Słabo cos to wygląda :)
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Ruch Chorzów 2 : 1
wojtiPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Słabo cos to wygląda :)
Niestety, pierwszą połowę zagraliśmy na bardzo wysokim pressingu, teraz to wszystko wychodzi
Zwycięstwo! Dzięki chłopaki za walkę!
Ważne 3 pkt!!!! Zapominamy i jedziemy dalej...
Gratulacje ..
Gdyby nie głupio stracona bramka, to mógłbym szczerze powiedzieć, że to był nasz świetny mecz. I połowa to poezja. Jechaliśmy ze smRodami aż miło. Wymienność pozycji, szybkość, granie z 1 piłki, podwajanie krycia przy odbiorze - miód. II połowa na własne życzenie przerodziła się w nerwówkę, po bramce "z niczego". Wniosek - dobijać kurwy ;)
pierwsza połowa to najlepsza gra w tym sezonie. Brawo!!!! :)
Brawo Bartek, brawo Sandomierski! Mamy 3 pkt i wyminęlismy szmatę w tabeli!!!
Trener Jacek Zieliński dokonał 5 zmian od poprzedniego meczu, i co? Pierwsza płowa w naszym wykonaniu na bardzo wysokim poziomie. Druga połowa powrociły koszmary z wielu meczy. Jeżeli chodzi o przygotowanie do sezonu to mam coraz większe obawy. Ale jezeli wszystkie mecze sie bedą kończyć jak dzisiejszy to zmienie zdanie - brawo dla wszystkich za zwycięstwo
Merol Napisał(a):
> pierwsza połowa to najlepsza gra w tym sezonie.
> Brawo!!!! :)
> Brawo Bartek, brawo Sandomierski! Mamy 3 pkt i
> wyminęlismy szmatę w tabeli!!!
2 szmaty
greg Napisał(a):
> Jaro coś odje.bie dzisiaj, albo jakiś babol albo
> zbyt szybko zejdzie z boiska za czerwoną :/ mam
> złe przeczucia, naprawdę nie ma nikogo lepszego
> na lewą stronę ?
Wg mnie niezły dziś rozegrał meczyk! Kwestia gustu:)
Rock Napisał(a):
> Merol Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > pierwsza połowa to najlepsza gra w tym
> sezonie.
> > Brawo!!!! :)
> > Brawo Bartek, brawo Sandomierski! Mamy 3 pkt i
> > wyminęlismy szmatę w tabeli!!!
>
>
> 2 szmaty
Miałem na myśli gwardię Myślenice a Ty?
GTS i szmaciarzy z Chorzowa
Jakieś info może być priv o co chodziło w "upomnieniu" chłopa z B ?
Jeszcze prawo jazdy zrobię i na mecze będę jeździł , bo naprawdę warto :), i brawa dla Denissa za dzisiejszy mecz . Pisałem że jak będzie w formie to będzie grubo i się sprawdza hehe.
Cieszą 3 pkty, martwi to że nie mamy lewego obrońcy na miarę ekstraklasy.No i Sreten obniżył loty,zaczyna być elektryczny jak Mateusz Żytko.
Jak dla mnie Jaro całkiem poprawnie, wierzę w niego... mówimy o było nie było 20 letnim chłopaku.
Do straty bramki dla Ruchu, czyli gdzieś do 60minuty, graliśmy naprawde super mecz (jedyny mankament to skuteczność). Widać było, że zespół walczy, rusza się na boisku, że chce te punkty wyszarpać i tak się powinno grać w naszej lidze z każdym, bo punktów nie dostanie się za darmo, a to wydaje mi się, że był pewien problem w ostatnich naszych meczach. Potem niestety tradycyjnie musiała być nerwówka, znowu wrażenie, że zaczyna brakować sił. Najważniejsze, że są 3pkt i jedziemy dalej.
Przy bramce dla Ruchu kryminał dla Deleu. Tyle czasu miał żeby do kolesia podejść....
Nie ma siły na 90 minut kruca bomba. To martwi.
Cieszy aktywna gra w pierwszej połowie, wysoki pressing, wymiana pozycji, udane roszady w składzie.
Szkoda, że na prawdziwe rozjechanie Ruchu trzeba jeszcze poczekać.
Kryminał dla Deleu? A trzech panów Polczak, Sretenovic i Covilo jak zaczarowani przyglądali się z najbliższej odległości główce Stępińskiego!
Nie ma siły, bo w pierwszej połowie przez 40 minut zasuwaliśmy bardzo wysokim pressingiem. To musiało odbić się na końcówce meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)