przymioty zarówno charakterologiczne, jak i merytoryczne. Co do moich sympatii to trafiłeś kula w płot. Moja sympatią jest antypis, bo PiS to najgorsza zaraza po komunistach, jaka dotknęła nasz biedny kraj.
Hahaha złodziej i oszust na kierowniczym stanowisku.Brawo pis za dobrą zmianę :D
jesteś uczulony Diego i da się to zauważyć po wpisach ;) uraza zazwyczaj boli tego co ją nosi, bo ten którego dotyczy, zazwyczaj ma to w .... a co do samego Hofmana, ma określoną rolę zobaczymy czy się sprawdzi, w komisji sportowej zasiadał, pewnie znajomości posiada. Pracę jak przeczytałem, będzie pełnił społecznie, chociaż wolę gdy się za pracę płaci, bo wtedy się więcej wymaga...ale cóż... szczerze, nie widzę związku z PIS-em, ale niektórzy wszędzie zobaczą coś, co chcą zobaczyć...ocenimy pracę :)
MARCIN QN Napisał(a):
> Hahaha złodziej i oszust na kierowniczym
> stanowisku.Brawo pis za dobrą zmianę :D
pomijając wątpliwą moralnie postawę w "podróżach", to co UKRADŁ Hofman, ze nazwałeś go złodziejem ? Konkretnie proszę. A co do samych "podróży" jak znam życie, to w każdej "fabryce" na delegacjach oszczędzają ;) Mógłbym napisać, każdy orze jak może, a nie orają tylko ci. co nie mają możliwości ;) Tak samo jak z obsadą stanowisk własnych dzieci. Gdybym był np. posłem, to bym wszystko zrobił, by moje dzieci zostały jak najlepiej "ułożone" życiowo. Ktoś kto twierdzi inaczej, bredzi. Kiedyś się spierałem z jednym fanatykiem w sprawie wręczenia kasy lekarzowi za zabieg, bo on twierdził, że by nigdy nie dał. A ja mam doświadczenie własne, ze gdy chodziło o mojego małego synka, to lekarzowi pewnemu wiele lat temu dałem kasę w podziękowaniu za zabieg operacyjny i znalezienie dogodnego terminu. Dlatego zawsze mnie śmieszą teksy na wyrost w takich przypadka "oszust, złodziej" itd. Bo nikt nie wie, jak by się zachował w danej sytuacji, dopóki by jej nie przeżył, lub gdyby nie pojawiła się okazja.
Hoffman obecnie jest kasjerem Pis . Ma firmę PR przez która przechodza rózne rzeczy. Obecnie odbywa się akcja przejmowania związków sportowych. Obiecuuje się działaczom kasę z panstwowych firm i co lepsza rzeczywiście ją się ząlatwia, oczywiście kosztem wyników spólek. Ale cóż w razie czego podniesie cię ceny prądu, energii itd.
Informacja z ostatniej w chwili : W Polskim Związku Piłki Ręcznej Adam Hofman będzie odpowiedzialny za organizację wyjazdów zagranicznych ;-)
Jeszcze półtora miesiąca temu miał sądowy zakaz zajmowania stanowisk państwowych. Teraz dostał pracę w Ministerstwie Spraw Zagranicznych i będzie zaangażowany w organizację lipcowego szczytu NATO w Warszawie. Jarosław Spyra to były esbek. W 2011 roku został skazany jako kłamca lustracyjny.
http://www.superstacja.tv/wiadomosc/2016-06-01/kompromitacja-msz-byly-esbek-przyjmie-delegacje-panstw-nato/
ian thorpe Napisał(a):
> MARCIN QN Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Hahaha złodziej i oszust na kierowniczym
> > stanowisku.Brawo pis za dobrą zmianę :D
>
>
> pomijając wątpliwą moralnie postawę w
> "podróżach", to co UKRADŁ Hofman, ze nazwałeś
> go złodziejem ? Konkretnie proszę.
twoje pieniądze
Pomijając zagraniczne i zdradzieckie targowiczan zdanie - chciałbym zwrócić uwagę na szczyt NATO i moją osobistą obserwację...
Do tej pory, wg słów Prezydenta Dudy i zdania wielu Polaków jesteśmy dla Paktu mniejszymi braćmi...
Historycznie, USA wymusiły na komunistycznych pookrągłowych władzach wstąpienie do Paktu pod warunkiem rehabilitacji Śp Pułkownika Kuklińskiego. To był jeden z warunków wstąpienia Polski do NATO, na który musieli się zgodzić Kwaśniewski i Miller - zgodzili się.
Obecnie - analogicznie myślę, że jednym z wielu czynników "sukcesów rozmów w Warszawie" może być ekstradycja Polańskiego...
Ja uważam, że dopóki USA jest naszym sojusznikiem nic nam nie grozi. Rosja to gówno, które nic nam nie może zrobić. No chyba, że nas zaataqje bronią nukleareną, czyli popełni samobójstwo.
Dobry Kacap, martwy Kacap.
Rosja zostanie wkrótce rozszarpana.
No to obyśmy się nigdy o tym przekonać nie musieli, bo zdaje się Ukrainie też USA integralność miały gwarantować, a jak się skończyło to wszyscy wiemy.
A ciekawe przez kogo niby kacapy mają być wkrótce rozszarpane ?
przeczytałem dzisiaj piękny komentarz Majewskiego, dziennikarza Wprost, " Jeśli PiS-owi poszedłby ten program mieszkaniowy Petru, Kijowski i Schetyna doczekają emerytury. W opozycji." .... Na 100% zapłaczą banki, które na różnych programach typu mieszkanie dla młodych, doiły ludzi z kasy na kredytach oraz oczywiście developerzy, którzy często tandetne mieszkania sprzedawali za górę złota. Tak czy siak, zjadacz chleba był dojony. Mam nadzieję, że program wypali a zwykły człowiek będzie mógł wynajmować mieszkania jak to jest na całym świecie. To jest dobra zmiana :) Jak ludzie dostaną (już dostają) 500plus, jak Szydło program mieszkaniowy wypali, to nie będą rządzić cztery lata ale 12. Dlaczego ? Bo przeciętny nasz rodak ma w tyłku TK, natomiast ważne dla niego jest możliwość życia w kraju w miarę normalnych warunkach egzystencji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)