8888
-
-
Typer frekwencji: [7] Cracovia- Pogoń Szczecin
8649
Panowie, za późno.
Przecież my jesteśmy dla forum a nie forum dla nas według niektórych.
7854
Redcclise, po co te złośliwości? Były brane pod uwagę typy podawane nawet na kilka minut przed meczem, to pojawiły się głosy, że ludzie sprawdzają na strefie kibica ilość miejsc i stąd tak dobrze typują. Jak rzucisz okiem do wątku z posumowaniami to zobaczysz, że sugerowano zamykanie na 3 dni przed meczem i tam też pojawiło się info, że będziemy się trzymać 48h.
P.S. "Przecież my jesteśmy dla forum a nie forum dla nas według niektórych." - rozumiem, że np. ja nie zaliczam się do kategorii "my"? Dziękuję Ci bardzo. Poświęcam swój czas, żebyś m.in. Ty mógł brać udział w tej zabawie. Chcesz, możesz Ty się tym zająć, no problem.
Alocha, wyluzuj.
Wiadomo, że się krytykujący nie zajmą, za bardzo cenią sobie swój czas. Oni są od dawania światłych rad. A Ty powinieneś słuchać, bo wiedzą lepiej.
Powyższy akapit odnosi się ogólnie do wszelkich światłych rad i komentarzy, niekoniecznie w tym wątku, choć wątek ten dał asumpt do powyższej konstatacji.
Czy jest jakiś wielki problem, by zamknąć wątek 48h przed meczem?
Ja ostatnio też nie zdążyłem przez nieuwagę i nie płaczę z tego powodu.
alocha wybacz, doceniam Twoją pracę, może - a nawet na pewno - niepotrzebnie to napisałem, emocje. Przecież świat się nie zawali jak nie zatypuję. Uważam tylko, że takie ograniczenie powinno się znaleźć jako informacja w pierwszym poście - nie każdy zna regulamin takich wątków na pamięć.
Chociaż ignorantia legis non excusat, wiem. Jeszcze raz sorry :)
otworzyłem sobie wątek aby zagłosować bo od tygodnia bez netu bylem ...
9471 ...
już zamykam ...
a jak głosowałem ze późno to trudno ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)