Ja mam naddzieje, że Stasiu ich zajechał "zmęczony,to zadowolony" heh http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/cracovia-narobi-w-stolicy-kolejnego-zamieszania_10750.html i nasi ich punkna
-
-
Legia Warszawa - CRACOVIA 18.10.2015 (niedziela) 18:00
Mała statystyka odnośnie bramkarzy:
Krzysiek Pilarz zagrał na Łazienkowskiej 8 razy i stracił 13 bramek (średnio 1,625 bramki na mecz) w tym 3 razy utrzymał czyste konto.
Grzesiek Sandomierski przy Łazienkowskiej wystąpił 5 razy i wpuścił 9 goli (średnio 1,80 na mecz), ale w każdym meczu tracił bramki, chociaż nie więcej niż 2.
Pod uwagę brałem wszystkie mecze ligowe i pucharowe.
Może jednak dać szansę Krzysiowi? :)
Są jakieś statystyki który z nich szybciej wykopuje piłkę? Bo to może mieć kluczowe znaczenie.
Wydaje mi się,że będzie więcej niż 10 rzutów rożnych...Wygramy,bo nogi legionistów nie poniosą(info pewne od Zbyszka Mandziejewicza).
Mam złe przeczucia.
Z jednej strony Nikolicie , Prijovicie i nowy bolszewicki trener który jeżeli pochodzi z tej samej szkoły KGB co Putin to gołymi rękami karmi tygrysy a w Morzu Arktycznym w wolnych chwilach znajduje skarby z IX wieku, na widok jego lotni jastrzębie zawracają z Chin.
Z drugiej strony skromne środki Filipiaka pozwalają na zatrudnienie kaciały Sandomierskiego , pasywnego w defensywie Deleu, ociężałego Sretenowicia i nieporadnego Polczaka i mało doświadczonego Jaroszyńskiego.
Wracając do przeczuć Legia to wygra minimum 12-13 bramkami.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam złe przeczucia.
Tak całkiem bez złośliwości pytając: kiedy ostatni raz miałeś dobre ? ;)
Czasami się zdarzało ale to się nigdy dobrze nie kończyło.
Siema,
jak ktoś z forum może się podzielić atmosferą z pociągu to ja chętnie , siedze w domu i chuj mnie strzela że nie mogłem jechać
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czasami się zdarzało ale to się nigdy dobrze
> nie kończyło.
Czyli powinno być dobrze :)
Legia wychodzi na nas trzema defensywnymi pomocnikami, ewidentnie są przestraszeni :)
mateusz ?@KalugaMateusz 17 min.17 minut temu
@AdamDawidziuk 3 środkowych pomocników? To Legia ma cisnąć od poczatku itd a sie boi Cracovii?
hrabiadooku ?@hrabiadooku 10 min.10 minut temu
Pazdan, Furman, Jodłowiec - na Łazienkowską przyjechała Cracovia czy Barcelona?
Michał Zachodny ?@mzachodny 17 min.17 minut temu
Pazdan-Furman-Jodłowiec... To Napoli dzisiaj przyjechało czy Cracovia?
my gramy tak:
Sandomierski ? Deleu, Sretenović, Polczak, Jaroszyński ? Covilo, Dąbrowski ? Rakels, Cetnarski, Kapustka ? Jendrisek
Rezerwowi: Pilarz, Dialiba, Zjawiński, Wołąkiewicz, Wójcicki, Rymaniak, Budziński
Zagęszczania środek pola, będą atakować skrzydłami.
Oby pasywny pressing Deleu tym razem zadzialal
czuję się jak przed derbami.
z Łazienkowskiej komuną śmierdzi na odległość.
całe nc+ ma póki co mokro w majtkach jak mówi o CSKA.
będzie baaaaaaaaardzo ciężko.
Kurwa, Deniss, po co żeś to ruszał?!
No i 1:0. Wiadome.
Rakels coś Ty chłopie zrobił...:/
Qrvv@ mać :X zaczyna się :(
Kurwa mać Deniss
5 minut emocji :(
I to by było na tyle ?
Hokeiści podobnie dziś.
po emocjach, mozna odejść od odbiorników.
Nasi świetnie zaczęli tak w stolicy jak i w Tychach .Siedzę w pracy i dostaję palpitacji serca .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)